Nesil Yayınları Ene & Sus Ey Nefsim!

124,97 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
152,40 TL150,02 TL
Kurumsal Fatura
160,55 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nesil Yayınları Ene & Sus Ey Nefsim!

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KitapAbi Satıcı Ünvanı: ASAF BİLİŞİM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086130233300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861302333
    Bu ürün KitapAbi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ene Sus Ey Nefsim! Fatih Duman / Nesil Yayınları Basım Yılı: 2022
  • Sayfa Sayısı: 256
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786051622606
  • Yazar: Fatih Duman
  • Bir ses var insanın içinde... Hiç susmayan hep konuşan... Şimdi sus ve kendini dinle kâri. Dinle ki hâlâ sesler geliyor içinden. Sussan da susamıyorsun. Durduramıyorsun içinden gelen bu sesi. İsmine "nefs" diyorlar. Diler misin bu kez biz konuşalım o içimizdeki nefsle? Aşk diyarına Hüdâyî kapısından girip nefs ile cenk edelim ister misin? Şimdi nefsinle konuşacağın bir hikâye anlatacağım sana kâri. Nefsinin konuşacağı bir hikâye... Sen de ki "hayal" ben diyeyim ki "muhal imkânsız." Lakin şunu bil
  • ben inandım ki içimize bunları düşüren dahi nefsimizdir. Bizi durduran ve kandıran da nefsimizdir. Ve hatta şu anda içinde bir ses varsa ve "Okuma bu kitabı bırak" diyorsa sana inan ki o da nefsinin sesidir. Hem her kitap bir kişi için yazılır kâri. Belki de bu kitap yalnızca senin için yazılmıştır...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Nesil Yayınları Ene Sus Ey Nefsim Fatih Duman

Kitaplar, keyifli vakit geçirebilme noktasında destek olurken aynı zamanda belli başlı konularda da bilgi sahibi olmayı sağlar. Çeşitli açılardan sunduğu olanaklar sayesinde kişileri kendine çeker. Zaman içerisinde farklı türlerde ortaya konulan eserler arasından seçim yaparak kendinizi geliştirme yolunda adım atabilirsiniz. Fatih Duman Ene olarak bilinen kalın kitap da çeşitli konularda katkıda bulunan eserlerden biridir. Ciltsiz olduğundan taşıma konusunda sorun oluşturmaz. Ayrıca içerik açısından okurların kendi yolunu bulmasına da katkıda bulunur. Kendi içine dönmeye yönlendirerek birçok durumu sorgulatan eser okuru kendi ile yüzleştirir. Bu gibi nedenlerden dolayı da kişisel gelişim alanında katkı sağlar. Çoğu kişi tarafından okunan ve ismi ile dikkatleri üzerine çeken eseri siz de okuyabilirsiniz. Bilgi sahibi olurken bir yandan da öz eleştiri yapabilirsiniz.

  • Türkçe basım dili
  • Tarihi roman
  • Kişisel gelişim

Ene Sus Ey Nefsim Konusu

Ene Sus Ey Nefsim Konusu

Ene Sus Ey Nefsim isimli kitap, okurun kendi nefsi ile yüzleşmesine yardımcı olur. Gelişim göstermeye katkıda bulunan bu eseri de kitaplığınıza dahil edebilirsiniz. Yeşil renkli kapak tasarımı sayesinde kişilere farklı duyguları çağrıştırır. Sadece renk açısından değil tasarım olarak da dikkat çeken kapak bölümü, kitabın konusu ile bütünleşik olarak ortaya konulur. Nesil Yayınları Ene Sus Ey Nefsim Fatih Duman kullananlar eseri hem içerik hem de dış tasarımı açısından değerlendirir. Beğeni toplayan kısımları sayesinde çoğu kişinin kitapları arasında yerini bulan bu yapıt, okuru düşünmeye sevk eder. Çeşitli konularda düşünen ve belirli bir sonuca varan kişinin kendini geliştirme sürecine eşlik eder. O nedenle önem teşkil eden eserlerden biridir. Nefs ile olan mücadeleyi konu alarak olaylara çeşitli açılardan yaklaşmayı mümkün kılar. Siz de eseri okuyabilirsiniz.

Ene Sus Ey Nefsim ile Dingin Saatler

Ene Sus Ey Nefsim ile Dingin Saatler

Fatih Duman Ene kitabı olarak çok sayıda kişi tarafından bilinen eser, 256 sayfadan oluşur. Kısa ve öz anlatımı sayesinde çeşitli konuları etkili şekilde sunar. Birçok okurun kendi açısından yorumlayacağı bu kitap, belirli bir yaş grubuna hitap eder. Genellikle gençler ve yetişkinlerin okuma listelerinde yer alır. Karton kapaktan oluşan dış yapısı kaliteli olduğundan zaman içerisinde kullanıma bağlı olarak yıpranmaz. Bu noktada dilerseniz eserlerin uzun ömürlü olması için ciltleme işlemi yapabilirsiniz. 13,5x21 cm olarak bilinen kağıt boyutuna sahiptir. Bu da içerisinde bulunan yazıların yeterli büyüklüğe sahip olduğu anlamına gelir. Sus Ey Nefsim Fatih Duman tarafından özenle kaleme alınan bir eserdir. Hem içerik hem de dış tasarım için ayrı şekilde çalışmalar yapılarak üretim aşamasına geçilen kitabı sipariş edebilirsiniz.

Ene Sus Ey Nefsim Fiyatı ve Yorumları

Ene Sus Ey Nefsim Fiyatı ve Yorumları

Nesil Yayınları Ene Sus Ey Nefsim Fatih Duman adlı yazarın kaleme aldığı bir kitaptır. Kitap sade tasarımı ile öne çıkar. Ağaç dallarının yoğun olarak kendini gösterdiği tasarımdan anlaşılacağı üzere kişinin yolculuğu konu alınır. Baskın yeşil renk ise doğallık ile birlikte farklı çağrışımlarda bulunur. Sindirerek zaman içerisinde okunması önerilen kitap sayesinde olaylara farklı açılardan bakabilirsiniz. Nesil Yayınları Ene Sus Ey Nefsim Fatih Duman yorumları eserin bu gibi katkılarını kapsar. Yorumlar ile birlikte okuma sürecini kaliteli kılması muhtemel olan tavsiyeleri de dikkate alabilirsiniz. Farklı kişilik yapılarına ve bakış açılarına sahip olan kişiler tarafından yapılmış olan yorumları kendi zihin süzgecinizden geçirerek katkı sağlayacak ayrıntıları öne çıkarabilirsiniz. Nesil Yayınları Ene Sus Ey Nefsim Fatih Duman fiyatını Trendyol üzerinden öğrenerek okuma yapmayı verimli kılan esere sahip olabilirsiniz.