Nature by me Karnıyarık Otu Tozu - Psyllium 200 G

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Nature by me Karnıyarık Otu Tozu - Psyllium 200 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nature by me! Satıcı Ünvanı: GRAVEL GIDA PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0411091163400001 Vergi Kimlik Numarası: 4110911634
    Bu ürün Nature by me! tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karnıyarık otu, ‘plantago ovata’ adı verilen, ülkemizde şekli sebebiyle karnıyarık otu isimli bitki tohumlarının kabuklarının toz hale getirilerek üretilen mucizevi bir ürün. Psyllium tozu olarak da bilinen bu ürüne en çok glütensiz unlar ile yapacağınız her hamura esneklik kazandırdığı için bayılıyoruz. Nerede kullanılır? Karnıyarık otu tozu, bu işlevinin yanı sıra, çok yüksek lif barındırması ve prebiyotik etkisi ile bağırsaklarınızı korumaya yardımcı oluyor. Karnıyarık otu tozunu, glütensiz hamurlara esneklik ve bir nebze kabarma vermek için, tüm glütensiz un portföyümüz ile kullanabilirsiniz. Karnıyarık otunu hamura, un koyduğunuz zaman, yani diğer toz ürünler ile birlikte koymanızı tavsiye ederiz. Her türlü glütensiz ekmek, poğaça, çörek, kek türevi hamur işlerinize verdiği esnekliği gördüğünüzde, karnıyarık otu tozu sizin de favoriniz olacak ? tazeliğini korumak ve kullanım kolaylığı sağlamak için 200g cam kavanoz ile paketlenmiştir. Ürün doğal olarak yüksek lif içerir. Doğasından kaynaklı renk tonu farklılıkları, topaklanma veya sertleşme olabilir. Takviye edici gıda değildir, doğrudan tüketmek için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Koruyucu, katkı ve topaklanma önleyici madde içermez, doğal olarak glütensizdir. Menşei : Hindistan
Geri Bildirim Ver