Nescafe Sütlü Köpüklü 3 Ü 1 Arada 17,4 gr X 20 Li Hazır Kahve Ekonomik Paket

101 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL120 TL
Kurumsal Fatura
122,50 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nescafe Sütlü Köpüklü 3 Ü 1 Arada 17,4 gr X 20 Li Hazır Kahve Ekonomik Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTUĞ PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: RAMAZAN ALTUĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0650508448
    Bu ürün ALTUĞ PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nescafe Sütlü Köpüklü 3 ü 1 Arada 17,4 gr x 20 li Hazır Kahve ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : 11/2023 Nescafe Sütlü Köpüklü 3'ü 1 Arada 20'li Hazır Kahve Türkiye’nin en sevilen kahvesi ve hazır karışım kahve kategorisinin ilki nescafe 3 ü 1 Arada, kahveseverlere kokusu, kıvamı ve tadıyla ilk yudumdan son yuduma kadar mükemmel bir kahve deneyimi sunar. Devrim niteliğindeki teknolojimiz sayesinde özenle seçilmiş kahve çekirdeklerimiz hiç olmadığı kadar incecik öğütülür, Coffe-Mate ile harmanlanır ve her yudumuyla kahve keyfinize keyif katar.Bol sütü ve köpüğüyle yumuşacık içimli nescafe 3 ü 1 Arada Sütlü Köpüklü. Kahvesini bol sütlü, yumuşak içimli ve keyifli köpüğü ile tercih edenlere. Gıda İşletmecisi:Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.ş

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver