NAVİGATÖR Navigator Fotokopi Kağıdı A4 80 Gram 1 Koli 5'li Paket 2500 Yaprak

680 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
689,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
790 TL780 TL
450 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NAVİGATÖR Navigator Fotokopi Kağıdı A4 80 Gram 1 Koli 5'li Paket 2500 Yaprak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YÜKSEL STORE Satıcı Ünvanı: YÜKSEL KIRTASİYE VE BÜRO MAKİNALARI ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007447900015 Vergi Kimlik Numarası: 9950074479
    Bu ürün YÜKSEL STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Navigator Fotokopi Kağıdı A4 80 Gram 1 Koli 5'li Paket 2500 Yaprak ? PAKET İÇERİĞİ ? 2500 Yaprak Fotokopi Kağıdı / 5 Paket / 1 Koli ? UYUMLU MODELLER Canon inkJet-Lazer Yazıcılar* Epson inkJet-Lazer Yazıcılar* Hp inkJet-Lazer Yazıcılar* Brother inkJet-Lazer Yazıcılar* Kodak inkJet-Lazer Yazıcılar* Listede olmayan ürünler olabilir, ürününüzün üretici firmasının web sitesinde uyumluluk listesinden de kontrol edebilirsiniz. *Farklı marka/model yazıcılarda kağıt çekim gramaj sınırlandırması farklılık gösterecektir. Ürünün tam uyumluluk sağlaması için yazıcınızın üretici firmasının uyumluluk listesinden faydalanılmasını öneririz.

Ürün Özellikleri

  • Kağıt Boyutu A4
  • Gramaj 80 gr
  • Kağıt Tipi Beyaz Fotokopi Kağıdı
Geri Bildirim Ver

Navigatör 0017 80 g 500'lü 5'li paket/Koli A4 Fotokopi Kâğıdı

Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdıyla tüm çıktı ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. İdeal kalınlığa sahip kâğıtlar hem çıktı almak hem de fotokopi çekmek için uygundur. Dilerseniz kâğıtları yazı yazmak veya çizim yapmak için de kullanabilirsiniz. Son derece kaliteli olan bu ürünü evde ya da ofiste gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı, insan sağlığına zarar vermeyen materyalden üretilir. Pürüzsüz yüzeyi sayesinde bu ürün, yazıcıya ya da fotokopi makinesine sıkışmaz. Sıkışma oranı düşük olan kâğıt, yüksek verimli bir kullanım sunar. Hem kaliteli hem de bütçe dostu Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı baskı ihtiyaçlarınız için hesaplı bir çözümdür.

  • Ölçü: 210x297 mm (A4)
  • Paket İçeriği: 2500 adet A4 kâğıt
  • A4 ölçülerinde baskı yapabilen tüm makinelerde kullanılabilir.

Navigatör Fotokopi Kâğıdı A4 Kullanım Alanları Neler?

Navigatör Fotokopi Kâğıdı A4 Kullanım Alanları Neler?

Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı; genel olarak ofislerde, evlerde ve okullarda kullanılmak için tercih edilir. Baskı yoğunluğunun yüksek olduğu alanlarda, verimli bir kullanım sunan bu ürün tercih edilebilir. Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı; yazıcı, faks cihazı ve fotokopi makinesi ile kullanılabilir. Üstün kaliteye sahip kâğıtlar; baskıların net, pürüzsüz ve homojen görünmesine katkı sağlar. Yumuşak bir yüzeye sahip bu ürün sayesinde daha az toner ve kartuş kullanımı sağlanır. Ayrıca Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı, baskı makinelerinin kullanım ömrünü uzatır. Cihaz içinde sıkışma ve yırtılma ihtimali düşük olan ürün, bu sayede baskı makinelerinin bakım maliyetlerini de düşürür. Navigatör 80 g A4 kâğıt, çıktı almayı veya fotokopi çekmeyi çok daha hesaplı bir hâle getirir.

Navigatör Fotokopi Kâğıdı A4 80 Gr 500'lü Kullanımı Nasıl?

Navigatör Fotokopi Kâğıdı A4 80 Gr 500'lü Kullanımı Nasıl?

Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdının kullanımı son derece kolaydır. Kutunun içinden 5 paket 80 gram A4 fotokopi kâğıdı çıkar. Baskı cihazınızın tepsisine makinenin kapasitesine uygun miktarda kâğıt yerleştirebilirsiniz. Ardından tüm çıktı ve fotokopi işlemlerinizi kolayca halledebilirsiniz. Bu kâğıdın yüzeyi kusursuz baskı kalitesi sağlamak için özel olarak geliştirilmiştir. Mürekkeplerin yapışma ve dağılma ihtimalleri göz önünde bulundurularak geliştirilen Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı, bu sayede maksimum baskı kalite sunar. Beyaz fotokopi kâğıdı, 210×297 mm ölçüleriyle tüm standart baskı makinelerinde kullanılabilir. Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı; azo, fitalat ve kanserojen madde içermez. Aynı zamanda bu kâğıt; FSC, PEFC ve EU Ecolabel çevre sertifikalarına da sahiptir. Bu sertifikalar sayesinde çevre dostu yeşil ofislerde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Navigatör Fotokopi Kâğıdı A4 80 Gr 500'lü Kalitesi Nasıl?

Navigatör Fotokopi Kâğıdı A4 80 Gr 500'lü Kalitesi Nasıl?

Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı son derece kaliteli bir üründür. Bu kâğıt; ideal ölçüleri, yumuşaklığı ve kalınlığı sayesinde tüm standart baskı makinelerde kullanılabilir. Yazıcıda sıkışma yapma ihtimali çok düşük olan bu ürün, baskı sırasında yırtılmaz. Buna ek olarak çift taraflı baskı ve yoğun kullanım için de son derece uygundur. Düşük toz tutma özelliği sayesinde makinenizin ömrünü uzatır. Yüksek kaliteli çıktılar almanızı sağlayan beyaz fotokopi kâğıdı maliyetlerinizi düşürür. Birinci sınıf malzemeden üretilen pürüzsüz yüzeye sahip Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı sayesinde her makineden yüksek verim alabilirsiniz. Okul ve ofis gibi yerlerde sıkça tercih edilen bu kaliteli ürüne dair kullanıcı değerlendirmelerine Navigatör 500’lü 80 g A4 fotokopi kâğıdı yorumlarından ulaşabilirsiniz. Toplam 2500 sayfadan oluşan ürünü birkaç tıkla Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla alabilirsiniz.