Nesin Yayınevi Aziz Nesin Aşk Şiirleri

292,25 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,13 TL
600 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,13 TL

Ürün Bilgileri

Nesin Yayınevi Aziz Nesin Aşk Şiirleri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitabevimden Satıcı Ünvanı: ERAY AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210133546
    Bu ürün kitabevimden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zamanimiz varkenYagmur yagiyor Sükûfe'mGök yaklasti yere Için mi karardiSchrâra Öyleyse durmadan yatalimIlkyaz uç verdi Sebnem'im Erikler çiçek açti Sîrinter'im Ne duruyoruz Sehrâsub Biz de hemen yatalimAglamak mi geliyor içinden Hem de nedeni bellisiz Baska umarimiz yok Hadi Sehvâr'im yatalimHiçbir nedenimiz yoksa yatmak için Hâlâ varsa gücümüz varsa zamanimiz Uyduralim da bir bahane Sule'm Sûlebar'im Sîrin'im Sîrinzebân'im hadi Sehdâne'm yatalim13 Subat 1982 Ürün Adı: Aziz Nesin Aşk ŞiirleriÜrün Kodu: 9789759038878Yazar: Aziz NesinBasım Yılı: 2007Kapak Türü: CiltliSayfa Sayısı: 176Kağıt Cinsi: Kitap KağıdıÇevirmen:
Geri Bildirim Ver