Nespresso Tekrar Kullanılabilir Kahve Kapsülü Hazneleri , 3 Adet Hazne , Kepçe Ve Fırçası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nespresso Tekrar Kullanılabilir Kahve Kapsülü Hazneleri , 3 Adet Hazne , Kepçe Ve Fırçası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • DİKKAT : Lütfen ürünü satın almadan önce aşağıda yazan ölçüler ile kendi kullandığınız kapsülleri karşılaştırın. Her markanın her modeline uygun olmayabilir. Özellikler: -Gıda sınıfı PP (propen polimer) malzeme, güvenli, toksik olmayan, çevre koruma. -Tekrar tekrar kullanılabilir, ek atık malzeme yok. -Kendi tercihlerinize göre doldurma, çok amaçlı. -Nespcoffee ve Xiaomi SCISHARE kahve makinesi için uygundur. Özellikler: Ürün adı : Nespresso kapsülleri 3 paket Hazne Boyut : 36x23x26mm Renk :Siyah,Kahve Malzeme :Gıda sınıfı PP (propen polimer) Kaşık uzunluğu :104mm Kaşık iç çapı : 33mm Paket içeriği: 3 adet kahve kapsülü 1 adet kaşık 1 adet fırça

Ürün Özellikleri

  • Paket Adedi Tekli
Geri Bildirim Ver