Nerf N-strike Elite Delta Trooper Su Tabancası E1911

3.489 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nerf N-strike Elite Delta Trooper Su Tabancası E1911

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: speedbazaar Satıcı Ünvanı: TEMRAZ KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5530309045
    Bu ürün speedbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nerf N-Strike Elite Delta Trooper Kutu içerisinde oyuncak 1 adet silah, dipçik, namlu uzatma parçası, 12 dart alan sarjör, 12 adet elite dart ve kullanım kılavuzu bulunmaktadır. Delta Trooper takıp çıkarılabilen dipcik ve namlu uzatma parçası ile 4 farklı kombinasyonda modifiye edebilirsin. Delta Trooper'ın atış mesafesi 27 metre ve saniyede 3 ok atabilme özelliğine sahiptir. Hem dayanıklı hemde zarar vermeyen tasarıma sahip, yumuşak ve sağlıklı malzemeden üretilmiştir. Kutu Ölçüleri
  • 51x30x7 cm

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Nerf E1911 Elite Delta Trooper

Nerf Elite Delta Trooper E1911, paket içerisinden çıkan parçalarla dilediğiniz gibi modifiye edebileceğiniz bir atış materyalidir. Paket boyutu 7 x 51 x 30 cm ölçülerinde elinize ulaşmaktadır ve içerisinden 4 farklı modifiye yapabileceğiniz ekipmanlar çıkmaktadır. Ekipmanlar 12 adet dart, şarjör, dipçik, namlu uzatma parçasıdır. Kutu içerisinden çıkan kullanma kılavuzu sayesinde ebeveyn kontrollü bir şekilde dilenen modifiye yapılabilmektedir. Atış mesafesi 27 metre olan Delta Trooper, dikkatle kullanılması gereken bir ürün olmasıyla birlikte sadece açık alanlarda değil, geniş mesafeli kapalı alanlarda da kullanılabilmektedir. Ürün 8 yaş ve üzeri bir kullanım alanına sahip olmaktadır ve mutlaka ebeveyn kontrolünde kullanılmalıdır.

  • 8 yaş ve üzeri için uygundur.
  • Nerf Trooper’ı 4 farklı şekilde modifiye edebilmek için gerekli ekipmanlar bulundurur.
  • Atış mesafesi 27 metredir.

Nerf Elite Delta Trooper Özellikleri Nelerdir?

Nerf Elite Delta Trooper Özellikleri Nelerdir?

Nerf Elite Delta Trooper ürün kutusu içerisinden, takılıp çıkarılabilen dipçik ve namlu uzatma parçasıyla birlikte gelmektedir. 4 farklı kombinasyona sahip kutu içerisinde dilediğiniz kombinasyonu yapabilirsiniz. 12 dart alma özelliğine sahip şarjör ve 12 Elite dart da kutu içerisinden çıkmaktadır. Atış mesafesi 27 metre olan Nerf Elite Delta Trooper kutusunun tüm parçaları dipçik, namlu uzatma parçası, 12 adet dart alan şarjör, 12 adet Elite dart ve kullanma kılavuzudur. Kutu boyu 51 cm en ve 30 cm genişlik ölçülerinde gönderildiğinden geniş bir alan kaplamaktadır. Kullanmadığınız durumlarda ürünü kutusunda muhafaza etmek için özel kutusunu atmayınız. Mutlaka ebeveyn kontrolünde kullanılmalıdır ve 8 yaş üzeri için uygundur. Nerf Elite Delta Trooper, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

Nerf Elite Delta Trooper Hangi Yaş Grubu için Uygundur?

Nerf Elite Delta Trooper Hangi Yaş Grubu için Uygundur?

Ürün genelinde çocuklar için olduğu bilinse de geniş bir yaş aralığına hitap ettiğinden, aile boyu oynanabilmektedir. Tüm ailenizle kaliteli zaman geçirebilmek için oynayabileceğiniz bir kaç oyundan sadece biri Nerf Ball’dur. Nerf Ball, paintball’dan esinlenilmiş bir oyundur ve oyuncular iki gruba ayrılmaktadır. İki grup gardını alarak birer kale ve birer bayrak belirler. Bir kere vurulan grup üyesi oyundan atılır ve karşı takımın bayrağını ilk ele geçiren takım oyunun galibi olur. Benzer bir çok oyun bulunduğundan, Nerf Elite Delta Trooper 7’den 70’e tüm aileye hitap eden bir çevreye sahip olmaktadır. Üründe yaş sınırı bulunmaktadır ve ürün 8 yaş ve üzeri bireyler tarafından oynanabilmektedir. Bebeklerin ve 8 yaş altı çocukların yanında herhangi bir Nerf oyunu oynanmaması önemle tavsiye edilmektedir.

Nerf Elite Delta Trooper Hangi Alanlarda Kullanılır?

Nerf Elite Delta Trooper Hangi Alanlarda Kullanılır?

Nerf Delta Trooper ailecek eğlenmek istenilen her davette ve etkinlikte kullanılabilmektedir. Hem açık alanlarda hem de kapalı alanlarda kullanılabilecek olan Nerf, eğlenceli zaman geçirmek isteyen herkesin her yerde kullanabileceği bir oyun aletidir. Büyük ve küçük her yaştan bireyin severek kullanması, özellikle aile toplantılarınızın vazgeçilmezi olacaktır. Ailecek oynanabilecek bir oyun önerisi ise, tüm dünyayı kasıp kavuran Nerf Wars ’dur. Nerf War oynayabilmek için iki takım gerekmez, ikiden fazla takım olabilir ve amaç diğer takımın içerisinde bulunan takım üyelerini öldürmektir. En sona en fazla takım üyesiyle kalan takım oyunu kazanmaktadır. Dünyaca ünlü Nerf oyunlarını sizler de ailenizle keyifli ve kaliteli zaman geçirmek için kullanmak isterseniz kolayca sipariş verebilirsiniz. Nerf Elite Delta Trooper E1911 yorumlarına göz atabileceğiniz gibi, satıcı soru ve cevapları kısmından dilediğiniz soruyu sorabilir ve en kısa zamanda sorularınıza cevap bulabilirsiniz.