Nerf N-Strike Surgefire

2.100 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nerf N-Strike Surgefire

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Customsproducts Satıcı Ünvanı: BÜLENT ÇALIŞKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2260425648
    Bu ürün Customsproducts tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nerf N-Strike SurgefireNerf N-Strike Elite Surgefire ile yeni maceraya hazır olun!27 metre atış mesafesine sahip olan SurgeFire'ın 15 dar

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Nerf U280622 N-Strike Surgefire

Nerf n-strike surgefire çocuklar kadar yetişkinleri de heyecanlandıran bir ürün olmasıyla dikkat çekmektedir. Şık ve basit tasarımı, amansız çatışmalarda hızlı olmanızı sağlar. İster kapalı ister açık alanlarda rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün, uygun fiyatıyla sayesinde geniş kitlelerce kabul görmeyi başarmıştır. Nerf n-strike, hafif yapısı, hızlı şarjör değişme imkanı ve havalı tasarımıyla yepyeni maceralara atılırken yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz türdendir. Ürünü isterseniz çocuğunuza, isterseniz yakınlarınıza isterseniz de kendinize satın alarak en tehlikeli çatışmalara büyük bir özgüvenle atılabilirsiniz. Nerf n-strike yorumlarına bakıldığında ürünün her yaştan kullanıcı kitlesine sahip olduğu görülür.

  • Ürünün atış mekanizması 27 metreye kadar atış menzili sunmaktadır.
  • Ürün 15 adet dart fırlatabilme kapasitesine sahiptir.
  • Kutu İçerisinde; SurgeFire, şarjör, 15 dart, kullanım kılavuzu bulunmaktadır ve kutu ölçüleri 8 x 55 x 25 cm’dir.

Nerf N-strike Surgefire Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Nerf N-strike Surgefire Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Çin’de üretilen Nerf n-strike surgefire güçlü ve ergonomik tasarımıyla yeni maceralarda hazır olmanızı sağlar. 27 metre atış menziline sahip olan ürünün 15 dart fırlatabilen döner şarjörüyle çatışmalar ara vermeden devam edebilirsiniz. Dartları seri bir şekilde rakiplerinize fırlatarak oyunu kazanmanız kaçınılmazdır. Yumuşak ve sağlıklı malzemelerden üretilen ürün çocuklar kadar yetişkinlere de hitap etmektedir. Ürünle atış yapabilmek için süngüyü geri çekip tetiğe basmanız yeterli olacaktır. Yumuşak ve ideal hassasiyete sahip tetiği sayesinde atış sırasında herhangi bir sorun yaşanmaz. 6 yaşından büyük herkesin kullanımına uygun olan ürün, eğlenceli bir oyuncak olmasının yanında insanların kişisel gelişimine etki eden niteliğe sahiptir. Ürünle oynanan oyunlar çocukların takım ruhuna sahip olmasına ve stratejik düşünebilme kapasitesini artırmalarına yardımcı olmasının yanı sıra motor becerilerini de geliştirmelerini sağlar.

Nerf N-strike Surgefire Kullanışlı mıdır?

Nerf N-strike Surgefire Kullanışlı mıdır?

Nerf n-strike surgefire özel tasarımıyla kullanımı basit bir üründür. Nerf n-strike surgefire hem dayanıklı hem de insan sağlığına zarar vermeyen maddelerden üretilmiştir. Basit tasarımı sayesinde kullanan kişi ister küçük yaşta ister büyük yaşta olsun, optimum düzeyde işlevselliği ve eğlenceyi sağlar. 15 dart kapasitesine sahip ürün ideal ağırlıkta olup kullanım sırasında kullanıcıyı rahatsız etmeyerek çatışmaya ara vermeden devam edilmesine yardımcı olur. Ürünün birden çok tutuş pozisyonuna uygundur. Ürünü isterseniz omuzunuza yerleştirerek tüfek kullanır gibi isterseniz de tabanca kullanır gibi kullanabilirsiniz. Seri atım özelliğiyle muharebe sahasında mobilite özelliğinizi artırarak rakiplerinizi elemenize yardımcı olur. Özel tasarlanan tetiğin hassasiyeti ideal düzeydedir. Ürünle atış yapabilmek için ne çok sert ne de çok hafif basmanıza gerek kalmadan seri bir şekilde atışlarınızı gerçekleştirebilir, rakiplerinizi dart yağmuruna tutabilirsiniz.

Nerf N-strike Surgefire Nerelerde Kullanılır?

Nerf n-strike surgefire ailece gidilen bir piknik alanında kullanılabilir. Gidilen bölgede ağaçlar ve çalılar birer siper olarak kullanılarak bir siper savaşı senaryosu canlandırılarak aktiviteler daha da eğlenceli hale getirilebilir. Bunun haricinde çocuk parklarında da kullanılmaya uygun Nerf n-strike surgefire, şehir içi çatışmaların atmosferini soluyarak yeni çatışmalarda savaş stratejilerinizi oluştururken sizin için güvenilir bir araç olarak hizmetinize hazır olarak bekler. Çocuklar içinse bir eğlence unsuru olmasının yanı sıra çocukların rekabetçi güdülerini güçlendiren ve takım olma bilincini geliştirmelerine yardımcı olur. Ürün kullanılırken gözlere nişan alınmamalıdır. Ürün yalnızca orijinal markanın dartları ile kullanılmalıdır. Dartlarda veya ürünün kendisinde herhangi bir değişiklik yapmayınız. Nerf n-strike surgefire fiyatı ve ürün kalitesi bağlamında değerlendirildiğinde gayet ekonomi olduğu görülmektedir. Nerf n-strike surgefire yorumlarına Trendyol üzerinden erişebilir, ürün hakkında yapılan değerlendirmeleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca platform üzerinden tek tıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.