Ncp F Konnektör Rg 10 Adet

89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Ürün Bilgileri

Ncp F Konnektör Rg 10 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYE PC Satıcı Ünvanı: TÜLAY YAYLACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0480310361
    Bu ürün EYE PC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kablo konnektörü F connektör Anten uydu kablosu ucu

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

NCP F Konnektör Rg 10 Adet

Konnektör, bağlantı sağlamak başta olmak üzere günlük hayatta birçok amaçla kullanılan ürünlerden biridir. Bağlantı yapılacak kabloya göre birçok farklı modeli bulunan konnektörler, ihtiyacınız olan ürünü seçebilme fırsatı sunar. NCP F konnektör, kullanışlı tasarımı ile kullananların beğenisini toplar. Kablodan çıkmayan tasarımı kesintisiz bağlantılar yapabilme avantajı sağlar. Dayanıklı yapısı uzun yıllar yıpranma olmadan ilk günkü gibi kullanabilme olanağı tanır. Birçok farklı alanda bağlantı yapma fırsatı sunarak sizi her anlamda memnun eder. Paketli bir şekilde satışa sunularak kolay saklama imkanı tanır. Paketin ağzını sıkıca kapatarak tüm konnektörleri bir arada tutabilirsiniz. Alet takım çantanızda taşıyarak ihtiyacınız olan her an kullanabilirsiniz. Tek ürün ile birçok bağlantı işinizi halledebilirsiniz. Pratik bir şekilde bağlantıları yaparak zaman kazanabilirsiniz.

  • Farklı alanlarda kullanım olanağı
  • Kesintisiz kablo bağlantısı
  • 10 adet konnektör bir arada

Kesintisiz Bağlantı Sunan NCP F Konnektör RG 10 Adet

Kesintisiz Bağlantı Sunan NCP F Konnektör RG 10 Adet

Kaliteli ve dayanıklı materyallerden üretilen konnektörler her zaman ön plana çıkar. İletkenliği artırmak için teli bulunan bu ürün, bağlantı sırasında oluşan problemleri en aza indirir. Kablo içerisindeki tellere dokunarak iletim sağlayan bu konnektör, hızlı veri iletimi sayesinde donma ya da kesinti gibi sorunların yaşanmasını engeller. Televizyon ile uydu bağlantısı yaparken sıklıkla tercih edilen bu ürün büyük beğeni toplar. Bir ucu televizyona diğer ucu kabloya uygun bir şekilde üretilerek kısa sürede bağlantı kurabilmenizi sağlar. NCP F konnektör RG 10 adet gönderilerek tek alışveriş ile ihtiyaç duyduğunuz malzemeye sahip olmanıza yardımcı olur. Evinizde ya da iş yerinizde bağlantı kurmak istediğiniz noktalarda bu ürünü kullanabilirsiniz. Paket içerisindeki konnektörler sayesinde aynı anda tüm bağlantılarınızı yapabilirsiniz. Kullanmadığınız konnektörleri poşeti ile beraber saklayarak ihtiyacınız olduğunda tekrar çıkarabilirsiniz.

Avantajları ile NCP F Konnektör RG 10 Adet Yorumları

Avantajları ile NCP F Konnektör RG 10 Adet Yorumları

Pratik kullanım avantajı sunan ürünlerin tercih edilme oranı çoktur. Kısa süre içerisinde işleri bitirmenize yardımcı olan parçalar, zaman kazandırarak mutlu olmanızı sağlar. NCP konnektörler sayesinde tamirciye gerek kalmadan televizyonunuzu uyduya bağlayabilirsiniz. Çoğunlukla duvar içinden geçerek eve ulaşan kablolar, televizyon ile bağlantı kurmak için konnektöre ihtiyaç duyar. Bu konnektör sayesinde kısa sürede televizyonunuzun çalışmasını sağlayabilirsiniz. Bir ucunu kabloya diğer ucunu televizyona geçirerek uydu ile bağlantı kurabilirsiniz. Bağlantı için uyumlu olarak üretilen bu konnektör kabloya sıkı bir şekilde tutunarak hareket etmesini engeller. Böylece televizyon izlerken görüntünün gitmesi gibi sorunları ortadan kaldırır. Birçok farklı alanda kullanım imkanı sunan bu ürünü kamera bağlantılarında da kullanabilirsiniz. Satın almadan önce NCP F konnektör RG 10 adet yorumları ve müşteri önerilerini inceleyebilirsiniz. Böylece ürünün kalitesi hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bütçe Dostu NCP F Konnektör RG 10 Adet Fiyatı

Bütçe Dostu NCP F Konnektör RG 10 Adet Fiyatı

NCP F konnektör RG 10 adet fiyatı belirlenirken ürünün tüm kullanışlı özellikleri göz önüne alınır. Tamirciye gerek kalmadan kolay bir şekilde bağlantı kurabileceğiniz bu ürün tasarruf etmenizi sağlar. 10’lu paketler halinde satışa sunularak alet çantanızda yedek bulundurma fırsatı sunar. Sadece çevirerek takılan bu ürün, farklı bir alete ihtiyaç duymadan sabitleyebilme olanağı tanır. Tüm televizyon modellerine uygun olan bu konnektör sizi her anlamda memnun eder. Parlak gümüş rengi dikkat çekerek kaybetmenizi engeller. Dayanıklı yapısı çizik ya da kırık oluşmadan kullanabilme avantajı sağlar. Üzerindeki kaplaması sayesinde soyulmadan uzun yıllar kullanabilirsiniz. İçerisindeki iletken tel sayesinde kesinti yaşamadan bağlantı yapabilirsiniz. Kamera bağlantısında bu konnektörleri kullanarak kesintisiz görüntüler elde edebilirsiniz. Kullanışlı ve kaliteli bağlantı yapma imkanı sunan bu ürüne Trendyol üzerinden fiyat fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz.