Nbb Annehayali Kadın Siyah Basic Toparlayıcı Kaplı Balenli Sütyen

416,57 TL
Beden: 80B
80B
80C
85B
90B
95B
100B
1
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
344,90 TL

Ürün Bilgileri

Nbb Annehayali Kadın Siyah Basic Toparlayıcı Kaplı Balenli Sütyen

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: giyimsepeti Satıcı Ünvanı: METİN KULAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5910527837
    Bu ürün giyimsepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marka: NBB Ürün Özellikleri %100 Orijinal Ürün %90 Naylon, %10 Elastan Sayın Tüketici, Bu Ürün Üstün Nitelikli Hammadellerden Üretilmiştir. Hiç Bir Kanserojen Madde İçermediği Azo Testi İle Belgelenmiştir. Azo Testinden Geçmiş Ürünleri Tercih Etmeniz Siz Ve Sevdiklerinizin Sağlığı Açısından Önemlidir. Annehayali Olarak Ürünlerimizin Tamamı %100 Orjinal Markalardan Oluşup, GÜRYILDIZ PİJAMA & GÜRYILDIZ İÇ GİYİM & MEVSİM & HASALTUN KOZA Kendi İmalatımız Olup, Sağlıklı Malzemelerden Üretilmiş, İlgili Testlerden Sonra Kullanımınıza Sunulmuştur. Siparişleriniz Önce İncelenip Sıfır Hata İle Paketleme İşleme Alınmaktadır. Paket İçeriği Dışarıdan Belli Olmaz. Hediye Paketi Yada Paketleme İle İlgili Özel Talepleriniz, Sipariş Aşamasında Belirtilmesi Durumunda, İstenilen Şekilde Gönderim Gerçekleştirilir. Siparişleriniz 1 İle 3 İş Günü İçerisinde Gönderilmektedir. Ürünlerimizin Stoklu Olması Nedeniyle Gönderiler Aynı Gün Gerçekleşmektedir. Siparişlerinizin En Hızlı Ve Sorunsuz Şekilde Tarafınıza Ulaşması İçin Gerekli Takip Ve Hassasiyet Gösterilmektedir. Sipariş Teslim Süresini 1-3 Gün Belirtme Nedenimiz Kargo Firmalarından Kaynaklanan Aksaklık Ve Sorunlar Nedeniyledir. İç Giyim, Toparlayıcı Ürünlerinde Hijyen Nedeni İle İade Ve Değişim Kabul Edilmemektedir. Orjinal Ambalaja Sahip Ürünlerin Değişim Ve İadesi Orjinal Ambalaj Ve Kutusunda Yapılmalıdır. Üründe Ve Ambalajında Herhangi Bir Yazı Yazma, Bozulma, Yırtılma, Kullanılma v.b Durumlarda İade Ve Değişim Kabul Edilmemektedir. Sipariş Sonrasında Kişisel Nedenlerden Dolayı Beden, Boy, Renk Yada Farklı Ürünle Değişim, İade Taleplerinde Kargo Ücretleri Müşteriye Aittir, İlgili Satış Platformunun Kargo Anlaşma Kodu İle Uygun Gönderim Yapabilir. Bu Durumlarda Kargo Ücretleri Firmamız Tarafından Karşılanmamaktadır. Siz Değerli Müşterilerimizie Daha İyi Hizmet Sunmak, İhtiyaçlarınıza Daha Doğru Çözümler Sağlamak İçin Satış Platformu Üzerinden 7/24 Sorularınıza Çözüm Üretmekten Memnuniyet Duyarız. GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİZ BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR. MAĞAZAMIZ VE ÜRÜNLERİMİZ HAKKINDA YAPACAĞINIZ YORUM VE BEĞENİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. Yorum Ve Beğenilerinizi Bekliyoruz. Mağazamızı Tercih Ettiğiniz İçin TEŞEKKÜRLER NBB LINGERİE TÜRKİYE RESMİ SATIŞ DİSTRİBÜTÖRÜ OLARAK SATIŞ YAPMAKTAYIZ.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Balenli
  • Renk Siyah
  • Kumaş Tipi Denim
  • Ek Özellik Toparlayıcı
  • Ortam Casual/Günlük
Geri Bildirim Ver