Naturals By Watsons Olive Zeytinyağlı Nemlendirici Ve Parlaklık Veren Şampuan 490 Ml

149,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Naturals By Watsons Olive Zeytinyağlı Nemlendirici Ve Parlaklık Veren Şampuan 490 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Watsons Satıcı Ünvanı: SALDOS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0741063827500014 Vergi Kimlik Numarası: 7410638275
    Bu ürün Watsons tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yenilenen Naturals by Watsons ile tanışın! Yeni Naturals By Watsons ürünleri, %90’ın üzerinde doğal kaynaklı içerik ile formüle edilmiştir ve vegandır. Sizin ve çevreniz için güvenle oluturulan formüller, dermatolojik olarak test edilmiştir. Hak ettiğiniz bakımı almanızı sağlamak için 10 zararlı bileşeni içermez. Gerçek güzellik doğaya önem verip, saygı duymaktır. Naturals By Watsons ürünleri ISO 14001 uyarınca üretilmiştir ve geri dönüştürülmüş plastikten üretilmiştir. İtalya Zeytini - "Akdeniz Cevheri" olarak bilinir. - Derin nemlendirici etki - Kuru saçlar ve ciltler için Naturals by Watsons Olive serisi, Sertifikalı Organik İtalyan Zeytininin gücü ile yoğun ve uzun süreli nem sağlar. Saç ve saç derisini uzun süreli yoğun olarak nemlendirmeye yardımcı olur. İçerdiği Akdeniz’in özleri cildi rahatlatır, nemlendirir ve canlandırır. Paraben, renklendirici ve SLS ile birlikte 10 zararlı içeriği içermez. Naturals By Watsons Zeytin Şampuan, saçları temizlerken yoğun nemlendirme sağlar. Islak saça uygulanır. Köpürene kadar saç derisinden uçlara kadar masaj yapılır.

Ürün Özellikleri

  • Etki Nemlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver