1
Bitki ve Tohum kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Naturiga Besin Mayası - Nutritonal Yeast 100gr

240 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturiga Besin Mayası - Nutritonal Yeast 100gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kenttedogal Satıcı Ünvanı: ZARİFE KALENDER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6427912391400001 Vergi Kimlik Numarası: 8760150248
    Bu ürün kenttedogal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ: Nutritional yeast, Türkçe ’ye “besin mayası” olarak çevrilmiştir. Latince ismi Saccharomyces Cerevisiae olan ve eski çağlardan beri ekmek yapımında da kullanılan en önemli maya türüdür. Yetişmek için vitaminler, karbon, fosfat, biotin ve çeşitli minerallere ihtiyaç duymaktadır. O yüzden vitamin ve mineral bakımından zengin şeker kaynakları üzerinde (pekmez) yetiştirilir. Mayanın çoğalmasını sağlamak için alkolik üretim yerine oksijen sağlanarak aerobik (oksijenli solunum) koşulları oluşturulur. Çapraz bulaşmayı engellemek ve kaliteli bir ürün elde edebilmek için üretim tamamen kontrollü bir ortamda gerçekleşir. Büyüme süresinin sonunda, inaktif hale getirilmek için pastörize işlemden geçer ve kurutulur. Isı ile etkisiz hale getirilen maya artık yüksek miktarda B kompleks vitaminleri, mineraller ve gerekli elementleri içeren bir besine dönüşmüştür. Maya aktif halde olmadığı için insan tüketimine uygundur. Besin mayası doğrudan besin olarak veya besin içeriğini zenginleştirmek için ek olarak da kullanılabilir. Peynirimsi bir tada sahiptir. Bir servis miktarı 1 yemek kaşığıdır (5 gram). Makarnalara, çorbalara, salatalara, sıcak yemeklere, patlamış mısır gibi atıştırmalıklara ya da çeşitli tariflere eklenerek peynirimsi bir tat elde edilebilir. Ayrıca aromasından dolayı vegan peynir yapımında da kullanılabilir. Yüksek oranda protein, lif, B1, B2, B3, B5, B6, B12, çinko, folik asit içerir. Biotin kaynağıdır. Vegan ve Vejetaryen beslenme için uygundur. Katkı maddesi içermez, gluten içermez, ilave şeker içermez. İÇİNDEKİLER: Besin Mayası (%100). UYARI : ? Sitemizde satışı yapılan tüm ürünlerin içerik ve alerjen bilgileri bilgi amaçlı olarak yer almaktadır. ? İçerik ve alerjen bilgilerini sürekli kontrol ediyor ve güncelliyoruz ancak en doğru bilgiyi ürün ambalajının üzerinde bulabilirsiniz. ? Alerjiniz ya da özel bir durumunuz varsa ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız ve ürün ambalajı üzerindeki etiket bilgilerini mutlaka kontrol ediniz. ? Ürün ambalajı ile sitede yer alan bilgiler arasındaki farklardan doğabilecek problemlerde firmamız sorumlu değildir. ? Vegan Bakkal'da satılan hiçbir ürün ilaç değildir, hastalıkların önlenmesi veya iyileştirme edilmesi amacıyla kullanılamaz.
Geri Bildirim Ver

Naturiga Nutritional Yeast (Besin Mayası)

Naturiga Nutritional Yeast (besin mayası) besin veya içerik zenginleştirici olarak kullanılabilen bir gıda ürünü olarak karşınıza çıkar. Eklendiği gıdalara peynirimsi bir tat veren bu ürün birçok tarifte kullanılabilir. Ürünü makarna, çorba, ve sıcak yemeklere ekleyerek ihtiyaç duyduğunuz farklı lezzeti elde edebilirsiniz. Nutritional yeast zengin ve besleyici içeriğiyle daha iyi beslenmenize yardımcı olur. Protein açısından zengin olan bu ürünü yemeklerinizde kullanarak daha iyi bir beslenme dengesine sahip olmanız mümkün olur. Proteinin yanında biotin ve farklı vitaminleri de içeren bu ürün sayesinde sağlıklı beslenmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Sağlıklı ve iyi beslenmek kaliteli bir yaşama sahip olmanızı destekler. Siz de sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sayesinde hayattan daha fazla zevk almanıza yardımcı olacak bu içeriğe ulaşabilirsiniz.

  • Zengin içerik
  • Peynirimsi tat
  • Yüksek protein oranı

Zengin İçeriğiyle Besin Mayası Naturiga Nutritional

Zengin İçeriğiyle Besin Mayası Naturiga Nutritional

Sıklıkla tercih edilen maya türleri arasında yer alan Naturiga besin mayası çeşitli vitamin ve mineral içerikleri ile öne çıkan önemli bir gıdadır. Doğrudan tüketime hazır olarak kullanıma sunulan bu ürün, besleyicilik açısından oldukça iyidir. Ürünün içeriğinde B kompleks vitaminleri, yüksek oranda protein, lif, çinko, folik asit ve biotin bulunur. Vegan ve vejeteryan beslenmede kullanılabilecek bu içerik kalori açısından sıkıntı oluşturmaz. Ürün içeriğindeki düşük sodyum oranı ve gluten içermemesiyle de avantaj sağlar. Nutritional yeast (besin mayası) bağışıklık sisteminin korunmasında da etkili olan beta glukan içerir. Bu sayede bağışıklığınız da desteklenmiş olur. İyi bir bağışıklık ve kaliteli bir beslenme örüntüsü yaşam standartlarınızı yükseltir. Daha iyi hissettiğiniz ve fiziksel açıdan kendinizi desteklediğiniz bir hayat için siz de bu zengin içerikli ürünü beslenmenize rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Alternatif Kullanım Alanlarıyla Nutritional Besin Mayası

Alternatif Kullanım Alanlarıyla Nutritional Besin Mayası

Farklı kullanım alanlarıyla ve amaçlarıyla dikkat çeken Naturiga Nutritional Yeast tükettiğiniz gıdalara özel bir tat kazandırır. Ürünün yetişkinler için günde toplam 1 yemek kaşığı olarak tüketimi uygundur. Çocuklar için bu miktardan daha azının kullanılması gerekir. Aşırı tüketim yapılmaması önerilir. Bu ürünü makarna, makarna sosları, çorba ve salatalara ekleyerek kullanmanız mümkündür. Atıştırmalık olarak patlamış mısıra da ekleyebilirsiniz. Özellikle kuru gıdalar ve salatalarda tüketimi yaygın olan bu içerik sayesinde farklı ve sağlıklı sofralar hazırlayabilirsiniz. Naturiga Nutritional Yeast (besin mayası) yorumları aracılığıyla müşterilerin ürünü nasıl kullandıklarına ve memnuniyet düzeylerine ulaşmanız mümkündür. Besleyici değeri yüksek olan bu ürün ile ilgili detaylara yorumlar sayesinde rahatlıkla ulaşarak aklınızdaki sorulara yanıt bulabilirsiniz. Siz de bu ürün sayesinde sağlıklı ve besin değeri yüksek sofralar hazırlayarak hem kendinizi hem de sevdiklerinizi kaliteli besleyebilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Nutritional Yeast

İndirimli Fiyatlarla Nutritional Yeast

Besin mayası içeriği ve özel aromasıyla mutfağınıza çeşitlilik kazandıracak bir üründür. B12 içeriği açısından zengin olan Naturiga markasının bu içeriği sayesinde bu ihtiyacınızın bir kısmını karşılayabilirsiniz. Böylece kan hücrelerinizi ve sinir sisteminizi desteklemiş olursunuz. İçeğinde %47 oranında protein bulunduran bu ürün granül formundadır. Kullanımı oldukça kolay olan bu içeriği ev yapımı poğaçalar, krakerler ve tuzlu muffin tarzı hamur işlerinde farklı bir lezzet katmak amacıyla kullanabilirsiniz. Ürün hazırladığınız gıdalara lezzet katarken besin değerini de artırır. Ürünü fırında hazırladığınız sebzelere ve farklı omlet çeşitlerine ekleyerek tüketmeniz de mümkündür. Kullanım alanı oldukça geniş olan bu zengin içerikli besin mayasına siz de rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Naturiga Nutritional Yeast (besin mayası) fiyatına Trendyol’un avantajlı kampanyaları sayesinde indirimli olarak ulaşabilirsiniz. Böylece besin içeriği zengin bir beslenmenin avantajlarını yakalayabilirisiniz.