NBL Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül

251,93 TL
(25,19 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
291,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

NBL Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmareyon Satıcı Ünvanı: FARMAREYON KOZMETİK VE SAĞLIK ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385067855300011 Vergi Kimlik Numarası: 3852026325
    Bu ürün Farmareyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nbl Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :02/2025 NBL Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve ba ğışıklık sistemini desteklemeye yardım cı olur.Günde 1 veya 2 kez, sabah veya akşam yemekle beraber alınır. İthalatçı: Nobel İlaç Sanayii Ve Ticaret A.ş.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 10'lu
Geri Bildirim Ver

Nbl Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül

Günlük hayat koşuşturmasında, düzen kelimesinin unutulduğu çok olur. Düzenin bir kere gitmesi demek vücut açısından kötü sonuçlara sebep olur. Bu sonuçlarla karşılaşmamak için ve bu süreçte bağışıklığın düşmemesi için ek gıdalara başvurulur. Ek gıda denildiğinde akıllara NBL Gynobiotic takviye edici gıda 10 kapsül gelir. Bu ürün, sizi hayatınızın her anında oldukça memnun eder. Özellikle sağlığa yararlı özellikleri ile çokça tercih edilir. Ürünün sahip olduğu güçlü içeriği sayesinde bağırsak florasını korumaya ve aynı zamanda sindirim sistemini de desteklemeye yardımcı olur. Ürünün herhangi bir aroması bulunmaz. Bu noktada rahatça kullanabilir ve olumlu etkilerini görebilirsiniz. Ürünün sahip olduğu özelliklerle günlük hayatınızın temposu ne kadar yorucu olursa olsun, sizi her zaman desteklemek için hazır bir şekilde bekler

  • Aroma içermeyen tat
  • Güçlü içerik
  • Sindirim sistemini destekleyici

Tam Destek Veren Nbl Gynobiotic 10 Kapsül

Tam Destek Veren Nbl Gynobiotic 10 Kapsül

Ek gıdalar tercih edilirken içerikleri oldukça önemlidir. Nbl Gynobiotic 10 kapsül güçlü içeriği sayesinde büyük beğeni toplar. İçerdiği probiyotik mikroorganizmalar ve lifler ile bağırsak florasını korurken aynı zamanda sindirim sistemini de destekleme konusunda oldukça yardımcı olur. Hayat koşuşturmasında kendinize bakmayı unuttuğunuz noktada, baş ucunuzda sizi her zaman düşünen bir ürün olarak yer alır. Bu sayede hastalık ve sindirim sistemi bozukluklarından her zaman sizi korur. Günlük hayata tam destek olur. Ürünün herhangi bir tadı bulunmadığı için birçok müşterinin tercih etme sebepleri arasında yer alır. Bir diğer önemli konu ise sahip olduğu adet sayısıdır. İçerisinde 10 adet kapsül formunda hap bulunur. Bu sayede az sayıda çok iş başarabilir. NBL Gynobiotic takviye edici gıda 10 kapsül yorumları kısmında da müşteriler ürünü beğendiklerini belirtirler. Ürün müşterilerinin her zaman yardımına koşar.

Nbl Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül Yorumları

Nbl Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül Yorumları

Sağlık sorunu hayatı etkileyen en önemli faktördür. Her zaman sağlıklı olmak için daha iyi beslenme ve takviye desteği gereklidir. Bunu nasıl olması gerektiği için araştırmalar yapılır. Bu noktada daha önce bir ürünü kullanan kişilerden fikir almak her zaman kulağa daha hoş gelir. Nbl Gynobiotic 10 kapsül kullananlar da ürünü oldukça beğendiklerini söyler. Ürün, zengin içeriği sayesinde birçok kişi için yol arkadaşı olur. Sindirim sistemi ile alakalı bir sorun yaşandığında sıklıkla tercih edilen bir takviyedir. Ürünü satın alan müşteriler için vazgeçilmez olmayı başarır. İyi bir takviye olduğunu söyleyen müşteriler bir kere aldıktan sonra sağladığı güçle birlikte ürünü kullanmayı sürdürürler. Enfeksiyon riskinden de korumasının önemli bir avantaj olduğunu belirten müşteriler, ek gıda sürecinde oldukça beğendiklerini ifade ederler.

Avantajlı Nbl Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül Fiyatı

Avantajlı Nbl Gynobiotic Takviye Edici Gıda 10 Kapsül Fiyatı

Nbl Gynobiotic takviye edici gıda 10 kapsül fiyatı bütün özellikleri göz önüne alınarak hesaplanır. Bu ürün çantalarda vazgeçilmez bir yer edinmesi ile günün her anı takviye almada yardımcı olur. Sindirim sistemini desteklemesi ile bağırsak florasını koruyarak yaşam kalitenizin artmasını sağlar. Tat konusunda hassas olan müşteriler için bu ürünün aromasız olması büyük bir avantajdır. Kapsül yapısında olması oldukça iyi bir izlenim bırakır. Ürünün bütün özellikleri göz önüne alındığında müşterilerin memnuniyeti ile ek gıda sürecini iyi bir şekilde tamamlar. Ürünü 8699540150089 kodu ile Trendyol üzerinden aratabilirsiniz. Avantajlı fiyatlarla Nbl Gynobiotic takviye edici gıda 10 kapsül satın alabilirsiniz. Hayatın her anında iyi bir yol arkadaşı olarak yanınızda bulunur ve size her zaman sağlıklı bir yaşam sunar.