Nehir Lalezar Sade 89 Parça Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Takımı

5.700 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.689 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nehir Lalezar Sade 89 Parça Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: IRMAKHOME Satıcı Ünvanı: IRMAK MAĞAZACILIK SANAYİ TİCARET VE LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0466066273900021 Vergi Kimlik Numarası: 4660662739
    Bu ürün IRMAKHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lalezar Sade 89 Parça Kutulu Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 89
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Nehir 2016ST021117 Lalezar 89 Parça Kutulu Sade Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Nehir Lalezar sade 89 parça kutulu çatal kaşık bıçak takımı, masanızı son derece zarif hâle getiren bir settir. Deri kutu şeklinde tarafınıza gönderilen bu setin içerisinde toplamda 89 adet parça yer alır. Bunlar; çatal, kaşık, bıçak, kepçe, kevgir ve kürek olarak sıralanır. Kutu içerisinde hem yemek hem de tatlı için kullanabileceğiniz parçaların yanı sıra servis ürünleri de mevcuttur. Ürünler, aynı anda 12 kişiye hitap edebilecek şekilde üretilir. Set içerisinde bulunan parçalar, 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik kullanılarak imal edilir. Böylece Lalezar çatal kaşık bıçak takımı, uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Bu şık ve kaliteli takımın genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Materyal: 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelik
  • Parça Sayısı: 89
  • Kişi Sayısı: 12

Nehir Lalezar Sade 89 Parça Kutulu Çatal Takımının Özellikleri

Nehir Lalezar Sade 89 Parça Kutulu Çatal Takımının Özellikleri

Nehir Lalezar sade 89 parça kutulu çatal kaşık bıçak takımı, oldukça şık bir settir. Kaliteli özelliklerinin yanı sıra ürünler, zarif tasarımlarıyla adından sıkça söz ettirir. İnce detayların özenle işlendiği set, sunumunuzu tamamlayıcı niteliklere sahiptir. Ürün, tarafınıza deri bir kutu şeklinde gönderilir. Kutunun içerisinde toplamda 89 parça yer alır. Parçalar, 12 kişilik olacak şekilde set hâline getirilmiştir. Böylelikle kalabalık misafirleriniz olduğunda bu harika takımı kullanabilir, masanıza şıklık katabilirsiniz. Takımın içerisinde yemek haricinde servis amacıyla kullanılan parçalar da bulunur. Sade ve şık yapısıyla bu set, sofranızı çok daha gösterişli bir hâle getirir. Bulunduğu ortamda tüm dikkatleri üzerine çeken takım parçalarının her biri, 18/10 Cr-Ni paslanmaz çelikten üretilir. Bu sayede ürünler, güvenli bir kullanım imkânı verir.

Nehir Lalezar Sade 89 Parça Kutulu Kaşık Takımının İçeriği Nedir?

Nehir Lalezar sade 89 parça kutulu çatal kaşık bıçak takımı, ince detayların bile titizlikle düşünülüp hazırlandığı bir settir. 89 parçadan oluşan bu takımın içerisinde yemekler için 12’şer adet çatal, kaşık ve bıçak bulunur. Yemek amaçlı kullanılanların yanı sıra 12’şer adet tatlı için çatal, bıçak ve kaşık da paket içerisinde yer alır. Yine 12 tane olmak üzere çay kaşıkları da mevcuttur. Bu ürün grupları haricinde takımda ek olarak servis ekipmanları da bulunur. Sunumunuzu tamamlayan ve kolayca servis yapmanızı sağlayan bu ürünler; kevgir, kepçe, çatal, kaşık ve kürek olarak sıralanabilir. Kutunun içindeki servis ürünleri, birer adetle sınırlıdır. Zarif tasarıma sahip parçalar, bulunduğu masada tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Kaliteli özelliklerle zenginleştirilmiş olan bu ürünler, kullanıcı memnuniyetini garanti altına alır.

Nehir Lalezar Sade 89 Parça Kutulu Bıçak Takımı Kaliteli midir?

Lalezar sade 89 parça çatal kaşık bıçak takımı, son derece kaliteli ve dayanıklı bir settir. Ürünler, çelik materyal sayesinde paslanmama özelliğine sahiptir. Bu sayede kutudaki parçaları uzun yıllar boyunca ilk günkü canlılığında kullanmaya devam edebilirsiniz. Varlığıyla masanızı zenginleştiren Nehir 89 parça çatal bıçak takımı Nehir, lüks bir deneyim imkânı tanır. Donanımlı özelliklere sahip bu set, kullanıcılarının beğenisini kazanmayı başarır. Takımda yer alan her bir parça hem estetik hem de sağlamlık açısından üst düzeydir. Ürünler, bulaşık makinesinde hassas programda yıkanabilir. Dilerseniz Nehir Lalezar sade 89 parça kutulu çatal kaşık bıçak takımı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de sofralarınızı bu şık ve kaliteli takım ile süslemek isterseniz Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.