Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 450 gr

24 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 450 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bittigetir Satıcı Ünvanı: FEYZA NUR EBRAR ACAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8841056492
    Bu ürün bittigetir tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 450gr Düşük yağ oranı ve besleyici içeriğiyle Nestle Corn Flakes Tam Tahıllı Mısır Gevreği doyurucu bir kahvaltı sağlar. İçeriğindeki kalsiyum, demir ve vitaminler ile vücudun günlük ihtiyacını karşılar, hızlı ve sağlıklı bir kahvaltı etmenizi sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Sade
  • Çeşit Kahvaltılık Gevrek
Geri Bildirim Ver

Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 450 gr

Sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı günün güzel geçmesinde önemli yer tutar. Hem sağlıklı hem besleyici hem de düşük kalorili olması ile Nestle Corn Flakes mısır gevreği 450 gr güne sağlıklı ve zinde bir başlangıç yapmak için gerekli besin değerlerine sahiptir. Zengin kalsiyum ve demir içeriğinin yanında günlük ihtiyacı karşılamak için gerekli vitaminlere sahiptir. Üzerine yalnızca süt ekleyerek kolayca sağlıklı ve pratik bir kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Süt eklemeden de yüksek kalsiyum oranına sahip olması sayesinde çocuklar için de oldukça sağlıklı bir alternatiftir. İşe ya da okula yetişmek için kahvaltıya ayıracak zaman bulamadığınız zaman ürünü değerlendirebilirsiniz. Ailenizle birlikte lezzetten ve sağlıktan ödün vermeden, günün ilk öğünü olan kahvaltıyı, hem pratik hem de leziz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

  • Kalsiyum ve demir kaynağı
  • Besleyici içerik
  • Düşük yağ oranı

Beğenilen Lezzetiyle Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği

Beğenilen Lezzetiyle Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği

Yetişkinler ve çocuklar için hayatın ritmi içinde kahvaltıya vakit ayırmak zor olabilir. Günün ilk öğünü olan kahvaltı, güne zinde başlangıç yapmak açısından önemlidir. Besleyici kahvaltı, hem bedensel hem de zihinsel olarak verimli bir gün geçirmenin ilk adımı sayılır. Vücudun günlük protein, vitamin ve mineral ihtiyacı gün içerisinde alınan besinlerden sağlanır. Bu nedenle kahvaltıda besleyici bir başlangıç yapmak önemlidir. Nestle Corn Flakes mısır gevreği yüksek kalsiyum ve demir içeriği ile ön plana çıkar. Demir, kanda oksijenin taşınmasını sağlayan önemli bir mineraldir. Kalsiyum, kemik gelişimini ve sağlığını korumada önemlidir. Ürün 5 vitamin ve lif içeriği ile sağlıklı bir kahvaltı için gerekli besin değerlerini sunar. Lif içeriği bağırsak florası açısından fayda sağlar. Ayrıca ürünün düşük yağ oranı, ürünü kilo vermek isteyenler için ideal kahvaltı seçeneği haline getirir.

Nestle Corn Flakes ile Güne Pratik ve Zinde Bir Başlangıç

Nestle Corn Flakes ile Güne Pratik ve Zinde Bir Başlangıç

Bir kase Nestle mısır gevreği üzerine, yalnızca süt ilave ederek pratik ve besleyici bir kahvaltı yapmak çok kolay hale gelir. Günlük hayatın yoğun temposu içinde yemek yemeye ve kahvaltı yapmaya zaman ayırmak kolay olmayabilir. Sabahları işe ve okula yetişme telaşı, günlük hayatın yoğunluğu ve şehir hayatının hızına yetişebilmek, çoğu insanın kahvaltıya zaman ayıramamasına neden olur. Besleyici bir kahvaltı ile güne başlamak günü verimli geçirebilmek için gerekli enerjiyi sağlamakta büyük rol oynar. Tercihe göre sadece süt ilave ederek tüketilebileceği gibi taze veya kuru meyvelerle birlikte de tüketilebilir. Böylece tüketim sırasında hem lezzeti hem de besleyiciliği artırılabilir. Dilerseniz bal, kakao, meyve şurubu gibi tatlandırıcılarla da lezzetlendirebilirsiniz. Ürün güne başlarken kahvaltılık olarak ya da sağlıklı bir ara öğün olarak tercih edilebilir.

Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 450 gr Fiyatı ve Yorumları

Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 450 Gr Fiyatı ve Yorumları

Sağlıklı bir kahvaltının hem besleyici hem de uygun fiyatlı olması mümkündür. Besin değerleri açısından zengin bir kahvaltı sofrası kurmanın maliyeti yüksek olabilirken besleyici, lezzetli hem de eğlenceli bir kahvaltı sunan Nestle Corn Flakes mısır gevreği 450 gr fiyatı ile sizi memnun edebilir. Zamandan tasarruf ederken sağlıklı bir kahvaltıdan geri kalmazsınız. Kilo verme dönemindeyseniz ya da kilo kontrolü yapmak istiyorsanız ara öğün olarak uygun fiyatlı, sağlıklı bir seçenek olarak da tercih edebilirsiniz. Tam tahıllı zengin içeriği sayesinde hem çocuklar hem yetişkinler, ailenin tüm üyeleri için besleyici ve doyurucudur. 450 gr’lık paketi ile avantajlı boydadır.Pratik, doyurucu ve leziz bir kahvaltı sunan Nestle Corn Flakes Mısır Gevreği 450 gr yorumları kısmından ürün hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. İndirimli ve avantajlı fiyatlarla Trendyol’dan satın alabilirsiniz.