Natural Nest Omega3 Balık Yagı 60 Kapsul

274,90 TL
(4,58 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
275 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Natural Nest Omega3 Balık Yagı 60 Kapsul

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLI KAPINDA Satıcı Ünvanı: ALİ KÜTÜKTE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070120818
    Bu ürün HIZLI KAPINDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Tanımı: Ürün Kullanım Önerileri: Ürün İçeriği:

Ürün Özellikleri

  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 60'lı
Geri Bildirim Ver

Natural Nest Omega 3 1200 Mg Balık Yağı 60 Kapsül

Omega 3, insan sağlığına son derece faydalı yağ bileşenlerindendir. Aileler küçük yaştaki çocuklarının gelişimlerini desteklemek için genellikle omega 3 içeren balık yağı kapsüllerini kullanır. Ayrıca yetişkinler veya birtakım hastalar bu kapsülleri kullanarak sağlığını güçlendirir. Astım, tansiyon ve alzheimer hastalarının yanı sıra; dikkat problemi yaşayanlar, kemik rahatsızlığı çekenler veya adet ağrılarına sahip kadınlar bu takviye ürünleri kullanır. Onlar bu yöntemle rahatsızlıklarının etkilerini olabildiğince yatıştırmaya çalışır. Naturalnest omega 3 de bu bakımdan öne çıkan bir gıda takviyesidir. İçerdiği zengin yağ asitleri ile bağışıklığın güçlendirilmesine yardımcı olur. Ayrıca Naturalnest omega 3 1200 mg balık yağı 60 kapsül ile kalp ve beyin sağlığınızı da destekleyebilirsiniz. Diğer Naturalnest omega 3 kullananlar gibi siz de sağlığınıza yatırım yapabilirsiniz.

  • İdeal oranda yağ asiti
  • Trigliserid formlu yapı
  • Ifos sertifikasına sahip içerik

Natural Nest Omega 3 İçeriği ve Faydaları

Natural Nest Omega 3 İçeriği ve Faydaları

Balık yağı kapsüllerinin içerisinde bulunan omega 3, vücutta üretilmediği için dışarıdan alınması gerekli olan bir yağ asididir. Bu önemli yağ asidi, alındığı bünyede kalp ve damar sağlığını tehdit eden hastalıkların önüne geçmeye yardımcı olur. Diyabet, bağırsak hastalıkları, ülser, kronik böbrek hastalıkları, depresyon gibi rahatsızlıkların önlenmesinde veya bunların tedavi sürecinde tavsiye edilen bir takviyedir. Bunların haricinde hafızayı güçlendirir; düzenli yapılan egzersizlerle desteklendiğinde bedendeki yağ oranının azalmasına katkıda bulunur. Naturalnest omega 3 1200 mg sağlığını güçlendirmek veya rahatsızlıkların önüne geçmek isteyenler tarafından kullanılan güzel bir üründür. Ayrıca Naturalnest omega 3 balık yağı 1200 mg kullanarak göz sağlığınızı koruyabilir, sarı nokta ya da katarakt gibi hastalık risklerini de azaltabilirsiniz. Naturalnest omega 3 fiyatlarına göz atabilir ve indirimleri takip ederek ürüne uygun fiyatlardan sahip olabilirsiniz.

Trigliserid Formlu Balık Kapsülünün Özellikleri

Trigliserid Formlu Balık Kapsülünün Özellikleri

Naturalnest omega 3 60 kapsül barındırır ve bunların her biri 780 mg omega 3 içerir. Kapsüller; 380 mg EPA ve 260 mg DHA gibi ideal değerlerde omega 3 yağ asidi barındırır. Bu yağ asitleri özellikle damar, beyin sağlığını koruyan moleküller içerir. Ayrıca bu kapsüller, yükseldiği takdirde kalp hastalıklarına yol açan trigliserid isimli kan yağını düşürür ve iyi kolesterol olarak da bilinen HDL miktarını artırır. Her açıdan faydalı olan omega 3, birtakım alerjik rahatsızlıkların oluşma riskini azaltmada da etkilidir. Kapsülleri günde 1 veya 2 kez alarak bünyenizi kuvvetlendirebilirsiniz. Dilerseniz Naturalnest omega 3 1200 mg balık yağı 60 kapsül - limon renkli kapsüllere ulaşarak hemen denemeye başlayabilirsiniz. İndirimli Naturalnest omega 3 balık yağı 1200 mg 60 kapsül fiyatı sayesinde ürünü değerlendirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

İndirimli Fiyatlarla Natural Nest Omega 3 60 Kapsül Balık Yağı

İndirimli Fiyatlarla Natural Nest Omega 3 60 Kapsül Balık Yağı

Naturalnest omega 3 60 kapsül balık yağı zengin asit değerlerine sahip güzel bir gıda takviyesidir. Bunun yanında IFOS gıda sertifikasına sahip bir üründür. Bu sertifika Nutrasource isimli Kanadalı bir şirket tarafından verilir. Şirket, balık kapsüllerinin ambalajları üzerinde verilen içerik maddelerini inceler ve doğruluğunu test eder. Onaylanan kalitedeki ürünler bu yolla müşterilere güvenle sunulur. Ürün kalitesine önem veren üreticilerin sertifika alarak müşterilere sunduğu bu gıdalar, sahip oldukları niteliklere göre fiyatlandırılır. Bu nedenle ürünün değeri, sahip olduğu özellikler ile paraleldir. Natural Nest Naturalnest omega 3 1200 mg balık yağı 60 kapsül seçeneği ile sağlığınızı güçlendiren bir gıda takviyesine kavuşursunuz. Dilerseniz ürüne uygun fiyat avantajları ile sahip olmak için Trendyol’dan destek alabilir; Naturalnest omega 3 1200 mg yorumları ve tavsiyeleri ile ürünü değerlendirebilirsiniz.