Nespresso C35 Essenza Mini Kahve Makinesi ve Sür Köpürtücü Aksesuar,Siyah

6.375 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.599 TL
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.658 TL
Kargo Bedava
7.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.444 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nespresso C35 Essenza Mini Kahve Makinesi ve Sür Köpürtücü Aksesuar,Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZEYUN Satıcı Ünvanı: ZEYNEP İPEK ÜNLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9150462015
    Bu ürün ZEYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nespresso Essenza Mini C35 Black Bundle Kapsül Kahve Makinesi Nespresso’nun en sade ve kompakt makinesiyle tanışın. Essenza Mini makinesiyle Espresso ve Lungo boyutlarında kahveler hazırlayın. En dar alanlara bile sığan Essenza Mini, yüksek basınçlı pompası ve hızlı ısınma sistemiyle sizlere mükemmel bir kahve deneyimi sunar. Nespresso Essenza Mini makinesi, düşük enerji tüketimi için 3 dakikadan sonra eko modunu aktifleştirirken, 9 dakika işlem yapılmadığında kendisini otomatik olarak kapatır ve enerji tasarrufu sağlar. Özellikler: Pompa Basıncı: 19 bar Enerji tüketimi : A-%40 Enerji tasarrufu modu :check_mark: Isınma süresi: 25 saniye Büyük tarifler için katlanabilir fincan desteği :check_mark: Su haznesi kapasitesi: 0.6 L Çıkarılabilir su haznesi :check_mark: Güç 1200-1310 W - 220-240 V Kablo Uzunluğu: 80 cm Kullanılmış kapsül haznesi kapasitesi: Maksimum 6 kapsül Makine boyutları (GxDxY): 110 x 205 x 325 mm Makine net ağırlığı: 2.3 kg Kutu boyutları (GxYxD): 110 x 205 x 325 mm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Damlama Emniyeti Var
  • Model Kapsüllü Kahve Makineleri
  • Otomatik Kapanma Var
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Aynı Anda Hazırlama Kapasitesi 1
  • Süt Köpürtücü Var
  • Otomatik Kireç Temizleme Alarmı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tema / Stil Modern
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
Geri Bildirim Ver

Nespresso C35 Black Essenza Mini Bundle Kahve Makinesi

Ev ve iş yerlerinizde kahve keyfi yapmanızı sağlayan en popüler ürünlerden biri de Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesidir. Nespresso C35 Essenza mini, kullanıcıya sunduğu pratik kullanım sayesinde günün her saati kahve tüketebilmenize olanak verir. Üstün Nespresso kalitesiyle tükettiğiniz içeceklerin de lezzeti katlanır. Kompakt tasarımı sayesinde çok az yer kaplar. Kapladığı yerin az olması nedeniyle her ortamda kullanabilirsiniz. Buna ek olarak hafif bir cihaz olduğu için seyahatlerinizde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesinin öne çıkan bazı özellikleri şunlardır:

  • Mini tasarımıyla az yer kaplaması
  • 0.6 litre su kapasitesi
  • İki farklı fincan boyuna uygun

Nespresso Essenza Mini Kahve Makinesinin Özellikleri Nedir?

Nespresso Essenza Mini Kahve Makinesinin Özellikleri Nedir?

Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi birçok farklı özelliğe sahiptir. Kullanıcılar tarafından beğenilen Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi yorumlarının olumlu yönde olmasıyla da ön plana çıkar. Nespresso C35 Essenza mini bundle iki farklı fincan boyutuna uygun şekilde içecek hazırlayabilir. Neredeyse 1 litre su kapasitesi ile kahve zevkiniz sekteye uğramaz. 1200-1310 W gücü sayesinde suyu hızlıca kahveniz için uygun sıcaklığa getirebilir. Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesinin bir diğer özelliği ise 3 dakika boyunca kullanılmadığında otomatik olarak düşük enerji moduna geçmesidir. Böylece enerji maliyetini de azaltır. Kapsüllü kahve makinesi olması nedeniyle satın alacağınız farklı aromalara sahip Nespresso kapsülleriyle farklı lezzetler tadabilirsiniz. 0.8 m kablo uzunluğu sayesinde cihazı prizden uzakta kullanabilirsiniz.

Essenza Mini C35 Kahve Makinesi Hangi Kahveleri Yapabiliyor?

Essenza Mini C35 Kahve Makinesi Hangi Kahveleri Yapabiliyor?

Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi kapsüllü çalışma şekli ile birçok lezzette kahve yapabilir. İki farklı biçimde kahve hazırlayabilir. Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi başarıyla espresso ve lungo yapabilir. Bu içeceklere uygun porsiyonda servis edebilir. Hangi türü içmek istediğinize karar verdikten sonra üzerindeki düğmeler sayesinde espresso ya da lungo arasından seçim yapabilirsiniz. Birçok kullanıcı kahvesine aroma katmak ister. Bu noktada kapsül ile çalışma özelliğine sahip Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi bu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayabilir. Tam 30 çeşit Nespresso kahve kapsülünden seçiminizi yapıp cihaza yerleştirebilirsiniz. Böylece kısa sürede kahveniz hazır olur. Pratik bir kullanım sunan Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi bu özelliği ile beğeni toplar.

Nespresso Essenza Mini C35 Kahve Makinesi Kaliteli mi?

Nespresso Essenza Mini C35 Kahve Makinesi Kaliteli mi?

Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi Nespresso kalitesiyle üretilir. Üstün tasarıma sahip olan Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi, tüketicinin kahve ihtiyacını en iyi şekilde karşılamak için geliştirilir. Kullanılan malzeme kalitesi ve cihazın gücü sayesinde uzun ömürlü ve dayanıklıdır. Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi içeceklerinizi hızlı ve doğru bir şekilde hazırlar. Geniş su haznesi çıkarılabilir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede hazneyi rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Nespresso Essenza mini C35 black bundle kahve makinesi temkinli ve temiz bir şekilde kullanıldığında uzun yıllar yanınızda olabilecek bir üründür. Buna ek olarak cihazın 2 yıl garantisi de vardır. Böylece herhangi bir sorunla karşılaşmanız hâlinde anında destek alabilirsiniz. Bu makineye avantajlı fiyatlar ve fırsatlarla ulaşmak için Türkiye’nin en çok tercih edilen alışveriş platformu olan Trendyol’u kullanarak sahip olabilirsiniz.