Nerf Ultra One E6596

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.995 TL

Ürün Bilgileri

Nerf Ultra One E6596

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ju-ju Satıcı Ünvanı: MUHAMMED YUSUF BİKBAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1969966925200001 Vergi Kimlik Numarası: 1700277420
    Bu ürün ju-ju tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nerf Ultra One E6596 Nerf Ultra serisi ile Nerf ustaları sahada oyunun kurallarını değiştirecek! Nerf Ultra dart tabancaları daha uzun atış mesafesi, daha isabetli atışlar ve daha hızlı fırlatma için özel bir tasarıma ve performansa sahip. Sadece Nerf Ultra serisiyle uyumlu Nerf Ultra dartları, Aerofin teknolojisi ve hafif Nerf Ultra süngeri ile yeni bir çığır açıyor. Nerf Ultra dartların uç kısmı da yenilikçi bir tasarıma sahip. Nerf Ultra dart tabancaları ve dartlarıyla oyununuzu bir üst seviyeye taşıyın! Nerf Ultra dart tabancaları sadece Nerf Ultra dartlarla uyumludur. Tam otomatik Nerf Ultra One'ın silindir şarjörü 25 Nerf Ultra dart alıyor. Hızlı tekrar doldurma için üzerinde dart saklama haznesi bulunuyor. Sadece Nerf Ultra serisiyle uyumlu olan 25 Nerf Ultra dart kutuya dahil. Ultra One’ın atış mesafesi 36 metredir. Mesafe ölçümü kontrollü testlere dayanmaktadır. Gözlük takılması önerilir (kutuya dahil değildir). İçindekiler: dart tabancası, silindir şarjör, 25 dart ve kullanma kılavuzu. İŞTE NERF GÜCÜ: Daha uzun atış mesafesi, daha isabetli atışlar ve daha hızlı fırlatma için özel bir tasarıma ve performansa sahip Nerf Ultra serisiyle Nerf oyununuzu bir üst seviyeye taşıyın! NERF ULTRA DARTLARI ŞU ANA KADAR ÜRETİLMİŞ EN UZUN MENZİLLİ NERF DARTLARDIR: Azami atış mesafesi 36 metre olan Nerf Ultra dartlarıyla kapışmaya yön verecek üstünlüğü elde edin. Mesafe ölçümü kontrollü testlere dayanmaktadır. Gerçek performans değişebilir. YÜKSEK KAPASİTELİ SİLİNDİR ŞARJÖRE SAHİP NERF ULTRA ONE: Tam otomatik Nerf Ultra One, 25 Nerf Ultra dart kapasiteli bir silindir şarjöre sahiptir. Yalnızca Nerf Ultra dartlarıyla uyumludur. 25 NERF ULTRA DART DAHİL: Yenilikçi tasarıma sahip dart ucu, Aerofin teknolojisi ve hafif Nerf Ultra süngeriyle yeni bir çığır açan 25 Nerf Ultra dart kutuya dahildir. Nerf Ultra dartlar sadece Nerf Ultra serisiyle uyumludur. 8 yaş ve üzeri içindir 4 adet C alkalin orta poy pille çalışır (piller kutuya dahil değildir)

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver

Nerf Ultra One E6596

Çocukların keyifli vakit geçirmesine fırsat sunan ürünler sıkça tercih edilir. Güvenli tasarımıyla ön plana çıkan Nerf Ultra One E6596 INTERNERFE6596 dart tabancası aile boyu eğlence için oldukça uygundur. Bu ürün kaliteli yapısıyla isabetli atışlar yaparak eğlencenin dozunu artırır. Çocukların yanı sıra yetişkinlerin de eğlenceli vakit geçirmesini sağlar. 36 metre uzun atış mesafesine sahiptir. Nerf Ultra One pil ile çalışır. 4 adet C tipi orta boy alkalin pil yeterlidir. Dayanıklı plastikten üretilen Nerf Ultra - One Motorized Blaster (E6596) 4 adet pille uzun süre kullanım imkanı sunar. Üstün performans gösteren bu ürün ailece keyifli vakit geçirmenizi sağlar. Çocukların dikkat yeteneğinin geliştirilmesine destek olur ve güvenle oynamaları için özel olarak tasarlanır.

