9
PS3 Oyunları kategorisinde
en çok satılan 9. ürün

Naughty Dog Uncharted 3 Drake Deception Ps3

314 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Naughty Dog Uncharted 3 Drake Deception Ps3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNO ANTALYA Satıcı Ünvanı: TEKNO ANTALYA E-TİCARET İNŞAAT ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836091172200001 Vergi Kimlik Numarası: 8360911722
    Bu ürün TEKNO ANTALYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uncharted 3: Drake's Deception ! Macera sizi bekliyor! Uncharted 3: Drake’s Deception'da masalsı Kumların Atlantisi'nde ava çıkan gözü pek define avcısı Nathan Drake ile bir maceraya çıkın. Destansı bir yolculuk ! El Dorado definesini ve Cintamani taşını tüm dünyada aramak sadece bir başlangıçtı
  • PlayStation 3'deki Uncharted 3'de Nathan Drake'in üçüncü macerası için masalsı Kumların Atlantisi macerasına atılın. Londra'nın kötü sokaklarından Arap Yarımadası'na uzanan bir yolculuğa çıkın ve Nathan'ın şimdiye kadarki en tehlikeli macerasında hayatta kalmak için kötü ve amansız yeni düşmanlarla mücadele edin.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Uncharted 3 Drake Deception PS3 Oyun Naughty Dog Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Oyun dünyası her geçen gün gelişerek kişilerin karşısına yeni alternatifler çıkarır. Yüksek grafik özelliklerine sahip ve güzel hikayesi olan seçenekler dikkat çeker. Sony tarafından 2011 yılında piyasaya sürülen Uncharted 3 PS3 çıktığı yıl oyun çevresinde büyük yankılar uyandırır. Uncharted 3 Drake Deception PS3, oyuncuları için mükemmel bir deneyim sunar. Oyunun görüntüleri yüksek çözünürlüğe sahiptir. Bir önceki oyunların devamı niteliğindedir. Sürükleyici hikaye ve olay sayesinde, kişiler bu ürünü severek tercih eder. Ayrıca aksiyon ve macera türünü seven kişiler için güzel bir seçenektir. Oyun 3. şahıs modunda oynanır. Bu sayede oyuncular maksimum gerçeklik içinde bir deneyim yaşarlar. Oyunu oynamak için gerekli olan yaş seviyesi minimum 12’dir. Siz de bu ürünü tercih ederek güzel ve keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Mükemmel grafik tasarımı
  • Olağanüstü hikaye
  • Net oyun dinamikleri

Sürükleyici Uncharted 3 Drake Deception

Sürükleyici Uncharted 3 Drake Deception

Playstation platformunda çıkarılan oyunların hikayesi çok önemlidir. Etkileyici ve sağlam bir hikayeye sahip olanlar oyuncular için eşsiz bir seçenektir. Uncharted 3 Drake’s Deception PS3 sağlam ve sürükleyici bir hikayeye sahiptir. Oyunun hikayesi serinin 1 ve 2. oyunlarında baş karakter olan Nathan Drake’in kolye olarak taktığı yüzüğü konu alır. Oyuncular karakterin geçmişine ve çocukluğuna iner. Baş karakterin yakın dostu Victor Sullivan ile olan tanışma ve yüzüğün ardında gizlenen hikaye oyuncular tarafından açığa çıkarılır. Bu sebeple ilk iki oyunu oynayanlar için senaryo çok büyük önem taşır. Ortalama bir oynayış tarzıyla yaklaşık olarak 6 ile 8 saat arasında bitecek şekilde tasarlanır. Naughty Dog Uncharted 3 Drake Deception PS3’ün sahip olduğu bu efsanevi hikaye sayesinde nefes kesici bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Keyifli Uncharted 3 Drake Deception

Keyifli Uncharted 3 Drake Deception

Playstation platformunda yayınlanan oyunlar üstün grafiklere sahiptir. Bu üstün grafikler kişilerin aldıkları zevki en üst noktaya taşır. Bu zevki arttıran diğer olgu ise dinamiklerdir. Oynanış dinamikleri kolay ve anlaşılabilir olduğu zaman, kişiler de oyunlara daha iyi bir şekilde bağlanır. Naughty Dog Uncharted 3 Drake Deception PS3 Uncharted Drake Deception son derece kaliteli grafiklere sahiptir. Bu grafikler oyunculara inanılmaz bir gerçeklik sunar. Oyunu oynarken hem akıcı bir deneyim yaşayıp hem de gerçekliğin içinde kaybolabilirsiniz. Naughty Dog Uncharted 3 Drake Deception PS3 kullananlar çoğunlukla oyunun dinamiklerinden memnun kalır. Bu ürün tamamen Türkçe desteklidir. Ana menü de dahil olmak üzere hikayenin tamamen Türkçe olması kişilerin aha kolay adapte olabilmelerini sağlar. Oyunda karakter kontrolleri çok rahat şekilde yapılabilir. Bu sayede oyuna alışmak için çok çaba sarf etmek zorunda kalmazsınız.

Cazip Fiyatlarla Uncharted 3 Drake Deception

Cazip Fiyatlarla Uncharted 3 Drake Deception

Müşteriler aldıkları üründen en yüksek performansı beklerler. Bu performans cazip fiyatla birleştiği zaman ortaya iyi bir fiyat ve performans dengesi çıkar. Bu denge sayesinde müşteri memnuniyeti en yüksek seviyeye ulaşır. Naughty Dog Uncharted 3 Drake Deception PS3 fiyatları ürünün özellikleri kapsamında belirlenir. Rakamlar, farklı bütçelere hitap edecek şekildedir. Oyun, yüksek grafik değerlerine sahiptir. Bu sayede kişilere gerçekliği de en üst düzeyde yaşatır. Oynanış dinamikleri ise çok kolaydır. Oyun, tamamen Türkçe olduğu için de hikayeyi anlamak daha kolay bir hale gelir. Tüm bunlara cazip fiyatla sahip olabilmek ise ekstra avantaj sağlar. Ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz Naughty Dog Uncharted 3 Drake Deception PS3 yorumlarını okuyabilirsiniz. Ürüne cazip fiyatla sahip olmak için Trendyol aracılığıyla siparişinizi oluşturup güvenle alışveriş yapabilirsiniz.