Naturals By Watsons Saç Kil Maskesi Çay Ağacı Özlü 150 Gr

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Naturals By Watsons Saç Kil Maskesi Çay Ağacı Özlü 150 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Veramoni Satıcı Ünvanı: VERAMONİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924104162500001 Vergi Kimlik Numarası: 9241041625
    Bu ürün Veramoni tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saçlarınızın bakımını bir üst seviyeye taşımanızı sağlayacak Naturals By Watsons Saç Kil Maskesi çay Ağacı özlü 150 gr ile tanışmanın vakti geldi! Saçlarınızın daha canlı ve bakımlı görünmesini sağlayacak maske ile etkileyici görünümünü her zaman yakalayabilirsiniz. Banyodan önce kullanacağınız maske ile kuru ya da yağlı saç derinizde dengeleme işlemi sağlanarak rahatlatma sağlanır. Doğal organik çay ağacı yağı özü sayesinde saç deriniz rahatlarken aynı anda saçlarınızın canlı bir görünüme kavuşması da desteklenir. Kullanım: Saçlarınıza şampuan uygulaması yapmadan önce uygun olan miktarda alınız ve kuru saç derinize masaj yaparak uygulayınız. Maskeyi saçınızda 5 dakika tuttuktan sonra su ile iyice durulayın. Daha iyi sonuçlar elde etmek için Naturals by Watsons Tea Tree ürünleri ile birlikte kullanım sağlayabilirsiniz. *İçeriğinde silikon, renklendirici, sodyum loril eter sülfat, sabun, mineral yağ ve paraben bulunmamaktadır. Watsons ayrıcalıklarından yararlanarak Naturals By Watsons Saç Kil Maskesi çay Ağacı özlü 150 gr ürününe hemen sahip olabilir, saçlarınızın en etkileyici görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz!
Geri Bildirim Ver