NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400gr Kozalak Reçeli Nfs023

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400gr Kozalak Reçeli Nfs023

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NefisKöy Sofranıza Sağlık Satıcı Ünvanı: AYŞE DİŞLİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çanakkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5440559777
    Bu ürün NefisKöy Sofranıza Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400 gr Kozalak Reçeli Üretim tesislerimiz tamamen sağlık bakanlığı onaylıdır ve sürekli kontrol edilmektedir. Doğal olarak üretilen reçel %100 katkısız ve benzersiz bir lezzet sunar. İçinde hiçbir katkı maddesi ve koruyucu madde bulunmaz. ÜRÜNLERİMİ NASIL SAKLAMALIYIM? Hava ile temas etmesini engelleyecek saklama kabı içerisinde serin bir yerde muhafaza edilebilir, üstünü açık kalmamasına özen gösteriniz. Nemli ve rutubetli ortamlarda açık kalmamasına ve güneş ışığına direk olarak maruz kalmamasına dikkat ediniz. (+4 / +18 C arasındaki sıcaklıkta muhafaza ediniz.)

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400 gr

Çeşit çeşit peynirlerin ve lezzetli zeytinlerin oluşturduğu kahvaltı sofralarının diğer baş tacı da reçeldir. Bu önemli gıdanın pek çok çeşidi bulunur. Eşsiz lezzeti sayesinde NefisKöy doğal katkısız çam kozalağı reçeli 400 gr seçeneği, her zaman öne çıkar. Çam kozalağı reçeli, kendine özgü tadı sayesinde oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Kahvaltıların favorisi olmasının yanı sıra çeşitli öğünlerde ve atıştırmalıklarda da fazlasıyla tercih edilir. Bu seçenek, 400 gram olarak müşterilere ulaştırılır. İdeal miktarı sayesinde çok sayıda kişinin ihtiyacının karşılanmasına yardımcı olur. Aynı zamanda ürün, geniş kullanım alanına sahiptir. Pek çok pasta ve kek gibi tatlının ana malzemelerinden biri olmayı başarır. Siz de kendine özgü lezzeti sayesinde öne çıkan çam kozalağı reçelini tercih edebilirsiniz.

  • Besleyici içerik
  • Sağlık bakanlığı onaylı
  • Kendine özgü eşsiz lezzet

Sağlıklı NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400 gr

Sağlıklı NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400 gr

NefisKöy çam kozalağı reçeli içerisinde herhangi bir katkı maddesi ya da kimyasal bulunmaz. Doğal yöntemlerle ve organik bir şekilde üretilen ürün, insan sağlığı için oldukça yararlıdır. Bronşit, astım veya grip gibi pek çok solunum rahatsızlığının tedavi edilmesinde büyük katkı payına sahiptir. Bu özelliği sonucunda kış aylarının popüler reçellerinden biri olmayı başaran ürün, mevsim geçişlerinde karşılaşılan rahatsızlıklar için de kullanıma uygundur. Aynı zamanda ürün, psikolojik olarak da müşterilerin hayat standartlarını yükseltir. Stres veya kaygı gibi çeşitli rahatsızlıklarının giderilmesine olanak tanır. NefisKöy reçel çocuklardan yetişkinlere, gençlerden yaşlılara kadar pek çok kişiye hitap eder. Değişik yaş aralığında bulunan insanların damak tadına uygun olması ürünün fark yaratmasına kaynaklık eder. Siz de insan sağlığı için önemli olan ve çeşitli solunum rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılan ürünü tüketebilirsiniz.

NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400 gr Yorumları

NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400 gr Yorumları

NefisKöy doğal katkısız çam kozalağı reçeli 400 gr yorumları ürünün eşsiz bir lezzeti sahibi olduğunu ortaya koyacak niteliklerdedir. Çam kozalağı reçeli, kendine özgü tadı sayesinde oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Değişik damak tadına sahip olan pek çok kişinin ortak noktada buluşmasına aracı olur. Aynı zamanda ürünün tat açısından sunduğu başarı, kahvaltıların vazgeçilmezi olmasında rol oynar. Pek çok evin ihtiyaçları arasında yer alan ürün, değişik öğünlerde tüketime uygundur. Kahvaltı, öğle yemeği gibi öğünlerin favorileri arasında yer alan çam kozalağı reçeli atıştırmalıklar ve ara öğünlerin de vazgeçilmezlerinden biridir. NefisKöy doğal katkısız çam kozalağı reçeli 400 gr kullananlar ürünü sıklıkla tercih eder. Siz de lezzet açısından sunduğu başarı sonucunda geniş bir kitleye hitap edip kahvaltıların vazgeçilmezleri arasında yer alan ürünü temin edebilirsiniz.

NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400 gr Fiyatı

NefisKöy Doğal Katkısız Çam Kozalağı Reçeli 400 gr Fiyatı

NefisKöy doğal katkısız çam kozalağı reçeli 400 gr fiyatı cazip miktar aralığında yer alır. Ürün, sağlık bakanlığının da onayını alır. Bu niteliği sayesinde reçel dikkat çekmeyi başarır. %100 katkısız içeriği sonucunda ürün, müşterileri eşsiz bir lezzetle karşılar. İçerisinde herhangi bir koruyucu ya da katkı maddesi bulunmaz. Bu özelliği sayesinde küçük yaş aralığında bulunan çocuklar tarafından da gönül rahatlığıyla tüketilir. Ebeveynlerin güvenini kazanan ürün, uygun koşullar sağlandığı sürece bozulmadan muhafaza edilir. Aynı zamanda insan sağlığının olumlu yönde değişmesine kaynaklık eder. İnsan sağlığına olan yararı sonucunda çok sayıda kişinin sıklıkla tükettiği gıdalardan biri olur. Çeşitli uyku sorunlarının giderilmesinde de oldukça büyük katkı payına sahiptir. Siz de %100 katkısız içeriğe sahip olan eşsiz lezzetteki ürünü Trendyol aracılığı ile satın alabilirsiniz.