NATURTINT 6g Koyu Altın Sarı Kalıcı Saç Boyası

699 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

NATURTINT 6g Koyu Altın Sarı Kalıcı Saç Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KOZMOWELT Satıcı Ünvanı: AHMET BURAK YÜCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9880619552
    Bu ürün KOZMOWELT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturtint 6G Dark Golden Blonde - Hair DYE / Kalıcı Saç Boyası – Koyu Altın Sarı Menşei: İSPANYA Ürün Adı: Naturtint 6G Dark Golden Blonde - Hair DYE / Kalıcı Saç Boyası – Koyu Altın Sarı Markası: Naturtint Miktarı: 60 ml İçindekiler: Naturtint Saç Boyası 60 ml - Naturtint Renk Geliştirici 60 ml - Naturtint Saç Şampuanı 15 ml- Naturtint Nutrideep Saç Kremi 15 ml - Naturtint CC Krem 15 ml - Koruyucu Eldivenler - Kulanım Talimatı Özet Bilgi: Organik Koyu Altın Sarı Saç Boyası Özellikleri: Organik içerikli ve amonyak içermeyen formülü ile kalıcı saç boyası. Saçınıza parlaklık sağlar ve nemsizlikten dolayı oluşan kuruluğu azaltır. Uzun süre kalıcılık sağlar. Boya işlemi boyunca nazikçe bakım yaparak saçınızı nemlendirir. Kullanım Şekli: İçerisinde bulunan saç boyası ve boya geliştiriciyi karıştırın. Karışımı saçınıza uyguladıktan 30 dakika sonra kutu içerisinde bulunan şampuan ve saç kremi ile saçınızı yıkayın. Son olarak CC kremi uygulayın. CC Krem’den sonra saçlarınızı yıkamanıza gerek yoktur. Saçlarınızı nazikçe kurulayın. Uygun eldivenler kullanın. Boya ve boya geliştiriciyi karıştırırken oran mutlaka 1:1 olmalıdır. Uyguladıktan sonra saçlarınızı iyice durulayın. UYARILAR: Saç boyaları ciddi alerjik reaksiyonlara yol açabilir! Talimatları okuyun ve uygulayın. Bu ürün 16 yaş altı birey kullanımı için üretilmemiştir. Geçici “siyah kına” dövmeleri alerji riskini arttırabilir. Eğer şu durumlardan herhangi biri söz konusuysa saçınızı boyamayın: Yüzünüzde bir kızarıklık varsa veya saç deriniz hassas, tahriş olmuş ve hasarlı ise (Saç boyaları nedeniyle daha önce bir reaksiyon yaşanmışsa.) Geçici “kara kına” dövmesi nedeniyle daha önce bir reaksiyon yaşanmışsa. Fenilendiaminler ve hidrojen peroksit içerir. Kirpiklerinizi veya kaşlarınızı boyamak için kullanmayın. Gözle temasından kaçının. Temas halinde hemen bol suyla yıkayın. 10 ve 27’C arasından muhafaza edin. Kaş ve kirpik boyamak için kullanılmaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver