Navigold Volkswagen Clasking Android Multimedia 2gb Ram 32gb Hafıza

3.400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Navigold Volkswagen Clasking Android Multimedia 2gb Ram 32gb Hafıza

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ClasKing Satıcı Ünvanı: EVREN HAVUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5636212308600024 Vergi Kimlik Numarası: 4600253272
    Bu ürün ClasKing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Volkswagen Android Multimedia 2GB RAM 32GB HAFIZA

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Volkswagen Caddy
  • Teyp Özellikleri Usb Girişi
  • Ekran Boyut (inç) 7.0 inç
Geri Bildirim Ver

Navigold VW 7 İNCH Volkswagen 2GB RAM 32GB Hafıza Android Multimedia

Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafızayı kullanarak aracınızdan pek çok işlemi kolayca halledebilirsiniz. Google Navigasyon harita başta olmak üzere cihazın içinde pek çok program yüklüdür. Telefondan ekrana klip ya da fotoğraf göndermek mümkündür. Video, fotoğraf ve müzik oynatma imkânınız olur. Üründe Bluetooth bağlantısı mevcuttur. Bunun sayesinde telefon kullanmadan rahat bir şekilde görüşme yapabilirsiniz. Böylelikle araç kullanırken dikkatiniz kolay kolay dağılmaz, konforlu bir seyahat deneyimlersiniz. Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafıza oldukça pratik bir üründür. Aracınızı daha kullanışlı bir hâle getirmek için bu üründen faydalanabilirsiniz. Aparatı tercih eden kişiler, bunu oldukça sever.

  • Cihazın ekranı 7 inç büyüklüğündedir.
  • Üründe 4x50 Watt stereo yüksek ses çıkışı bulunur.
  • Aparatta hızlı geçiş sağlayan geri görüş kamerası vardır.

Navigold Volkswagen 2gb Ram Android Multimedia’nın Özellikleri

Navigold Volkswagen 2gb Ram Android Multimedia’nın Özellikleri

Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafıza oldukça donanımlı bir cihazdır. Bu ürün üzerinden arama, müzik dinleme, fotoğraf görüntüleme gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Araç aparatında 4×50 Watt stereo yüksek ses çıkışı bulunur. Ayrıca seslerin daha gür ve pürüzsüz çıkması için equalizer yer alır. Cihazda ek monitör ya da kafalık video çıkışı vardır. Video ve ses AUX girişi sayesinde telefonu bu cihaza bağlayabilirsiniz. 2 kanal amfi çıkışı bulunan Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafıza seslerin daha yüksek çıkmasını sağlar. Telefonunuzdaki interneti kullanarak cihazı taşınabilir Wi-Fi hâline dönüştürebilirsiniz. Navigold Volkswagen Android Multimedia 32 GB hafıza Google üzerinden sesli arama özelliğine sahiptir. Bununla ellerinizi kullanmadan sevdiklerinizle görüşebilirsiniz. Bluetooth üzerinden rehber aktarımı gerçekleştirerek kolayca arama yapılabilir.

Navigold Volkswagen 2gb Ram Android Multimedia Kaliteli midir?

Navigold Volkswagen 2gb Ram Android Multimedia Kaliteli midir?

Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafıza oldukça kalitelidir. Ürünün ekranı 7 inç büyüklüğündedir. Araç kullanırken cam yüzeyi rahat bir şekilde görebilirsiniz. Aksesuarın yüzeyi sağlam materyallerden üretilmiştir. Cihazın ekranı kırılmaya ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Ürün, kolay kolay hasar almaz. Cihazın cam yüzeyi çerçevesi tarafından korunur. Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM ürününün sesi ve görüntüsü oldukça kalitelidir. Üniversal tasarımı sayesinde ekstra çerçevesiyle tüm araçlara uyar. Android 8.1 sisteme sahip hafıza ileri teknoloji kullanılarak tasarlanmıştır. Üründe 2 GB RAM ve 16 GB hafıza mevcuttur. Depolama alanları sayesinde müzik, fotoğraf ve video gibi dosyaları cihazda saklayabilirsiniz. Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafızanın tuşları çarpmaya ve sarsıntıya karşı dirençlidir. Kullanıcılar üründen oldukça memnun kalır.

Navigold Volkswagen Android Multimedia 2gb Ram Kullanışlı mıdır?

Navigold Volkswagen Android Multimedia 2gb Ram Kullanışlı mıdır?

Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafıza fiyatına göre son derece kullanışlıdır. Ürünün paketinde teyp, geri görüş kamerası, ön ince çıta, metal kızak ve GPS bulunur. Bunlar sayesinde araç kullanmak son derece kolay ve keyifli hâle gelir. Bağlantı kablolarıyla telefonunuzu cihazla eşleştirebilirsiniz. Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafıza aksesuarındaki bağlantıları aktifleştirirseniz ürünü direksiyondan kontrol edebilirsiniz. Cihaza dokunmadan direksiyonda yer alan tuşlardan arama yapılabilir, müzik değiştirilebilir. Paketteki geri görüş kamerası sayesinde aracı park ederken zorlanmazsınız. Çift USB girişi sayesinde yanınızda yolculuk eden bireyler de telefonunu aksesuara bağlayabilir. 24 ay garantili ürünü yıllarca kullanmak mümkündür. Tek pakette cihaz için gerekli tüm parçaları bulabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı bir ürün arayanlar bunu Trendyol’dan avantajlı fiyatlarla satın alabilir. Kullanıcıların Navigold Volkswagen Android Multimedia 2 GB RAM 32 GB hafıza yorumlarını platformda bulmak mümkündür.