Nesil Yayınları Tali - 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
271,58 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,95 TL
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nesil Yayınları Tali - 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMPÜSKİTAP Satıcı Ünvanı: HATİCE GÖKTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2760326082
    Bu ürün KAMPÜSKİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1Tali-1 Öykülerle Davranış Eğitimi 3-7 Yaş 10 Kitap1 Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Berrin Göncü Işıkoğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Tali 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti - Berrin Göncü Işıkoğlu

Nesil Yayınları’nın 2019’da yayınladığı Tali Öykülerle Davranış Eğitimi Seti, Uzman Psikolog Berrin Göncü Işıkoğlu tarafından kaleme alınmıştır. 3 – 7 yaş arası çocukları hedef alan bu kitap, eğlenceli hikayelerden oluşur. Bu hikayeler, çocuklara doğru davranışları kazandırmaya yöneliktir. Eğlenceli öyküler, çocuğunuzun eğlenerek öğrenmesini sağlayacak düzeydedir. Çocuklara olumlu davranışları etkili bir şekilde öğretmenin yanı sıra çocuklar ile ebeveynlerinin eğlenceli vakit geçirmesini sağlamaktadır. Eğitime önem veren ebeveynler tarafından ilgi görüyor ve beğeni topluyor. Okul öncesi ve 1. Sınıf çocuklar için 10 öykü, etkinlik boyama kitabı ve animasyon çizgi filme sahiptir. Çocukların olumsuz duygularını etkili bir şekilde ifade etmesi, başkalarının duygularını anlamaya çalışması, örnek bir modelle özdeşim kurması gibi konularda etkili bir kitaptır. Anlatımı ve kurgusu itibariyle çocuklara okumayı ve kitapları sevdirir.

  • 10 farklı öykü kitabı
  • Boyama kitabı
  • Animasyon çizgi film

Tali 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap) İçeriği

Tali 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap) İçeriği

Öğrenme döneminde olan 3 – 7 yaş çocuklar için öyküler oldukça önemlidir. Çocukların duygularını daha iyi anlamalarını sağlar. Çocuklarınızla keyifli vakit geçirmeniz için Tali Davranış Eğitimi Seti, özenle hazırlanmıştır. Öykülerde başkahraman sevimli tavşan Tali’dir. İyi kalpli ama bazen hata yapan bir tavşandır. Çocukların özdeşim kurabileceği modeldir. Bu öykülerden çocukların olumlu bir çıkarım yapabilmesi için birden fazla okunması tavsiye edilir. Tali her öykü sonunda, olumlu bir davranış kazandırmaya çalışır. Defalarca okunması çocukların bilinçaltına yerleşmesini sağlar. Tali sayesinde çocuklar; doğru söyleme, yardımcı olma, söz dinleme, ellerini yıkama, paylaşımcı olma gibi daha pek çok olumlu davranışı kazanabilir. 160 sayfadan oluşan Nesil Yayınları Tali 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap), çocukların olumlu davranışlar kazanmasını sağladığı gibi hatalı davranışların olumlu yönde değişmesine de katkı sağlar.

Çocukların Öğreneceği Davranış Kalıpları

Çocukların Öğreneceği Davranış Kalıpları

Uzman klinik psikolog Berrin Göncü Işıkoğlu’nun hazırladığı Tali 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap) çocuklara olumlu davranış kalıpları kazandırmayı hedeflemektedir. Çocuğunuz; erken yatma, büyüklerin elini tutma, yemeğini yeme gibi davranışları yerine getirme konusunda olumlu davranışlar gösterir. Her hikayeyi düzenli olarak okuyarak çocuğunuza farklı davranış kalıplarını öğretebilirsiniz. Tali’nin kazandırmaya çalıştığı davranışlar, bir süre sonra çocuğunuzun bilinçaltına yerleşecektir. Eğlenerek öğrenme konusunda oldukça kaliteli bir seçenektir. Renkli resimler ve tasarımlarla donatılan sayfalar, çocukların da ilgisini çeker. 3 – 7 yaş arası okul öncesi dönemde çocukların sosyal hayatta daha başarılı olmalarını, duygularını fark etmelerini, daha etkili ifade yeteneğine sahip olmasını sağlar. Eğlenceli çizimlerden oluşan hikayeleri çocuğunuza okuyarak birlikte vakit geçirebilir veya okumayı öğrendikten sonra tek başına okumasını sağlayarak hem öğrenmesini hem de eğlenmesini sağlayabilirsiniz.

Tali 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap) Yorumları

Tali 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap) Yorumları

Çocukların ilgisini çeken resimler ve öğretici hikayelerden oluşan Öykülerle Davranış Eğitimi Seti, ebeveynlerin de beğenisini toplamıştır. Çocuklarım olumlu davranışlar edinmesini sağladığı gözlemlenmiştir. Uzman Psikolog Berrin Göncü Işıkoğlu hazırladığı için oldukça titiz ve hassas bir içeriğe sahiptir. Çocukların algısına uygun şekilde hikayeleştirilmiş içeriklerden oluşur. Tali ile özdeşim kuran çocukların, doğru davranış kalıplarını öğrenmesi de oldukça kolaydır. 3 – 7 yaş arası çocuklara uygundur ve ebeveynlerle çocukların birlikte güzel vakit geçirebilmesini sağlayan bir araçtır. Çocukların alması gereken bilgileri eğlenceli bir şekilde sunduğundan son derece yararlıdır. Tali 1 Öykülerle Davranış Eğitimi Seti (10 Kitap) kullananlar, yalnızca öykülerle değil boyama kitabı ve çizgi filmlerle de eğlenceli vakit geçirebilir. Tali’nin dünyasında çocuklarınız için bilgilendirici, faydalı ve eğlenceli detaylar bulabilirsiniz.