2
Mizah Karikatür kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Nesin Yayınevi Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Aziz Nesin - Aziz Nesin

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
148,07 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nesin Yayınevi Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Aziz Nesin - Aziz Nesin

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Aziz Nesin - Aziz Nesin

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Yazar Aziz Nesin
Geri Bildirim Ver

Nesin Yayınevi Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz- Aziz Nesin

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz aslında ilk başta Aziz Nesin tarafından bir radyo draması olarak yazılmıştı. Büyük başarısının yanı sıra bir tiyatro oyununa dönüştürdü. Israrlar ve beklentiler üzerine bir senaryo yazdı. Çoğu tiyatro oyuncusu gibi, bu sefer telif hakkı film yapımcısına ait değildi. Mangası haftalık bir gazetede yayınlandı. Sonra televizyon için bir senaryo yazdı. Okuyucu talepleri ve çevresel baskılar arttıkça Aziz Nesin Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz romanı raflarda ve kütüphanelerinizde yerini almaya başladı. 343 sayfa sayısına sahip olan ve her sayfada kendine daha fazla hayran bırakan bu kitap gelmiş geçmiş tüm romanlar arasında çok okunma özelliğini her daim koruyor. Kitabın adını da belirleyen baş kahraman Yaşar Yaşamaz ve maceraları bu kitapta usta yazar Nesin’in güçlü kalemiyle anlatılıyor.

  • Kaliteli Baskı
  • Unutulmayacak Bir Roman
  • Yazarın En Önemli Kitaplarından

Aziz Nesin Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Unutulmayacak Bürokratik Hiciv

Aziz Nesin Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Unutulmayacak Bürokratik Hiciv

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz oku seçeneği ile Türk edebiyatının en önemli bürokratik hicivlerinden biri olan romanı okuma fırsatı elde edebilir, romana kütüphanelerinizde adeta bir yer açabilirsiniz. Bu roman baş kahraman Yaşar Yaşamaz’ın işlemiş olduğu bir suç sebebi ile hapse girmesi ve devamında gelişen olayları kapsar. Tüm bu olaylar hiciv niteliği taşır ve Aziz Nesin tarafından en güçlü şekilde sayfalara aktarılır. Kitabın başkahramanı Yaşar Yaşamaz nüfus cüzdanı olmadığı için hayatta olduğuna bir türlü kendini inandıramaz. Yaşar’ın yaşamış olduğu her olay çarpıcı ve ince detaylar ile okuyucuya aktarılır. Ayrıca bu karakter girdiği koğuşta anlatıcılık yapmaya başlayarak kendi ağzından da anlatımlara yer verir. Bu sayede bu romanın okunması çok daha keyifli ve meraklı bir hale gelir. Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz fiyat noktasında fiyatlar uygun tutulur ve bu da sizleri Nesin Yayınevi ve kaliteli baskısı ile direkt olarak bir araya getirmeyi başarır.

Aziz Nesin Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Karakterin İkircikli Dünyasıyla Tanışın

Aziz Nesin Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Karakterin İkircikli Dünyasıyla Tanışın

Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz yorum noktası söz konusu olduğunda her daim olumlu geri bildirimler almayı başaran ve okuyucuların tekrar tekrar okumak isteyeceği kitaplar arasında yerini koruyan bu roman sizlerle Nesin Yayınevi ve üstün kalitesi ile bir araya geliyor. Üretken, yaratıcı ve kendinden emin nesiller yetiştirilmesine öncülük eden ve önem veren bu yayınevi pek çok kitabın ve aynı zamanda da bu romanın basımını kaliteli bir şekilde gerçekleştiriyor. Nesin Yayınevi Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz- Aziz Nesin kitap ile sizler keyifli vakit geçirebiliyor, bürokrasi eleştirileri hakkında muhakemeler yapıyor ve mizah ihtiyacınızı büyük ölçüde giderebiliyorsunuz.

Aziz Nesin Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Keyifli ve Mizah Dolu Vakitler

Aziz Nesin Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz Keyifli ve Mizah Dolu Vakitler

Nesin Yayınevi Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz- Aziz Nesin kitap satın al seçenekleri üzerinden kolay bir şekilde alışveriş sepetine eklenebilen ve sahip olunan bu kitap sizlere birbirinden keyifli ve mizah dolu anlar yaşatıyor. 343 sayfa ve sayfa sayfa büyüyen daha çok mizah yansıtan bu kitap, geçmişteki tüm romanlar arasında okunma özelliğini her zaman koruyor. Kitabın ismine de karar veren ana karakter Yaşar Yaşamaz ve maceraları bu kitapta güçlü bir kalemle anlatılıyor. Romanı evdeki kütüphanenize dahil edebilir, arkadaşlarınıza okuması için hediye edebilirsiniz. Roman, ana karakter Yaşar Yaşamaz tarafından işlenen suç ve sonraki olaylar için hapsedilmesiyle ilgilenir. Bütün bu olaylar hiciv niteliğindedir ve Aziz Nesin sayfasında olabilecek en güçlü şekilde işlenmiştir. Uygun fiyatı ile her yaş seviyesinden okurun elde edebileceği anlatı, Türk edebiyatının unutulmaz eserleri arasında yerini koruyor. Dilerseniz siz de Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek okumaya başlayabilirsiniz.