Naturelka Glutensiz Soğan Tozu 90 gr

132,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturelka Glutensiz Soğan Tozu 90 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naturelka Satıcı Ünvanı: CC TURİZM MÜZECİLİK İNŞAAT PROJE YAPI MALZEMELERİ MOBİLYA TARIM İHRACAT İTHALAT SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203030141100011 Vergi Kimlik Numarası: 2030301411
    Bu ürün Naturelka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GLUTENSİZ SOĞAN TOZU 90 GR Yerli üretim soğanlar seçilir ve temizlenir. endüstriyel fırında,belli bir ısı derecesinde ve sürede, kurutulup öğütülür. Kusursuz bir lezzetin peşinden koşanlar için harika bir seçenek, 90 gr Soğan Tozu! Kendine has aroması ve eşsiz tadıyla mutfakta en büyük yardımcınız olmaya aday olan bu soğan tozu, sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor. Üstelik tamamen glutensiz bir içerikle! Her mutfağın olmazsa olmazı olan soğanın farklı bir formu olan soğan tozu, sizi soğan doğrama zahmetinden kurtarırken yemeklerinize de o muhteşem soğan lezzetini katıyor. Aynı zamanda glutensiz oluşu, gluten hassasiyeti olan ya da gluten içerikli gıdaları tüketmek istemeyen kişiler için ideal bir seçim. Soğan tozunu et yemeklerinden çorbalara, soslardan salatalara kadar pek çok yerde kullanabilirsiniz. Yemeklerinize gizli bir tat katmak için mükemmel bir seçim. Ürün Özellikleri: - %100 doğal soğan tozu - Gluten içermeyen bir ürün - 90 gr paket - Soğuk ve kuru yerlerde saklanmalı Ürün Faydaları: - Soğanı kolay ve pratik bir şekilde kullanabilme imkanı sunar - Yemeklere derin ve zengin bir tat katmada yardımcı olur - Glutensiz olduğu için allerji ve hassasiyeti olanlar tarafından güvenle tüketilebilir - Soğanın faydalı bileşenlerini içerir.
Geri Bildirim Ver

Naturelka Soğan Tozu 90 gr ile Şifalı Baharatlar

Soğan doğrayarak vakit kaybetmek istemeyen veya yemeklerde soğan yemekten hoşlanmayan kişiler için soğan tozu en ideal ve kullanışlı üründür. Pek çok faydası olan soğan tozu özellikle yoğun iş temposu arasında pratik bir şekilde yemek yapmak isteyenler için uygun bir tercih olacaktır. Naturelka soğan tozu doğallığından dolayı son zamanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Soğan ekleyerek yapılan her türlü yemekte kullanılabilen bu ürün tam bir şifa deposudur. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye iyi gelen ve hastalıklarla kolayca savaşmanıza yardımcı olabilecek ürün, yerli soğanlar kullanılarak doğal yöntemlerle üretilmiştir. Dolayısıyla kendiniz ve aileniz için pişirdiğiniz yemeklerde gönül rahatlığıyla bu ürünü kullanabilirsiniz. Soğan tozu fiyat ve kalitesi açısından beğenilerek tercih edilmektedir. Naturelka soğan tozu 90 gr mutfaklara sık giren ürünlerdendir. Doğal üretim yapan marka, kullanıcılar tarafından her daim tam not almaktadır.

  • Olumlu geri bildirim
  • Sağlık deposu
  • Doğal üretim

Naturelka Soğan Tozu Kullanımı

Naturelka soğan tozu üretimi için yerli soğanlar özenle seçilir. Daha sonrasında bu soğanlar dikkatli bir şekilde temizlenir. Soğanların içerisinde bulunan vitamin, mineral ve aromalara zarar vermeden belirli bir ısıda temizlenen ürünler kurutulur. Özel değirmenlerde öğütülen soğanlar toz haline getirilip el değmeden paketlenir. Katkı maddesi içermeyen ve doğal soğanlardan oluşan soğan tozu, soğan eklemek istediğiniz yemekler için pratik bir seçenektir. İşten eve yorgun geldiğinizde yemek hazırlamak istiyor ama göz yaşartıcı soğan doğrama işini yapmaya enerjiniz yoksa Naturelka soğan tozu imdadınıza yetişecektir. Hızlıca yemek hazırlamak ve elleriniz soğan kokmadan yemeğinizi keyifle pişirmek istiyorsanız bu ürün tam size göre. Naturelka soğan tozu 90 gr Naturelka-sogantozu markanın en sık tercih edilen ürünlerindendir. Siz de mutfakta hayatınızı kolaylaştırmak için bu ürünü tercih edebilir ve gerçek soğanın sağlık açısından faydalarından yararlanabilirsiniz.

Naturelka Soğan Tuzu Faydaları

Soğan tozu sağlığa pek çok yararı ile bilinmektedir. Kolajen üretimini artırmada yardımcı olduğu için kemik sağlığına katkıda bulunabilen ve yaraların iyileşmesine fayda edebilen doğal bir üründür. Manganez açısından zengin olan bu besin, kemik dokusunun sağlıklı olmasına iyi gelebilmektedir. Metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olan maddeler içermektedir. Soğan tozu nerede kullanılır sorusuna çok sık rastlanmaktadır. Soğan kullandığınız her yemekte bu ürünü soğan yerine kullanabileceğiniz gibi aynı zamanda tuz yerine de tüketebileceğiniz bir alternatif olarak düşünebilirsiniz. Özellikle tuz tüketiminden kaçınan tansiyon hastaları yemeklerini tatlandırmak için soğan tozu kullanabilirler. Naturelka soğan tozu 90 gr ürünü doğal yollardan üretildiği için doğal beslenmek isteyen kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Siz de lezzetli ve sağlıklı pratik yemekler için mutfağınızda soğan tozuna yer verebilirsiniz.

Naturelka Soğan Tozu Kullananlar

Hastalıklara iyi gelebilen soğan tozu kullanımı günümüzde oldukça yaygınlaşmıştır. Yemeklerde taze soğan tadından hoşlanmayan kişiler tarafından sıklıkla tüketilen bu ürünün doğal olmasına özen göstermek gerekir. Naturelka soğan tozu 90 gr kullananlar ürünün kalitesinden oldukça memnun olduklarını dile getirmekteler. Yemeklerinizi pratik bir şekilde hazırlamak için uygun bir tercih olacak olan bu ürün sizin ve sevdiklerinizin sağlığına katkıda bulunacaktır. Naturelka soğan tozu 90 gr yorumları incelendiğinde tüketicilerin pozitif geri dönüşlerde bulundukları gözlemlenmektedir. Ürünün doğallığını ve pratik kullanımını vurgulayan kullanıcıların mutfakta hayatlarına kolaylık getiren bu üründen vazgeçemeyeceksiniz. Artık soğan doğrama işlemi sırasında göz yanması derdine bu ürünle son verebilirsiniz. Trendyol’da yer alan bu ürünün avantajlı fiyatlarından yararlanmak için Naturelka soğan tozu 90 gr satın al butonuna tıklayarak hızlıca ürününüzün siparişini verebilirsiniz.