NATURALİVE BEAUTY Tüm Saç Tipleri Için Doğal Şampuan 500ml 1 Adet

219,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NATURALİVE BEAUTY Tüm Saç Tipleri Için Doğal Şampuan 500ml 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: doğalın yeri Satıcı Ünvanı: HAVVA ASLANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2650417160
    Bu ürün doğalın yeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturalive Tüm Saç Tipleri İçin Doğal Şampuan Naturalive Doğal Şampuan, parabensiz ve parfümsüz olarak tüm saç tipleri için üretilmiştir. Doğal Şampuan saç bakımında geleneksel olarak kullanılan ısırgan, defne ve biberiyeozleri birleştirilerek oluşturulmuştur. Doğal şampuan içerdiğiozlerle uzun süreli kullanımda kepek oluşumunuonlemede destek olur. Naturalive Doğal Şampuanın içerisinde Ecocert sertifikalı temizleyici kullanıldığından saç derisinin dengesini bozmaz. Parabensiz ve parfümsüz yapısıyla Naturalive Doğal Şampuan saçlarınıza zarar vermeden hijyen ve onarım sağlar. Tüm Saç Tipleri İçin Geçerli Şampuanınozellikleri - Vegan üründür. Üretim ve test aşamalarında hiçbir hayvan ve hayvansal ürün kullanılmamıştır. - Ecocert sertifikalı, organik hammaddeler içerir. - Tüm Saç Tipleri İçin Şampuan tuzsuzdur. - Gıda koruyucusu ile korunmuştur. Formaldetih, Paraben gibi kimyasallar içermez. - Silikon (Dimethicone) içermediğinden saç köklerini tıkamaz. - Saç yüzeyine yapışıp hacim veren maddeler içermediğinden zamanla kimyasal birikim yapmaz. - SLS, SLES, DEA, DMDM Hydantion, parfüm, boya ve katkıları içermez. - Doğal, bitkisel, helal ve yerli üretimdir. Tüm Saç Tipleri İçin Doğal Şampuanın İçindekiler İçindekiler: Aqua (Su), Disodium Cocoyl Glutamate (Bitkisel Temizleyici), Sodium Cocoyl Glumate (Bitkisel Temizleyici), Cocamidopropyl Betaine (Hindistancevizi Yağından Elde Edilen Temizleyici), Citric Acid (Limon Tuzu), Cellulose Gum (Ağaç Selülozu), Panthenol (B5 Vitamini), Urtica Diocia Extract (Isırgan Otu Ekstratı), Aroma, Potassium Sorbate (Gıda Koruyucu), Laurus Nobilis Leaf Extract (Defne Ekstratı), Romarinus Officinalis Extract (Biberiye Ekstratı).

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Kepek Önleyici
  • Hacim 500 cc
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver