Naturiga Organik Açai Berry Tozu 50gr

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturiga Organik Açai Berry Tozu 50gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ada Karyesi Satıcı Ünvanı: ZEYNEP EROL YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3670496068
    Bu ürün Ada Karyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içindekiler %100 organik açai tozu Ürünle özelliği Brezilya'nın amazon ormanlarının tertemiz ve organik sertifikalı koyu mor renkteki acai berry’lerden elde edilen acai tozu karşınızda. Kullanım tavsiyesi Günlük, normal tüketim miktarınız kadar güvenle tüketebilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Naturiga Açai Tozu 50 gr

Dengeli, organik ve düzenli bir şekilde beslenmek beyninizi iyi çalıştırır, zihniniz oldukça berrak hale gelir. Günlük fonksiyonların yerine getirilmesi için ek besinlere ihtiyaç duyulur. Özellikle antioksidan kullanımı vücuttaki hücre hasarlarını önler. Günlük yaşamın içerisinde stres, sigara, alkol, hava kirliliği gibi birçok dışsal faktör sağlığınızı tehlikeye atabilir. Bunu önlemek için öncelikle beslenmeye dikkat edilmesi önerilir. Naturiga Açai tozu 50 gr, içerisinde bulunan yüksek antioksidan değeri ile dikkat çeker. Amazon ormanlarından evinize kadar gelen koyu mor renkli meyvesi Açai, kahvaltı kaselerinde, smoothielerde, salataların üzerinde ve daha birçok pratik şekilde kullanılabilir. Spor öncesi ve sonrası beslenme için kullanılabilir. Aynı zamanda ek bir besin kaynağıdır. Bu ürün, sağlıklı ve dengeli beslenme rutinlerinize eşlik eder.

  • Vegan beslenmeye uygun
  • Gluten, boya içermez
  • Lif kaynağı

Kullanışlı Naturiga Toz Açai 50 gr Özellikleri

Kullanışlı Naturiga Toz Açai 50 Gr Özellikleri

Vücudun sağlıklı kalması ve gereken etkinlikleri yapabilmesi için dengeli bir şekilde beslenme rutini oluşturulması gerekir. Dünya üzerinde sağlıksız beslenmeyle doğrudan ilişkili birçok kronik rahatsızlık bulunur. Bu yüzden sağlıklı beslenme konusuna ağırlık verilmesi önerilir. Açai Tozu, Brezilya Amazon ormanlarında yetişen Açai meyvesinden üretilir. Bulunduğu bölgede oldukça popülerdir, daha sonrasında da dünya geneline yayılır. Açai meyvesi oldukça narin bir meyvedir. Toplandıktan sonra 24 saat içerisinde besin değerini yitirmeye başlar. Bu nedenle de Açai meyvesi toplanır toplanmaz kurutulmaya başlanır. Naturiga marka ürün, vegan beslenmeye uygun bir üründür. İçerisinde katkı maddesi, boya, şeker ve koruyucu yoktur. Aynı zamanda yüksek miktarda demir, magnezyum, kalsiyum ve B12 vitamini içerir. Bu toz, lif kaynağıdır ve içeriğinde %66 protein bulunur. %100 doğal Spirulina yosunu tozundan oluşur.

Naturiga Açai Tozu 50 gr Yorumları

Naturiga Açai Tozu 50 Gr Yorumları

Beslenme yalnızca sevilen besinleri tüketmek değil çok daha kapsamlı bir süreç olmalıdır. Açlık hissinin bastırılması demek yeteri kadar beslenmek demek değildir. Dengeli ve sağlıklı beslenme insan ömrünü daha kaliteli hale getiren, verim artıran bir eylemdir. Günlük yaşamda yapılan işlere göre de beslenme rutini değişebilir. Fiziksel olarak oldukça fazla yorulan biri ile masa başı çalışan birinin harcadığı enerji aynı değildir. Bu yüzden alınması gereken besin değeri ve miktarı değişir. Açai tozu 50 gr, günlük beslenme rutininde 1 çay kaşığı kadar kullanılabilir. Özellikle taze sıkılmış meyve sularında, az pişmiş atıştırmalıklara, kahvaltılık kaselere ya da salataların üzerine serpiştirilerek rahatlıkla kullanılabilir. Vegan beslenmeye uygun olduğundan gönül rahatlığı ile rutine eklenebilir. Farklı kullanım deneyimleri görmek için Naturiga Açai tozu 50 gr yorumlarına göz atabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Naturiga Açai Tozu 50 gr Fiyatı

Bütçenize Uygun Naturiga Açai Tozu 50 Gr Fiyatı

Sağlıklı beslenme rutini oluştururken seçeneklerinizi belirleyecek önemli kıstaslardan biri de bütçedir. Vücudunuzun ihtiyaçlarını belirleyerek, çalışma ve yoğunluk oranına bağlı olarak değişkenlik gösterebilecek bir program hazırlanmalıdır. Bu ihtiyaçları belirledikten sonra bütçenizi koruyarak makul tercihlerde bulunmak önemlidir. Organik besinlere ve doğru beslenmeye ilgi seviyesi arttığından birçok farklı opsiyonda besin bulunabilir. Bu çeşitlilik ise beraberinde geniş bir ürün yelpazesi getirir. Bu yüzden tercihlerinizi yapmadan önce derin bir araştırma evresine girmeniz önerilir. Naturiga Açai tozu 50 gr fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Ürün, birçok farklı opsiyonda kullanılabilir. Evinizde bulunan süte ve bitkisel sütlere, yoğurda karıştırılarak tüketilebilir. Yine aynı şekilde ev yapımı çikolatalar, pudingler ve dondurma hazırlanabilir. Doğal olarak protein ve lif kaynağı olduğundan beslenmenizi destekler. Siz de bu besin kaynağı ürüne Trendyol’dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.