Naughty Dog Ps4 The Last Of Us

616 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Naughty Dog Ps4 The Last Of Us

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GameOver Satıcı Ünvanı: ELMAS TAN YANGIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8180119680
    Bu ürün GameOver tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Oyun sıfır

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

The Last Of Us Remastered PS4 Oyun Naughty Dog Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Naughty Dog The Last Of Us Remastered PS4 oyun, 2014 yılından bu yana piyasada yer alır ve keyifle oynanır. Oyun bu süreçte 200 ödül almıştır. The Last Of Us Remastered, Kordiseps isimli bir mantarın yaydığı virüse karşı Joel ve Ellie isimli iki karakterin verdiği savaşı konu alır. The Last of Us PS4 oyun macera ve aksiyon türündedir. Ailesini virüsten dolayı kaybeden Ellie’nin tek amacı Ateşböceği ismiyle anılan gruba ulaşabilmektir. The Last of Us Remastered PS4 tekli ve çoklu oyun özelliğine sahiptir. Macera dolu bu oyunu isterseniz çevrimiçi olarak da oynayabilirsiniz. Dilerseniz de tek başınıza bu mücadelenin içerisinde yer alabilirsiniz. The Last of Us Remastered PS4 incelemesi yaparak oyunda karar kılabilirsiniz.

  • Çoklu oyuncu modu
  • Macera ve aksiyon dolu hikaye
  • 200 ödül

The Last of Us Remastered PS4 İncelemesi

The Last of Us Remastered PS4 İncelemesi

The Last of Us Remastered PS4’ün konusu Kordiseps isminde bir mantarın yaydığı virüsle alakalıdır. Bu mantardan yayılan hastalık birdenbire tüm insanları etkilemeye başlar. Oyun, virüsün yayılmasından 22 yıl sonra yani 2033 yılındaki dünyada geçer. Geçen bu yıllar sırasında virüs dünyayı etkisi altına alır. Dünya büyük kayıplar verdiği için yok olmak üzeredir. Maceranın ana karakterlerinden olan Joel, yıllar önce kızını kaybeder. Joel bir gün 15 yaşındaki Ellie isimli bir kişi ile tanışır. Ellie, virüsün hakim olduğu dünyaya doğar. Ellie’nin tüm ailesi virüs yüzünden hayatını kaybeder. Joel, Ellie’yi daha güvenli olduğunu düşündüğü Ateşböceği grubunun yanına ulaştırmak ister. Bu süreçte pek çok zorlukla karşılaşır. Naughty Dog The Last Of Us Remastered PS4 oyun 711719406617 ürünle Joel ve Ellie’nin zorlu dünyasına girip keyifli ve macera dolu deneyim yaşayabilirsiniz.

Heyecanlı Naughty Dog The Last of Us Remastered

Heyecanlı Naughty Dog The Last of Us Remastered

Naughty Dog The Last Of Us Remastered PS4 oyun yorumları arasında sürükleyici olmasından sıklıkla bahsedilir. İçerisinde yer alan Türkçe altyazı özelliği oyunseverlerin tercih etme nedenleri arasında yer alır. Amerika’da geçen oyunun anlaşılabilir olması, daha sürükleyici bir hale getirir. Oyuncu, düşman askerinin ateş etmesi sonucunda kızını kaybeden Joel karakterine hayat verir. Joel bu serüvende yalnız değildir. Mantarın yaydığı virüse karşı bağışıklığı olan, ailesi ölmesine karşın hayatta kalmayı başaran Ellie bu macerada Joel’in en büyük motivasyonudur. Naughty Dog The Last Of Us Remastered PS4 oyun kullananlar için hikayesi oldukça önemlidir. Ayrıca müşteriler çoğunlukla yorumlarında PS4 kullanan oyuncular için rahat oynanabilir bir oyun olduğundan bahseder. Siz de Joel ve Ellie’ye macera dolu bu yolculukta hayat vermek isterseniz. Naughty Dog The Last Of Us Remastered PS4’ü tercih edebilirsiniz.

Naughty Dog The Last of Us Remastered PS4 Fiyatları

Naughty Dog The Last of Us Remastered PS4 Fiyatları

The Last Of Us Remastered PS4 fiyat aralığı farklı müşterilere hitap edecek şekilde belirlenir. Cazip fiyat aralıklarına sahip olması macera ve aksiyon dolu bu oyunun tercih edilme sebepleri arasındadır. Joel ile Ellie’nin içerisinde yer aldığı tehlikelere karşı ekibiniz ile birlikte savaşmanız gerekebilir. The Last Of Us PS4 fiyat seçenekleri bu sürükleyici oyunu sevenler tarafından merak edilen konulardandır. Rakamlar pek çok bütçeye hitap eder. Naughty Dog The Last Of Us Remastered PS4 oyun fiyatlarıyla da beğeni kazanır. Ellie’nin dramına yer veren oyunda önünüze çıkacak tehlikeler ile aksiyon dolu dakikalar geçirmeniz mümkündür. Siz de bu muhteşem kurgunun içerisinde kaybolmak aksiyon, macera, dram ve daha birçok hissi bir arada yaşamak istiyorsanız The Last Of Us 1 Remastered PS4’ü inceleyebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla bu oyuna kolayca sahip olabilirsiniz.