Nemesis Kitap Mine Ölmez - Astroloji Seti

321,27 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Nemesis Kitap Mine Ölmez - Astroloji Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nemesis Kitap Satıcı Ünvanı: NEMESİS YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631061118900017 Vergi Kimlik Numarası: 6310611189
    Bu ürün Nemesis Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mine Ölmez Astroloji Seti %100 Şifa Gerçek şifanın şifreleri nelerdir? Manevi huzur için nasıl düşünmeliyiz? Mutluluğun sırlarını bulmanın yöntemleri neler? Esmayıhüsna hayatımızı nasıl etkiler? Hangi burç, hangi esmayı tekrarlarsa şifa bulabilir? Bu kitap hayatın karmaşası içinde bir anlığına durup soluklanmanız için yazıldı. Durup iç dünyanıza bakmanız, kendinizi ve maneviyatınızı keşfetmeniz, gerçek mutluluğa giden dingin bir yolculuğa çıkmanız için… %100 Şifa hayatla ve sevdiklerinizle daha derin bağlar kurmanız için ipuçları veriyor. Esmayıhüsna’nın kudretini göstererek gerçek ruhsal şifanın şifrelerini paylaşıyor. Astrolojinin az bilinen sembolleri arasında dolaşarak hayatın gizemli tarafıyla yüzleşme cesareti gösteriyor. Kendinizi bulmanızı sağlayacak uzun bir yolculuğa çıkmaya hazır olun. İsteğin Benim İçin Emirdir Bu kitap isteklerimiz ve ihtiyaçlarımız arasında sıkışıp kaldığımız, yargılanıp incitildiğimiz
  • bereketimizi, eril ya da dişil enerjimizi, ümitlerimizi yitirdiğimiz bu gezegende, var olan yetilerimizi hatırlamamız ve onları yeniden hayata geçirebilmemiz için yazıldı. İstemek eyleminin varlığı bile istediğin her neyse onu almaya dair en güçlü niyettir. İşte bu kitapta isteklerini kendine çağırmayı, istediğin şeye dönüşmeyi, onunla aynı frekansta titreşmeyi öğreneceksin. Ey kadın, sen rahim taşıyorsun. O ki Yaradan’ın en özel kimliklerinden. Sen istersen yaparsın. Öyle bir sarıp sarmalarsın ki şefkatinle, istediğin her neyse pervane ola ola, senden başka hiçbir şeyi alternatif kabul etmeden sana gelir. Sen Kibele’nin bereketini taşıyorsun, sen besleyip büyütensin, aynı zamanda Lilith gibi entrika dolu ya da asice başkaldırabilensin. Bir başka şeye benzemeden ve birini çok sevmeden önce kendi var oluşuna fırsat tanımalı, doğuştan sahip olduğun yeteneklerini keşfetmelisin. Bilesin ki minik bir mum alevi, birkaç damla bitki özü, bir parça ağaç kabuğu en derin yaralara bile şifa verebilir. Sen kudretlisin ve ana kraliçesin, yeşermeye hazır tohumların hâlâ içinde. İşte şimdi Kibele’yi, Lilith’i, Ceres’i, Vesta’yı, Juno’yu uyandırma zamanı. Onlar kadının ilahi tarafının sadece hikâyeleştirilerek betimlenmiş, tarif edilmiş figürleri. Sen bundan çok daha fazlasısın. Şimdi bulmalısın, nerede vazgeçtin öz bilginden ve nerede kaybettin gücünü? Yorum Yaz YORUMLAR

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Nemesis Kitap Astroloji Seti Mine Ölmez

Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji set gerçek şifanın şifrelerini veren, mutluluğun sırlarını bulmanın yöntemlerini akıcı, bilgilendirici, coşkulu bir şekilde anlatan kapak, sayfa ve baskı kalitesi yüksek bir üründür. Hayatın karmaşası içerisinde huzur bulabileceğiniz bu kaynak günümüzde oldukça yoğun ilgi görür. İç dünyanıza bakmanızı sağlayarak kendinizi ve maneviyatınızı keşfetmenizi sağlar. Gerçek mutluluğa giden dingin yolculuğa çıkmanız için ideal olup %100 şifa veren şifreleriyle oldukça merak uyandırır.

 
  • Manevi huzur için
  • Baskı kalitesi
  • Enerjinizi yükseltici

Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji Set İçeriği

Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji Set İçeriği

Nemesis Kitap Mine Ölmez İsteğin Benim İçin Emirdir astrolojinin az bilinen sembollerini göstererek hayatınızın gizemli taraflarıyla yüzleşme cesareti göstermenize yardım eder. Kendinizi bulabileceğiniz sizi uzun yolculuğa çıkaran istek ve taleplerinize cevap verebilen arındırıcı ve özel bir kitaptır. Eril ve dişil enerjinizi yükseltebileceğiniz, ümitlerinizi artıran ve sizi huzurlu hissettirebilecek özel bir kaynaktır. Var olan yetilerinizi hatırlayarak onları yeniden hayata geçirmenize olanak sağlayan eser sayesinde isteklerinizi kolayca kendinize çağırabilirsiniz. Kendi varoluşunuzu anlayarak doğuştan sahip olduğunuz yetenekleri rahat bir şekilde keşfetmenizi sağlayan geliştirici ve özel olan bu eser bireyler tarafından oldukça ilgi görür. Hafif bir mum alevi, çok az damla bitki özü ve bir parça ağaç kabuğunun bile iyileştirici gücü olduğunu gösteren ilahi gücün kudretini hikâyeleştiren betimleme gücü yüksek bir üründür. Sevdiklerinizle derin bağlar geliştirmeniz için ipuçları veren özel kaynak Esma-i Hüsna'nın kudretini ve gerçek ruhsal şifanın şifrelerini gösterir.

 

Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji Set İncelemesi ve Yorumları

Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji Set İncelemesi ve Yorumları

Mine Ölmez İsteğin Benim İçin Emirdir basıldığı tarihten bugüne insan hayatını çeşitli şekillerde etkileyen ve insanoğlunun kendi varoluş çabasını anlamasına olanak sağlayan özel bir kaynaktır. Astroloji ilminin sunduğu ihtimalleri süzgeçten geçirerek hayatınıza dair pek çok yorumlamalar yapabilir; adımlarınızı bilinçli, doğru yüksek ilmi kudretle emniyetli ve rahat bir şekilde atabilirsiniz. Hayat kargaşası içerisinde kendi kimliğinizi bulabileceğiniz yaratıcılığınızı ön plana çıkaran bilgilendirici ve betimleme gücü yüksek bu ürün uzman editör ve yazar kadrosu kaleminden geçirilerek hizmetinize sunulur. Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji set içeriği manevi huzur ve mutluluğun sırlarını gösteren Esma-ül Hüsna'nın hayatınızı etkileyen kudretli, şifalı yönlerini öne çıkarır. Akıcı bir üslupla anlatılan ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken bir eserdir. İç dünyanıza inerek kendi maneviyatınızı keşfetmenize olanak sağlayan bu eser gerçek mutluluğa giden engin yolculuğunuzu keşfetmenizi sağlar.

 

Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji Set Fiyatı

Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji Set Fiyatı

Nemesis Kitap Mine Ölmez Astroloji set fiyatı çıkış yılı, baskı kalitesi ve orijinalliğine göre değişkenlik gösterebilir. İndirim ve cazip kampanya seçeneklerini takip ederek kendi ruh dünyanızda kimliğinizi fark etmenizi sağlayan, ruhsal şifanın ipuçlarını veren ve hayatın gizemli taraflarıyla yüzleşme cesareti göstermenize imkân tanıyan bu ürünü bütçenize uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz. Nemesis Kitap Mine Ölmez %100 Şifa isteklerinizi kendinize çağırabileceğiniz güçlü niyet geliştirmenizi sağlayan, ümitlerinizin peşinden koşmanızı hatırlatan ve hayallerinizi hayata geçirebilmeniz için özel olarak geliştirilen şifa kaynağı bir eserdir. Dinamik, baskı kalitesi yüksek, geliştirici ve özel bu kaynağı Trendyol'dan araştırabilir; bütçenize uygun olarak kolay, hızlı bir şekilde sipariş edebilirsiniz.