Nbb Popo Şekillendirici Destekli Silikonlu Siyah Külot 1901

269 TL
Tükeniyor!
Beden: S
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kargo Bedava
799 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
516,96 TL

Ürün Bilgileri

Nbb Popo Şekillendirici Destekli Silikonlu Siyah Külot 1901

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SİMİRNA İÇ GİYİM Satıcı Ünvanı: NECATİ GENÇER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3930196277
    Bu ürün SİMİRNA İÇ GİYİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nbb Pop-Up Destekli Silikonlu Külot 1901 ürününün popo kısmındaki özel silikon desteği sayesinde, kalçaları kaldırarak şekillendirir.
  • Popo kaldırıcı külotlar cildinizin nefes almasını sağlayan sağlıklı kumaş yapısı sayesinde, dar kıyafetlerinizin altından size rahatlık ve konfor sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Dokuma
Geri Bildirim Ver

Nbb 1901NB Popo Şekillendirici Destekli Silikonlu Siyah Külot

NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot kullanarak kalçanızın daha kıvrımlı durmasını sağlayabilirsiniz. Özel desteğiyle poponuzu kaldıran ürün, kıyafetlerin altından oldukça doğal durur. İç çamaşırı kot ve kumaş gibi farklı materyallere sahip pantolonların altına giyebilirsiniz. Bunun yanı sıra etek ve elbise gibi giysiler için de tercih edilebilir. Kıvrımlı vücut hatlarını ortaya çıkarmak isteyen herkes için ideal bir iç giyim ürünüdür. NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot, dar kıyafetlerin altında cildinizi rahatsız etmez. Normal bir iç çamaşırı giymiş gibi tüm gün konforlu hissedersiniz. NBB 1901 popo şekillendirici külot kullanan bireyler, ortaya çıkan görüntüden oldukça memnun kalır.

  • Ürün, cildinizin nefes almasını sağlar.
  • Külot, kalçanıza ekstra hacim verir.
  • İç çamaşırı tere ya da kokuya yol açmaz.

Nbb Popo Şekillendirici Destekli Siyah Külotun Özellikleri

Nbb Popo Şekillendirici Destekli Siyah Külotun Özellikleri Nelerdir?

NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot polyamid kumaştan üretilir. Bu materyal sayesinde iç çamaşırı nemi anında emer, çabuk kurur. Isı koruyucu özelliğe sahip ürün, konforlu hissettirir. Gergin yapılı kumaş, çamaşıra hafif bir parlaklık katar. Bu materyalin yanı sıra külotta %20 oranında elastan mevcuttur. Kumaş elastikiyet yapısıyla külodun esnemesine yardımcı olur. NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot ürünü uzun süre kullanılsa bile şeklinde herhangi bir değişiklik gözlemlenmez. Her kullanımda iç çamaşırı yeni alınmış hissi verir. Külot, düşük bel olarak tasarlanır. Böylelikle farklı bel formlarına sahip pantolonların altına iç çamaşırını rahatlıkla giyebilirsiniz. NBB 1901 popo şekillendirici silikonlu siyah külot ince dikişlere sahiptir. Ürün, kalçanızı sıkmaz ya da o bölgede iz yapmaz. İç çamaşırı, kullanıcıların beğenisini kazanır.

Nbb Popo Şekillendirici Silikonlu Siyah Külot Kullanışlı mıdır?

NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot son derece kullanışlıdır. Daha dik ve kıvrımlı popolara sahip olmak isteyen kadınlar bunu gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Çekici kalçalarınızla kendinizi daha iyi ve özgüvenli hissedebilirsiniz. Külodu günlük kombinlerinizde kullanabilirsiniz. İşe ya da okula giderken giydiğiniz kıyafetlerin içine bunu seçebilirsiniz. Böylelikle vücut hatlarınız daha belirgin olur. NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot, özel günler için ideal bir iç çamaşırıdır. Şık ve dar elbiseleriniz üzerinizde çok daha iyi durur. Poponuzun büyüdüğünü ve kalktığını fark edebilirsiniz. İç çamaşırı siyah renktedir. Ürünü kahverengi, bordo, lacivert ve gri gibi koyu renkli kıyafetlerin içine giymeniz tavsiye edilir. Kombinlediğiniz kıyafetlerin kumaşı kalınsa külot giyilebilir. NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu külot herkesin dolabında olması gereken bir üründür.

Nbb Popo Şekillendirici Destekli Silikonlu Siyah Külot Kalitesi

NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot son derece kaliteli bir üründür. Nitelikli malzemelerden üretilen iç çamaşırı oldukça dayanıklıdır. Kolay kolay yırtılmaz ya da yıpranmaz. NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot, soğuk suda yıkamaya uygundur. Bunu elde ya da çamaşır makinesinde düşük sıcaklıkta temizleyebilirsiniz. Ürünü yıkarken çamaşır suyu ya da ağartıcı kullanmamanız önerilir. Böylelikle külodun rengine ve yapısına zarar vermemiş olursunuz. Ürünün silikonu ilk günkü yenilikte kalır. İç çamaşırını havalandırarak kurutmak mümkündür. Külodu direkt güneş alacak bir noktada tutmamanız tavsiye edilir. İç çamaşırının rengi solmaz ya da parlaklığı azalmaz. Bireyler, ölçüleri doğrultusunda s, m, l ve xl bedenlerinden birini tercih edebilir. Kalçanızın kıvrımlı ve dik durmasını istiyorsanız bu ürünü Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. Kullanıcıların iç çamaşırı hakkında belirttiği görüşleri öğrenmek için NBB 1901 popo şekillendirici destekli silikonlu siyah külot yorumlarını platformdan okuyabilirsiniz.