Nazik Home Ferahlatıcı Aromalısıyla Royal Queen Fiber Çubuklu Oda Kokusu 55 Ml

199,90 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nazik Home Ferahlatıcı Aromalısıyla Royal Queen Fiber Çubuklu Oda Kokusu 55 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Muratoglu Home Satıcı Ünvanı: MURATOĞLU DAYANIKLI TÜKETİM ELEKTRONİK EV ALETLERİ TİCARET PAZARLAMA TURİZM İLETİŞİM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0624030299500011 Vergi Kimlik Numarası: 6240302995
    Bu ürün Muratoglu Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ferahlatıcı Aromalısıyla Royal Queen Fiber Çubuklu Oda Kokusu 55 ml ortamın kokusunu değiştirecek. Çubukların fiber olması ıslaklığını uzun süre muhafaza ederek ürünün her daim ortamda koku yaymasını kolaylaştırır. Çubukların fiber yapısı kurumaya pek müsait olmadığından çubukları ters çevirme işlemi de çok nadir yapılarak kokunun yayılması rahatlıkla sağlanabilir. Fiber çubuklar Natural bambu çubuklar ile kıyaslandığında, estetik açıdan daha avantajlı olmakla beraber ürün içerisinde tortu bırakmaz, hem de çubukları sürekli olarak alt üst etme işlemi devre dışı kalır. Evinizde, ofis ortamınızda hoş ve güzel koku yayan, dekoratif bir üründür. Özel hazırlanmış esansiyel yağ karışımını içinde bulunan fiber çubuklar kokuyu emerek yayar. Nazik Home Oda Kokuları 2 - 6 ay arasında bulunduğu ortama koku vermektedir. Kutu İçeriği: Özel tasarım altın yaldızlı şık kutusunda, 4 adet koku yayılımı için çubuk, özel şişesi içerisinde 1 adet oda kokusundan bulunmaktadır. Kullanım Talimatı: Ürünü kutudan çıkardıktan sonra siyah başlığı çevirerek tıpayı çıkartınız. Kutunun içinde bulunan özel fiber çubukları şişenin içerisine yerleştirin ve çubukların kokuyu emmesi için ve tüm ortama yayılması için on iki saat süre verin. Ortamda istediğiniz koku seviyesini üründen çubuk azaltarak veya artırarak gerçekleştirebilirsiniz. Çubukları yakmayınız. Açıldıktan sonra tıpayı tekrar takmayınız. Royal Queen Oda Kokusu: Nefesinize Yavaşça Karışan Mistik Bir Büyü
  • Baş döndüren çekim gücü Antik Mısır, Hindistan, Yunanistan ve Roma medeniyetlerinde yaşam enerjisini sembolize eden afrodizyak kokusu, en nadide aromaların sıcak romantizmi ile birleşerek masalsı diyarların kapılarını aralıyor.
Geri Bildirim Ver