  • Uzun menzilde isabetli atışlar
  • 25 dart alan silindir şarjör
  • Hızlı fırlatma özelliği

Nerf Ultra One Dart Tabancası Özellikleri

Nerf Ultra One Dart Tabancası Özellikleri

Boş zamanlarında keyifli vakit geçirmek isteyenler için tasarlanan bu ürün hareketli ve aktif olmayı destekler. Oyun deneyiminizi üst seviyelere taşıyan bu ürünün silindirik şarjörü çok sayıda dartı aynı anda alır. Dart tabancası, toplu oynanan oyunlarda isabetli atışlarla rekabetçi ruhu canlı tutar. Üzerindeki dart saklama haznesi sayesinde hızlı dolum yaparak zaman kaybını engeller. Çocukların koordinasyon ve el becerisi kazanmalarına yardımcı olur. Nerf Ultra One tam otomatik dart tabancasının sahip olduğu etkileyici özellikler vardır. Kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilen dart tabancası, kırılma ve çatlamalara karşı direnç göstererek uzun süre kullanım imkanı tanır. Bu ürün 8 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun özellikte üretilir. Tabancaya uyumlu 25 Nerf Ultra dart orijinal kutusuna dahildir. Ürün, hafif yapısı sayesinde bileğinizi yormadan kolayca kullanılabilir.

Nerf Ultra One Dart Tabancası Avantajları

Nerf Ultra One Dart Tabancası Avantajları

Özellikle çocukların yarışmacı ruhunu ön plana çıkaran bu ürün pek çok avantaj sağlar. Çocukların el becerisi ve koordinasyon kabiliyetinin gelişmesi açısından faydalıdır. Nişan alma sırasında dikkat dağınıklığının önlenmesine katkı sağlar. Nerf Ultra One E6596 dart tabancasına sahip olarak elde edebileceğiniz avantajlar sunar. Kontrollü testlerle tespit edilen uzun menzilli atışıyla heyecanı üst seviyelere çıkarır. Aerofin teknolojisiyle yenilenen dart ucu ve hafif süngeri sayesinde farkını hissettirir. Bu tabanca koruyucu gözlük kullanılarak güvenli bir şekilde oynamaya uygundur. Ürün, sahip olduğu fırlatma tuşu sayesinde seri ve hızlı bir şekilde hedefe dart gönderir. Hızlı doldurulabilir yapısı ve gösterişli tasarımıyla çocukların beğenisini kazanır. Tabancanın şarjör kısmı çıkarılmadan doldurulabilmesi hızın yavaşlamaması açısından avantaj sağlar. Kolay kavranabilen gövde tasarımı sayesinde kontrolü elde tutarak isabetli atışlar yapmaya olanak tanır.

Nerf Ultra One Dart Tabancası Fiyatları

Nerf Ultra One Dart Tabancası Fiyatları

Yenilikçi tasarımıyla size sınırsız eğlence vadeden bu ürün her bütçeye uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunulur. Hızlı fırlatma ve üstün performans özelliği, ürünün tercih edilme nedenleri arasındadır. Dart tabancası ile oldukça uzun bir menzilde isabetli atışlar yapabilirsiniz. Nerf Ultra One mermi haznesi hızlı dolum için kolaylık sağlar. Silindirik şarjörü yerinden çıkarmadan boşalan yerlerin doldurulmasına imkan tanır. Bu açıdan size hızlı ve kontrollü bir oyun deneyimi sunar. Hafif ve ele oturan kullanışlı yapısı oyun sırasında yüksek performans sağlar. İş, okul ve ev stresini üstünden atmak isteyenler için vazgeçilmez olan bu oyun enerjiyi devamlı üst seviyede tutar.Dart tabancasını Trendyol üzerinden inceleyerek Nerf Ultra One nasıl kullanılır sorusuna yanıt bulabilir ve bu ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.