1
Tavşan kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Nature Plan Premium Tavşan Yemi 800gr 5 Paket Yeni Paket

297 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nature Plan Premium Tavşan Yemi 800gr 5 Paket Yeni Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TMC Akvaryum Satıcı Ünvanı: AHMET YÜZÜAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9960473821
    Bu ürün TMC Akvaryum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nature plan tavşan yemi 800gr 5paketnature plan tavşan yemi tavşanların doğadaki beslenme aşlışkanlıkları göz önünde tutularak fiziksel ve biyolojik ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılayabilecek bir kompozisyona sahip olan eşsiz tahıl ve bitki karışımı, vitaminler, prebiyotikler ve probiyotikler, gerçek havuç taneleri ve kekik ile lezzetlendirilen tam yemdir.içindekiler: Yonca, soya kabuğu, mısır, buğday, sorgum, arpa, aspir, çekirdek, keçiboynuzu, yulaf, maş fasülyesi, fıstık, havuç, prebiyotik (saccharomyces cerevisiae (cncm ı-1077)), probiyotik (bacillus toyoi), deniz yosunu (calcareous marine algae), bitkisel yağ, kekik, yucca.beslenme tavsiyesi: Tüketecek evcil hayvan başında günde 40-50 gr ürün vermeniz tavsiye edilir.
Geri Bildirim Ver

Nature Plan Premium Skt:05/2023 800 G 5 Paket Tavşan Yemi

Tavşan; ev, köy ya da çiftlik gibi pek çok yerde beslenen hayvanlardan bir tanesidir. Her evcil hayvanda olduğu gibi tavşanların da çeşitli bakımlara ihtiyacı vardır. Sevimli dostlarınızın vücut sağlığını koruması ve uzun bir hayat sürmesi için yedikleri besinlere önem verilmesi gerekir. Bu anlamda tercih edebileceğiniz Nature Plan Premium 800 gr 5 paket tavşan yemi, eşsiz kalitesi ile beklentilerinizi karşılar. Yem, tavşanların doğadaki beslenme alışkanlıkları göz önünde bulundurularak üretilir. Böylece evcil dostunuzun yaşamsal faaliyetlerini sürdürebilmesi için ihtiyaç duyduğu besinleri içerir. Siz de Nature plan tavşan yemini gönül rahatlığı ile tercih edebilir, evcil dostunuzun vücut sağlığını koruyabilirsiniz.

  • 5'li paket avantajına sahiptir.
  • Her bir paket içerisinde 800 gram tavşan yemi mevcuttur.
  • Tahıl, bitki, vitamin, mineral ve probiyotik içerikler ile zenginleştirilir.

Nature Plan Premium Tavşan Yeminin Besin Değeri Nedir?

Nature Plan Premium Tavşan Yeminin Besin Değeri Nedir?

Nature Plan Premium 800 gr 5 paket tavşan yemi, yüksek teknolojili tesislerde özel olarak üretilir. Tavşanların vücut fonksiyonlarını destekleyen içerikler ile donatılır. Böylece sevimli dostunuzun doğadan alabileceği vitamin ve mineraller ile eş değerde bir besin grubu oluşturulur. Nature Plan Premium 800 gr 5 paket tavşan yemi eşsiz bir tahıl ve bitki karışımı ile üretilir. Bu karışımın yanı sıra çeşitli vitaminler, probiyotikler, mineraller ve gerçek havuç taneleri ile desteklenir. Son olarak kekik içeren bu özel yem, tavşanın yemeğe duyduğu ilgiyi artırır. Son derece lezzetli ve sağlıklı olan içerikler, sevimli dostunuzun biyolojik ihtiyaçlarını karşılar. Böylece evcil dostunuzun her zaman sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesini amaçlar. Nature Plan Premium 800 gr 5 paket tavşan yemini gönül rahatlığıyla kullanabilir, tavşanınızın vücut sağlığını destekleyebilirsiniz.

Nature Plan Premium 800 gr Tavşan Yeminin Kokusu Nasıldır?

Nature Plan Premium 800 gr Tavşan Yeminin Kokusu Nasıldır?

Hem insanlar hem de evcil dostlar için yemeğin güzel güzel bir kokuya sahip olması önemlidir. Nature Plan Premium 800 gr 5 paket tavşan yemi, içerdiği yoğun kekik sayesinde çevreye hoş bir koku yayar. Tavşanın yoğun ilgisini çeken bu koku, yiyeceğin lezzetini de artırır. Böylece sevimli dostunuzun beslenme alışkanlığını kolayca düzenler. Nature Plan Premium 800 gr 5 paket tavşan yemi içerisinde pek çok bileşen bulunur. Bu bileşenler bir araya gelerek eşsiz bir lezzet ve aroma oluşturur. Yonca, soya kabuğu, mısır, buğday, arpa, çekirdek, deniz yosunu, bitkisel yağ, keçiboynuzu, yulaf ve maş fasulyesi bu içeriklerden bazılarıdır. Bunun yanı sıra yemin içerisinde fıstık, havuç ve kekik gibi lezzetli ve faydalı besinler de mevcuttur.

Nature Plan Premium 800 Gr Tavşan Yemi Sağlıklı mıdır?

Nature Plan Premium 800 gr 5 paket tavşan yemi, son derece sağlıklı içeriklerden oluşur. Evcil dostunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri kolayca karşılar. Aynı zamanda gün içerisinde yaptığı aktivitelerde enerji verir. İçerisinde bulunan tahıl ve bitki karışımı gün boyu tokluk hissi sunar. Böylece evcil dostunuzun sağlıklı bir kiloya ve vücut yapısına sahip olmasına destek olur. 5’li paket avantajına sahip olan Nature Plan Premium tavşan yemi, bu alandaki giderleri de en aza indirir. Ayrıca tekli alımların yarattığı zaman kaybı da önlenmiş olur. Böylece maliyetin yanı sıra zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Her bir paket içerisinde 800 gram tavşan yemi bulunur. Tüketecek evcil hayvan başına günde 40 ila 50 gram ( 4 – 5 yemek kaşığı) yem vermeniz yeterlidir. Trendyol üzerinden Nature Plan Premium 2174 800 gr 5 paket evcil tavşan yemi yorumlarına ulaşabilir, dilediğiniz ürünü tek tıkla sepete ekleyebilirsiniz. Online alışveriş platformunda hem kendiniz hem de evcil dostlarınız için binlerce ürün bulabilirsiniz.