2
Çaydanlık kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Nehir Modern Maxi Çelik Çaydanlık Takımı

1.260 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
375 TL'ye 26 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.222 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.170 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.238,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nehir Modern Maxi Çelik Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YSFHOME Satıcı Ünvanı: MEHMET BAYİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1300612023800001 Vergi Kimlik Numarası: 1530269377
    Bu ürün YSFHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü: 1,60 lt / 2,50 lt
  • 18/10 304 Kalite Cr-Ni paslanmaz çelik.
  • Parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler
  • .Ergonomik ve el yakmayan 304 - 18/10 Cr-Ni Paslanmaz Çelik Silikon Kaplama Sap.
  • Kendinden çelik çay süzgeçlidir.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir. Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 2 - 2,99 L
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Çay Keyiflerinin Vazgeçilmezi Nehir Modern Çaydanlık Takımı

Çay severler tarafından büyük ilgi gören çaydanlıklar özellikleri ve hacimleri ile değişkenlik göstermektedir. Geniş aileler ve çok misafiri olan kişiler tarafından daha büyük çaydanlık modelleri sıklıkla tercih edilmektedir. Tasarımların farklılıkları da kullanıcılar tarzlarına göre değişiklik gösterebilirken tasarımlara ek olarak renk seçeneklerinin çeşitliliği de kullanılacak alanın dekorasyonlarına uygun ürünlerin tercih edilmesine neden olabilmektedir. Modern çelik çaydanlık takımı modelleri pek çok kişi tarafından son dönemlerde ilgi görürken aynı zamanda hacimlerine göre de değişiklik gösterebilmektedir. Küçük ve minimal tasarımlar genel olarak çekirdek aileler için tavsiye edilirken daha büyük tasarımlar çay severler ve kalabalık ortamlar için önerilmektedir. Kullanıcıların istekleri ve kullanım sıklığı ile ilgili çeşitlilikler ürünlerin özelliklerinin de değişiklik göstermesine neden olabilmektedir. Kendinden süzgeçli çaydanlık modelleri taze çay içmeyi seven, sürekli olarak taze çay demleyen kişiler tarafından ilgi görmektedir.

  • Geniş Hacim
  • Şık Tasarım
  • Süzgeçli Çaydanlık

Nehir Modern Çelik Çaydanlık Takımı

Nehir markası tarafından üretimleri yapılan kendinden süzgeçli çelik çaydanlık modelleri pek çok kişi tarafından büyük ilgi görmektedir. Demlik ve çaydanlık kısımlarının geniş hacimli olması kullanıcılar için dikkat çekici özellikler arasında yer alırken aynı zamanda paslanmaz çelikten imal edilmesi uzun yıllar deforme ve kırılma olmadan kullanıma da olanak sağlamaktadır. Nehir modern çelik çaydanlık takımı evlerde rahatlıkla kullanılabilen ürünler arasında yer almaktadır. Çeyiz dizmek isteyen kişiler tarafından da tercih edilebilen ürün özellikle parlak ve şık yapısı nedeniyle hediyelik eşya olarak da satın alınabilir. Ağız kısımlarının da geniş olması çayı doldurma sürecinde kullanıcılar için avantajlar sunar. Küçük ağızlara sahip çaydanlıklarda genel olarak hava akışının az olması nedeniyle damlama veya dökülme olabilirken Nehir markası tarafından üretilen çelik çaydanlığın ağız kısmının büyük olması dökülme veya damlama yapmadan çay doldurmaya yardımcı olur.

Nehir Çelik Çaydanlık Takımı Seti Modern

Nehir çelik çaydanlık takımı seti modern demlik ve çaydanlıktan oluşan iki parça olarak satışa çıkarılmaktadır. Ürün ölçüleri arasında demlik 1,60 litre olarak dikkat çekerken su haznesi 2,50 litre su kapasitesine sahiptir. Bu sayede içerisine daha fazla su alabilen ürün çay içmeyi seven kişiler tarafından rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Öte yandan kullanılan çelik 18/10 304 kalite Cr-Ni paslanmaz çelik olarak tercih edilmektedir. Bu sayede kullanıcıları için kaliteli bir deneyim sunan Nehir modern çelik çaydanlık takımı modern çizgilere sahip olması nedeniyle de yeni evlenenler tarafından da tercih edilir. Şık tasarımından dolayı hediyelik eşya olarak da tercih edilebilmektedir. Kullanıcıların tercihlerine ve kullanım sıklığına göre tercih edebilecekleri ürünler arasında yer alan çaydanlıklar aynı zamanda kişilerin tarzlarına ve mutfağın dekorasyonuna göre de seçilebilmektedir.

Modern Çaydanlık Takımı Kendinden Süzgeçli Yorumları

Modern tasarımlar arasında yer alması sebebiyle kapak ve sapları değişiklik gösteren çaydanlık ısı kaynağı kapatılsa bile çelik olması nedeniyle içerisinde ki su veya çay demini uzun süreler sıcak tutar. Modern çaydanlık takımı büyük maxi boy kendinden süzgeçli 5 yıl garantili 2,50 l yorumları kullanıcıların deneyimlerine göre oldukça şeffaf ve olumu şekilde yer alır. Ürünler gerek kaliteleri gerekse saplarının ergonomikliği ile çok sayıda yorum alırken değerlendirmelerinin olumlu olması nedeniyle dikkat çeker. Modern çaydanlık takımı büyük maxi boy kendinden süzgeçli 5 yıl garantili 2,50 l olması nedeniyle tercih edilirken aynı zamanda marka tarafından da 5 yıl garanti süresi oldukça tatmin edicidir. Fiyatlandırma konusunda her bütçeye uygun olan çelik çaydanlık pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Tercih edilecek ürünlerin özellikleri ve ebatları kişilerin isteklerine göre değişiklik göstermektedir. Siz de geniş hacimli süzgeçli çaydanlık - and340 ürününü incelemek isterseniz Trendyol'a göz atabilirsiniz.