1
Çatal Kaşık Bıçak kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Nehir Sahra Sade 60 Parça Çatal Kaşık Takımı

1.619 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.679 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.794,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nehir Sahra Sade 60 Parça Çatal Kaşık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ON8 Satıcı Ünvanı: DOSTLAR MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE GIDA TEKSTİL İNŞAAT NAKLİYAT HARFİYAT TAAHHÜT TİCARET VE SAN.A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çankırı Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0310021029400013 Vergi Kimlik Numarası: 3100210294
    Bu ürün ON8 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nehir Sahra Sade 60 Parça Aile Takımı 430 Kalite paslanmaz çelik Monoblok üretim tekniği Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Türkiye’de üretildi. 18/0 Cr-Ni paslanmaz çelikte üretilmektedir. Paslanmaya karşı 10 yıl garantilidir bulaşık makinesinde hassas programda yıkanabilir. 12 Ad. Yemek Kaşık 12 Ad. Yemek Çatal 12 Ad. Tatlı Kaşık 12 Ad. Tatlı Çatal 12 Ad. Çay Kaşık

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 60
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Kaşık Seti
  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Nehir Sahra Sade 60 Parça Kutulu Büyük Aile Takımı Trendyol'da!

Nehir Sahra sade 60 parça 12 kişilik çatal kaşık takımı, sofralarınıza modern bir hava katan ürünler arasındadır. Geniş ailelerin de kullanabileceği bu takım, şık ve sıra dışı çizgileriyle dikkatleri üzerine çeker. Kaliteli malzemelerden elde edilen ürün, uzun süre boyunca sofralardaki yerini alır. İlk günkü formunu koruyarak adından sıkça bahsettirir. Nehir Sahra sade 60 parça 12 kişilik çatal kaşık takımı, misafirleriniz için şık bir sofra hazırlamanıza yardımcı olur. İçerisinde pek çok ürünün yer aldığı sette ihtiyaç duyduğunuz parçaları bulabilirsiniz. Nehir Sahra sade 60 parça 12 kişilik çatal kaşık takımı, işlevselliğinin yanı sıra modern tasarımıyla da büyüler. Minimalist çizgilerle süslenen ürünler, sofranızda göz kamaştırır.

  • Set, toplamda 60 parçadan oluşur.
  • Paslanmaz çelikten imal edilir.
  • Bulaşık makinesinde hassas programda yıkanabilir.

Nehir Sahra Sade 12 Kişilik Çatal Kaşık Takımının İçeriği Nasıldır?

Nehir Sahra Sade 12 Kişilik Çatal Kaşık Takımının İçeriği Nasıldır?

Nehir Sahra sade 60 parça kutulu büyük aile takımı, kalabalık sofraların ihtiyaç duyduğu tüm içeriklere sahiptir. En fazla 12 kişilik sofralara uygun olan seti gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Toplamda 60 parçadan oluşan takım, kutulu bir şekilde gönderilir. Bu sayede ürünlerin kaybolması engellenmiş olur. Set içerisinde, her bir ürün grubundan 12 tane olacak şekilde kaşık, çatal, tatlı kaşığı, tatlı çatalı ve çay kaşığı bulunur. Birbiriyle uyum içerisinde olan eşyalar, yemek yemenin keyfini çıkarmanızı sağlar. Sofraya estetik bir görüntü katarak adından sıkça bahsettirir. Nehir Sahra sade 60 parça aile takımını kendiniz kullanabilir ya da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Özel olarak geliştirilen set, evlilik hazırlığında olan kişiler için de uygun bir çözüm sunar.

Nehir Sahra Sade 12 Kişilik Çatal Kaşık Takımının Malzemesi Nedir?

Nehir Sahra sade 60 parça karton kutulu çatal kaşık takımı, tercih edebileceğiniz kaliteli ve kullanışlı ürünler arasındadır. Markanın yenilikçi teknolojiye sahip tesislerinde üretilen setin tüm parçaları paslanmaz çelikten elde edilir. Uzun yıllar boyunca kullanılan parçalar, ilk günkü formunu korur. Bunun yanı sıra sağlıklı ve güvenilir sonuçları da beraberinde getirir. Paslanmaz çelikten elde edilen çatal ve kaşıkları kullanarak dilediğiniz yemeği tüketebilirsiniz. Nehir Sahra sade 60 parça 12 kişilik çatal kaşık takımı hem güzelliğini hem de dayanıklı yapısını gözler önüne serer. Kullanım ömrünü artırmak için çatal ve kaşıkları elinizde temizleyebilirsiniz. Ürünleri bulaşık makinesinin hassas programında yıkamak da mümkündür. Nehir Sahra sade 60 parça 12 kişilik çatal kaşık takımı, ilk günkü yapısını koruyarak sofralarınıza farklı bir hava katar.

Nehir Sahra Sade 12 Kişilik Çatal Kaşık Takımının Tasarımı Nasıldır?

Nehir Sahra sade 60 parça 12 kişilik çatal kaşık takımı, zarif işçiliği kaliteli materyallerle buluşturarak kullanıcıların beğenisini kazanır. İpeksi saten bir yapıya sahip olan ürünler, her kullanımda büyüler. Ayna gibi parlak olan paslanmaz çelik, ürünlerin tasarımına güç katar. Bu özelliği sayesinde hem klasik hem de modern sofralar yaratmak mümkün olur. Nehir Sahra sade 60 parça 12 kişilik çatal kaşık takımı, kusursuz bir masa hazırlamanız için ihtiyacınız olan tüm ürünleri sunar. Size yalnızca birbirinden lezzetli yiyecekleri pişirmek kalır. Sadeliğiyle göz dolduran tüm parçalar, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerinde beğeni kazanır. Ürünleri gönül rahatlığıyla tercih edebilir, kalabalık sofralara farklı bir hava katabilirsiniz. Nehir Sahra sade 60 parça kutulu büyük aile takımı yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşmak mümkündür.