Naturalive Sıvı Bulaşık Makina Deterjan 1lt

249,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
262,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturalive Sıvı Bulaşık Makina Deterjan 1lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: şifabahcesi Satıcı Ünvanı: HAVVA ASLANOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2650417160
    Bu ürün şifabahcesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • NATURALIVE SIVI BULAŞIK MAKİNESİ DETERJANI'NDAN ETKİN SONUÇ ALABİLMEK İÇİN NATURALIVE OKSİ LEKE ÇIKARICI İLE KULLANILMASINI ÖNERİRİZ. 1,5 ÖLÇEK NATURALIVE SIVI BULAŞIK MAKİNESİ DETERJANI'NA 1 TATLI KAŞIĞI NATURALIVE OKSİ LEKE ÇIKARICI İLAVE EDİLİR. 66 yıkamalık. Boraks + Soda + Karbonat ile bulaşıklarınızı temizleyin. Fosfat, Parfüm, Sentetik Temizleyici içermez. Doğal maddeler içermektedir. Helal sertifikalı ve yerli üretim bir üründür. İÇİNDEKİLER : Noniyonik Aktif Madde (Hindistan Cevizi Eldesi), Sodyum Sitrat (Limon Tuzu Eldesi), Glutamik Asit (Şeker Eldesi), Sodyum Bikarbonat, Carboxymethylcellulose (Cmc), Sitrik Asit (Limon Tuzu), Boraks. 1000ml. Yaygın Kullanılan Bazı Zararlı Maddeler ve Etkileri Fosfat: Suyu yumuşatmak için kullanılan minerallerdir. Birçok ülke, evsel deterjanlar ve diğer bazı temizlik maddelerinde fosfatların kullanılmasını yasakladı. Deterjan katkı maddesi olarak kullanılan fosfat çevre ve insan sağlığına zarar vermektedir. Fosfatlar ve diğer deterjan kirlilikleri nedenleri ile de birçok balık türü yok olmaktadır. Naturalive Sıvı Bulaşık Makinesi Deterjanı fosfat içermez. Petrol Bazlı Temizleyici: Toksik ve alerjik maddelerdir. Bu maddelerin parçalanabilirliği (biyodegredasyon) çok önemlidir. Nitekim genelde parçalanması zor olan bu maddeler, su ve toprakta bozulmadan kalıp, akarsularla göl ve denizlere ulaşması buralarda yaşayan canlıları ve onlarla beslenen insanların sağlığını tehdit etmektedir. Naturalive Sıvı Bulaşık Makinesi Deterjanı petrol bazlı temizleyici içermez. Enzimler: Bitkilerden, büyükbaş hayvanların pankreaslarından ve mikroorganizmaların genetiği değiştirilmesi yoluyla elde edilmektedirler. Alerjik maddelerdir. 1mg tripsin enzimi fare damarına enjekte edilmesinde ölüme neden olmaktadır. Naturalive Sıvı Bulaşık Makinesi Deterjanı enzim içermez.

Ürün Özellikleri

  • Form Jel
  • Hacim 1 - 2 L
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver