Nemesis Kitap Işaret Kartları - Mine Ölmez

291,27 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
322,02 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
430,75 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
826,31 TL498,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nemesis Kitap Işaret Kartları - Mine Ölmez

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nemesis Kitap Satıcı Ünvanı: NEMESİS YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631061118900017 Vergi Kimlik Numarası: 6310611189
    Bu ürün Nemesis Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Işaret Kartları - Mine Ölmez

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Mine Ölmez
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 26-50
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • İmzalı İmzasız
Geri Bildirim Ver

Nemesis Kitap Işaret Kartları - Mine Ölmez

Nemesis Kitap İşaret Kartları düşüncelerin yönetilmesi için tasarlanmıştır. Bilincin ne yarattığının anlaşılması ve kişilerin kendini tanımaları için tasarlanan bu kartlar 40 adettir. Kişiye özel olarak kullanılır. Astrolog Mine Ölmez tarafından hazırlanan işaret kartlarının tamamında farklı ifadeler yer alır. Kartlarda yer alan mesajlar kişinin kendini tanıyabilmesi ve fikirlerinin kontrol edebilmesi için ise oldukça önemlidir.

 
  • Kişiye özel
  • Mesaj içeren
  • Düşünce yönetimi için

Nemesis Kitap İşaret Kartları - Mine Ölmez Özellikleri

Nemesis Kitap İşaret Kartları - Mine Ölmez Özellikleri

İşaret Kartları Mine Ölmez özellikleri denildiği zaman hem kartların içeriği hem de yapısı hakkında bilgi vermek mümkündür. İşaret Kartları içinde 40 adet mesaj içeren kart bulunmaktadır. Bu kartların her biri farklı bir mesaj içerir. 8 x 12 cm boyutlarına sahip olan kartlar çekilir ve mesajlara ulaşılır. Kartların üretiminde 1. hamur kağıt kullanılmıştır. Tesadüflere asla inanmayan ve yaşanan her şeyin bir nedeni olduğunu düşünen Mine Ölmez, düşüncelerin yönetimi için İşaret Kartları’nı tasarlamıştır. Evrensel mesajları okuma yeteneği olduğunu düşünmektedir. Küçük yaşlardan beri sahip olduğu bu inançla kartlarını hazırlamıştır. Günlük hayatta yaşanan her olayın bir nedeni olduğunu düşünür. Örnek vermek gerekirse yaşanan bir aksiliğin onu farklı bir olaydan koruduğunu düşünmektedir. İşaret Kartları da herhangi bir aksilik durumunda başvurulabilecek ve düşüncelerin açılmasını sağlayacak mesajlar içermektedir. Yani içsel rehberlik edebilecek mesajlara ulaşılmasını sağlar. Yalnızca kötü hissedilen anlarda değil her durumda kullanılabilen kartlardır.

 

Nemesis Kitap İşaret Kartları - Mine Ölmez Kullanımı

Nemesis Kitap İşaret Kartları - Mine Ölmez Kullanımı

İşaret kartları kişilerin bir mesaja ihtiyaç duyduğu zaman başvurduğu yazılardır. Yaşanan olayların ardından fikir almak ve düşünce yönetimi için bu kartlar kullanılabilir. Mesajın doğru şekilde alınabilmesi için yoğunlaşmak ve kartları odak haline getirmek önemli bir konudur. Mesajları okumak isteyenlerin ilk olarak 40 adet kart içinde 3 adet kart seçmesi gerekir. Ancak kart seçiminden önce niyet etmek önemli bir konudur. Derin nefesler alınmalı 3 saniye tutulmalı ve bırakılmalıdır. Bu nefes alıp verme odaklanmak için önemlidir ve birden fazla kez tekrarlanmalıdır. Niyet etmek için “içsel rehberliğime güveniyorum” ve “benim için en doğru mesajı almaya niyet ediyorum” cümleleri söylenmelidir. Bu aşamadan sonra 3 adet kart seçilmesi ve cevaplara ulaşılması sağlanır. Mine Ölmez İşaret Kartları yorum ve değerlendirmelerde kullanımı kişilerin isteğine bağlı olarak elde edildiğini ifade etmektedir. Yani isteyen herkes istediği zamanlarda bu kartlara başvurabilir.

 

Nemesis Kitap İşaret Kartları - Mine Ölmez Fiyatı

Nemesis Kitap İşaret Kartları - Mine Ölmez Fiyatı

Mesajlar kişilere fikir verir. Bu şekilde de kişiler kendi hayatlarını şekillendirebilir ve hayat akışında bulunan işaretleri takip edebilir. İşaretlere inanan, tesadüflere güvenmeyen ve hayatını buna yönelik yönetmek isteyenler için hazırlanan özel bir üründür. Nemesis Kitap İşaret Kartları Mine Ölmez fiyat merak edilen konular arasında yer alabilir.Kampanya dönemlerinde takip edilerek bütçelere uygun olacak şekilde satın alınabilir. Mine Ölmez tarafından hazırlanan İşaret Kartları 40 farklı mesaja yani cevaba sahiplik yapar. Kişiye özel olarak kullanılması gereken bir üründür. Yani tek bir kişi tarafından kullanılmalı ve başkaları kartlara dokunmamalıdır. Kullanımı sırasında farklı kişilere ulaşmadığına dikkat edilmelidir. Mor bir kese içerisinde muhafaza edilmesi tavsiye edilir. Diğer bir tavsiye ise kesenin içinde ametist taşı kullanmaktır. Bu öneriler de dikkate alınarak kullanılabilir. Farklı içerik sunan İşaret Kartları’nı detaylı bir şekilde inceledikten sonra satın alabilirsiniz. Ürünü ayrıntılı bir şekilde incelemek ve hemen sipariş vermek için tüm seçenekler Trendyol’da yer almaktadır.