NATURALİVE BEAUTY Doğal Deodorant Roll-on

170 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,97 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,99 TL

Ürün Bilgileri

NATURALİVE BEAUTY Doğal Deodorant Roll-on

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naturalness Satıcı Ünvanı: NATURALNESS SAĞLIK VE YAŞAM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630088643700001 Vergi Kimlik Numarası: 6300886437
    Bu ürün Naturalness tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturalive Doğal Roll-On Deodorant, ter kokusuna karşı temizlik ve ferahlık sağlar. Günlük kullanıma uygun olan Naturalive Doğal Roll-On Deodorantlar, bitkisel formülü ile günlük kullanım için uygundur. İçeriğinde zararlı maddeler bulundurmayan doğal yapısı ile sağlığınızı korur. Roll-On Deodorantlar koltuk altı ter gözeneklerinizi tıkamaz. Doğal terleme fonksiyonlarınızı etkilemez. Ter kokusuna neden olan bakterilerin gelişimini engelleyerek, ter kokusunu önlemeye yardımcı olur. Gün boyu ferahlık sağlar. Naturalive Doğal Roll-On Deodorantın Özellikleri - Ecocert sertifikalı organik hammaddeler içerir. - Test aşamalarında hiçbir hayvan kullanılmamıştır. - Kadın, erkek ve çocuk kullanımına uygundur. - Ph değeri 5.5 olup cildin doğal asit dengesini korur. - Alüminyum, paraben, florür, alkol gibi insan sağlığına zararlı hiçbir katkı maddesi, koruyucu ve kimyasal içermez. - Doğal, bitkisel, helal ve yerli üretimdir. Naturalive Doğal Roll-On Deodorantın İçindekiler İçindekiler: Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe Vera Jeli), Cocos Nucifera Oil (Hindistan Cevizi Yağı), Coco-Caprylate/Caprate (Hindistan Cevizi Yağı Eldesi), Zinc Oxide (Çinko Oksit), Beeswax (Balmumu), Ricinus Communis Seed Oil (Hint Yağı), Cetearyl Olivate (Bitkisel Nemlendirici), Sorbitan Olivate (Bitkisel Nemlendirici), Glycerin (Gliserin), Melaleuca Altemifolia Leaf Oil (Çay Ağacı Yağı), Tocopheryl Acetate (E Vitamini), Lavandula Angustifolia Oil (Lavanta Yağı).

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Stick
  • Hacim 50 ml
Geri Bildirim Ver

Naturalive Roll-On Deodorant Doğal

NATURALİVE BEAUTY doğal deodorant roll-on, doğal ve sağlıklı bir alternatif sunan bir deodoranttır. Sağlığına ve cildine özen gösterenler için alternatif bir seçenek olarak sunulan bu ürün, özellikle doğal içeriği sayesinde hem kaliteli hem de sağlıklıdır. Günlük kullanım için ideal olan deodorant, koku ya da ter oluşumunu önleyerek uzun süre ferahlık ve temizlik hissi uyandırır.

  • Sağlıklı içerik

  • Doğal

  • Günlük kullanıma uygun

NATURALİVE BEAUTY Doğal Deodorant Roll-on Özellikleri

NATURALİVE BEAUTY Doğal Deodorant Roll-on ÖzellikleriNATURALİVE BEAUTY doğal deodorant roll-on özellikleri arasında doğal içeriğe sahip olması, hoş kokulu olması, tasarımı ve uzun süren etkili koruma özelliği ön plana çıkar. Naturalive Beauty doğal deodorant roll-on, sentetik kimyasalların yerine saf ve organik bileşenler kullanır. Sentetik parfüm, alkol ve paraben içermez. Hoş ve taze bir koku sunar ve gün boyu ferah hissetmenizi sağlar. Roll-on aplikatörü, deodorantın kolay ve pürüzsüz bir şekilde uygulanması içindir. Terlemeyi ve kötü kokuları etkili bir şekilde kontrol altına alarak uzun süreli koruma sunar. Farklı cilt tipleri, hassas ciltler dahil olmak üzere geniş bir yelpazede kullanım için uygundur. Doğal deodorant roll-on, cildinizi nemlendirip yumuşatırken kullanımıyla öne çıkar. Cildinizin sağlığını koruyan doğal bileşenlerle zenginleştirildiği için, tahriş etmeyen ve cildinizin sağlıklı kalmasına katkı sağlayan bir üründür. Günlük kullanım için ideal olan bu ürün, her yaşa ve cilt tipine uygun olduğu için gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

NATURALİVE BEAUTY Doğal Deodorant Roll-on Kullanımı

NATURALİVE BEAUTY Doğal Deodorant Roll-on KullanımıDoğal içeriği ile sağlık açısından hiçbir problem yaratmadan uzun süreli kullanım sunan deodorant roll-on, özellikle yaz aylarında sık karşılaşılan ter ve kötü koku oluşumunu engellemek için birebir bir üründür. Roll-on, kötü kokuların oluşmasını engeller ve terlemeyi kontrol eder. Cildinizi nemlendirir ve yumuşatır. Kullanımı oldukça basit ve pratik olan deodorant roll-on, temiz ve kuru cilt üzerine uygulanmalıdır. Duş sonrası veya temiz bir cilt üzerine uygulanması önerilir. Roll-on aplikatörü cilde nazikçe sürülmelidir. Koltuk altlarına veya terleme ihtimali olan diğer bölgelere uygulayabilirsiniz. Deodorantın kurumasını bekleyin ve ardından giysilerinizi giyebilirsiniz. Gün içinde ihtiyaç duyuldukça tekrar uygulanabilir, böylece taze ve rahat bir hissiyatı koruyabilirsiniz. Hoş ve hafif bir kokuya sahip olması da deodorantın sunduğu avantajlardan biridir.

NATURALİVE BEAUTY Doğal Deodorant Roll-on Fiyatı ve Yorumları

NATURALİVE BEAUTY Doğal Deodorant Roll-on Fiyatı ve YorumlarıNATURALİVE BEAUTY doğal deodorant roll-on, tamamen doğal bileşenlerden oluşan bir deodoranttır. Doğal deodorant cildinizi tahriş etmeden terlemeyi kontrol eder ve kötü kokuların oluşmasını engeller. Aynı zamanda cildinizi nemlendirir ve yumuşatır. Sağlık için daha güvenlidir ve günlük kullanım için idealdir. Saklama koşullarına dikkat edilmesi gereken bu ürün, ilk günkü kalitesinde performans göstermesi için serin ve kuru yerde saklanmalıdır. Sahip olduğu avantajlı özellikleri deodoranttan maksimum faydayı almanızı sağlar. NATURALİVE BEAUTY doğal deodorant roll-on yorum ve kullanıcı deneyimleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. NATURALİVE BEAUTY doğal deodorant roll-on fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Bu doğal ve temiz içeriğe sahip ürünü dilerseniz hemen sipariş ederek kullanmaya başlayabilirsiniz.