Nestle After Eight Naneli Dolgulu Bitter Çikolata 200 g

178,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
264,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nestle After Eight Naneli Dolgulu Bitter Çikolata 200 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: En Uygun Kozmetik Satıcı Ünvanı: CÜNEYT ALTINEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0620125677
    Bu ürün En Uygun Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • After Eight Naneli Dolgulu Bitter Çikolata 200g

Ürün Özellikleri

  • Hızlı Market Sıralama Tipi Çikolata - Kare
Geri Bildirim Ver

Nestle After Eight Naneli Dolgulu Bitter Çikolata 200 g

Çikolata herkesin tercih ettiği ve severek tükettiği bir lezzettir. Keyifli vakitlerde, kutlamalarda, ikramlarda başta olmak üzere sürekli tercih edilen bu lezzetin çok çeşitli türleri bulunur. Ancak hayatın her alanında olduğu gibi çikolata satın alırken de dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar, belli başlı hususlar bulunur. Sağlığınızı riske atacak kanserojen ve yapay katkılı ek maddeler içermemesi, kakao miktarı ve aroması bu özelliklerin başında yer alır. Nestle After Eight naneli dolgulu bitter çikolata sunduğu tüm bu özellikleri sayesinde de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Moral bozukluğunda motivasyon kaynağı ve ikramlıkların gözdesi olan Nestle After Eight naneli dolgulu bitter çikolata 200 g doğal ve kaliteli bir tat olması için özenle üretilir.

  • %100 doğal nane yağı
  • Steril paketleme şekli
  • Kahve yanına özel bir ikramlık

Sevilen Nestle After Eight Naneli Dolgulu Bitter Çikolata

Sevilen Nestle After Eight Naneli Dolgulu Bitter Çikolata

Nane sevenlerin vazgeçilmez tercihi olan Nestle naneli çikolata paketi 200 gramdır. Tüm çikolatalar ayrı ayrı ve siyah renkli ambalaj içerisinde yer alır. Bu sayede de sıcak yaz günlerinde sıklıkla karşılaşılan erime tehlikesinde dahi çikolatalarınız eriyip birbirine yapışmaz. Her ihtimale karşı kuru ve serin bir yerde muhafaza etmeniz önerilir. Ürünün tek adedi 8,3 gramdır. Yani iki adet After Eight çikolata tek porsiyon olarak kabul edilir. Yoğun nane tadı gelen üründe sadece binde bir oranında nane yağı bulunur. Nane yağı dışında herhangi bir aroma verici madde bulunmaz. Buna ek olarak soya bileşeni de içermez. 8,3 gram olan bir adet çikolata 70,6 kcal içerir ve içerisinde sadece 11,2 gram şeker, 0,34 gram protein, 2 gram yağ barındırır.

Nestle Naneli Dolgulu Bitter Çikolata ile Farklı Bir Lezzet

Nestle Naneli Dolgulu Bitter Çikolata ile Farklı Bir Lezzet

Çikolatalara yakıştığı bilinen lezzetlerden biri olan zengin nane aroması, %100 doğal nane yağı ile sağlanır. Ürün yapay renklendirici, aroma, tatlandırıcı ya da koruyucu maddeler içermez. İçeriğinde kanserojen ve zararlı gıda bileşenleri bulunmaz. Bitter Nestle süt ve süt ürünleri içerir. Çikolatanın arasında yer alan nane kreması, damağınıza serinlik katar ve bu sayede çikolata ile dengelenir. Paket içerisinde yer alan çikolataların her biri eşit ve ince şekilde dilimlenir. Bu sunum şekli sayesinde de kahve keyfinizin vazgeçilmez bir parçası haline gelir. Misafirlerinize, arkadaşlarınıza ya da ailenize steril bir şekilde servis etmenize yardımcı olur. Bunun yanı sıra yeni öğreneceğiniz ya da hali hazırda sahip olduğunuz birbirinden farklı tatlı tariflerine de eşlik eder, lezzetlerine lezzet katar. Ürün, misafirlerinize ve ailenize yeni sunumlar hazırlamanıza yardımcı olur.

Nestle After Eight Naneli Dolgulu Bitter Çikolata Fiyatı

Nestle After Eight Naneli Dolgulu Bitter Çikolata Fiyatı

Nestle After Eight naneli dolgulu bitter çikolata 200 g fiyat değeri ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Çikolata kutusunun içerisinde yirmi dört adet, ayrı ayrı paketlenen, ince dilimli After Eight bitter çikolata bulunur. Paketinden çıkarıldığı andan itibaren çikolata zevkinizi üst noktalara taşır. Koyu yeşil ve siyah renklerin hakim olduğu kutusuyla da klasik ve şık bir görünüme sahiptir. Müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de kahvenizin yanına yeni bir lezzet ekleyebilir ya da birbirinden lezzetli tatlılarınıza ilave ederek yeni tatlar ortaya çıkarabilirsiniz. Çikolata paketini kuru ve serin bir yerde muhafaza etmeye dikkat etmeniz önerilir. Oda sıcaklığında bulundurabileceğiniz gibi buzdolabında da muhafaza edebilirsiniz. Gurme tat imkanı sunan ve pek çok tarifte dahi kullanabileceğiniz bu lezzetli çikolataya Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Nestle After Eight naneli dolgulu bitter çikolata 200 g yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.