Nehir Modern 4 Parça Cezve Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
589,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nehir Modern 4 Parça Cezve Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: emre züccaciye Satıcı Ünvanı: MEHMET METİN KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3028072059600013 Vergi Kimlik Numarası: 5050251492
    Bu ürün emre züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modern 4 parça paslanmaz çelik cezve seti

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver

Nehir Modern 4 Parça Cezve Seti

Cezveler süt ısıtmaktan kahve yapmaya kadar pek çok farklı görevde kullanılabilen pratik mutfak aletleridir. Kullanılan amaca göre farklılaşan boyutlarının hepsi kullanım sırasında size kolaylık sağlar. Nehir Modern 4 parça cezve seti modern ve şık tasarımıyla, 3 farklı boyuttaki cezveleriyle beklentilerinizi karşılayabilecek bir modeldir. Paslanmaz çelik kullanılarak üretilen model, uzun yıllar kullanılabilecek dayanıklı ve kaliteli bi yapıya sahiptir. 3 adet ürünün asılı olarak konulduğu stant şeklindeki 4. set parçası sayesinde ürünü mutfağınızda dekoratif bir öğe olarak da kullanabilirsiniz. Mutfak dolaplarına koymanıza gerek kalmayan bu standlı modeli tezgah üzerinde kullanarak hoş bir görünüm elde edebilir ayrıca cezvelere kolayca erişebilirsiniz. Kullanım kolaylığı sağlayan standlı bu ürünü kullanarak mutfakta işlerinizi hızla tamamlayabilirsiniz.

  • Farklı boyutlardaki cezveler
  • Modern standlı tasarım
  • Paslanmaz çelik yapı

Şık Tasarımlı Nehir Cezve Seti Özellikleri

Şık Tasarımlı Nehir Cezve Seti Özellikleri

Nehir cezve seti modern çizgiler düşünülerek sizin kullanımınıza uygun olarak özenle tasarlanır. Set içerisinde 3 adet farklı boyutta cezve ve 1 adet stant bulunur. Standa koyabileceğiniz 3 adet cezve sayesinde ürün, mutfak dolaplarınızda yer kaplamaz. Tezgah üzeri kullanıma uygun olan model mutfağınızda hoş bir görüntü elde etmenize yardımcı olur ve aynı zamanda kullanım sırasında ürünleri alırken size büyük kolaylık sağlar. Nehir Modern 4 parça cezve seti standı üzerinde 3 farklı askı benzeri yapı bulunur ve bu askı benzeri yapılar cezvelerin asılması için uygun olarak tasarlanır. Kayma gibi problemler yaşamaz veya ağırlık sebebiyle zarar görmez. Modelin genelinde kullanılan paslanmaz çelik ana maddesi sayesinde ürünü elinizde veya makinede rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Pratik temizleme imkanı olan ürünü temizlik derdi olmadan dilediğinizce kullanabilir ve avantajlı özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Dayanıklı Nehir Modern 4 Parça Cezve Seti Fiyatları

Dayanıklı Nehir Modern 4 Parça Cezve Seti Fiyatları

Isıya ve soğuğa değişik derecelerde maruz kalan mutfak ürünleri birçok koşula uygun olacak şekilde tasarlanır. Kullanım sırasında endişe etmenizi önleyecek dayanıklı materyallerin kullanılması oldukça önemlidir. Nehir markasının müşterilerin beklentilerini düşünerek tasarlarladığı 4 parça cezve seti paslanmaz çelik materyallerden üretilmiş olup kullanım sırasında rahat etmenizi sağlar. Stanın ayak bölmesinde kullanılan yuvarlak tasarım standın konduğu yerde sabit durmasını ve ağırlık sebebiyle düşmesini, dengesizlik yaşanmasını önler. Cezvelerin sapının paslanmaz çelik yapıda olması ise hem modern bir görüntü verir hem de sapların ateş sebebiyle deforme olmasını engeller. Pek çok farklı avantajlı özellik eklenerek tasarlanan bu ürünler oldukça fazla rağbet görür. Nehir Modern 4 parça cezve seti fiyatları oldukça bütçe dostu olduğundan siz de hayatınızı kolaylaştıracak bu ürüne kolaysa sahip olabilirsiniz.

Kullanışlı Nehir Modern Cezve Seti Yorumları

Kullanışlı Nehir Modern Cezve Seti Yorumları

Nehir Modern 4 parça cezve seti yorumları genellikle ürünün şık tasarımına ve kullanışlı özelliklerine odaklanır ve müşterilerin fikir ve deneyimlerini içerir. Cezvelerin saplarının tamamen paslanmaz çelikten üretilmiş olması modern bir görüntü verirken ayrıca parlak ve temiz görünmelerine de yardımcı olur. Farklı boyuttaki 3 ürüne sahip olmak ise kullanım sırasında kolaylık sağlar. Ufak modelde sos, orta boyda kahve yaparken aynı anda büyük boyda süt ısıtabilirsiniz. Aynı anda 3 farklı iş için kullanabileceğiniz bu kullanışlı model hayatınızı kolaylaştırır. Nehir Modern 4 parça cezve seti kullananlar standın asma bölümlerinin sahip olduğu S şeklindeki yapı sayesinde cezvelerin kayma ve çıkma gibi problemleri olmadığını fark eder. Kaliteli çelikten üretilen model, makinede ve elde yıkamaya uygundur. Kullanışlı bu 4 parça cezve setine sahip olmak istiyorsanız Trendyol’dan faydalanabilirsiniz.