Naturagen Kolajen Immun Curcumin(zerdaçal),beta Glukan,vitamin A-b6-b12-c-d3-e,selenyum,çinko 60'lı Tablet

379 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Naturagen Kolajen Immun Curcumin(zerdaçal),beta Glukan,vitamin A-b6-b12-c-d3-e,selenyum,çinko 60'lı Tablet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Land Of Box Satıcı Ünvanı: KEMAL ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2220387258
    Bu ürün Land Of Box tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Naturagen kolajen curcumin (zerdeçal) ımmun assist 60 tablet Beta glukan, glutatyon, zerdeçal (kurkumin), vitamin ve mineraller içeren takviye edici gıda, “collagen curcumin ımmun assist” hem kolajeni hem bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna katkıda bulunan vitamin, mineral ve bileşenleri bir arada içeren takviye edici gıdadır. Beta glukan, zerdeçal (kurkumin), c vitamini, d vitamini, çinko, selenyum, glutatyon ile çoklu bir destek sağlar. Kolajen, a ve e vitaminleri, b6, b12 vitaminleri, bakır ve folik asit ile güçlendirilmiştir. Bileşen adıgünlük alım dozu - 2 tablette beslenme referans değeri (%) Hidrolize kollajen (tip ı & tip ııı)650 mg Beta glukan (1,3 / 1,6)100 mg Glutatyon100 mg Vitamin c80 mg%100 Vitamin e40 mg%333 Zerdeçal (kurkumin 25 mg33,34 mg Çinko10 mg%100 Vitamin b610 mg%714 Vitamin a1000 µg%125 Vitamin b1250 µg%2000 Bakır1000 µg%100 Vitamin d5 µg%100 Selenyum125 µ%227 Folik asit200 µg%100 Içindekiler: mikrokristalin selüloz (topaklanmayı önleyici), doğası değiştirilmiş tip ı ve tip ııı kollajen /hidrolize kollajen, beta glukan (1,3 beta/ 1,6 d glukan), glutatyon, polivinil pirolidon (emülgatör), l-Askorbik asit, d-Alfa-Tokoferil asetat (vitamin e (?-Te) 20 mg), çapraz bağlı karboksi metil selüloz (emülgatör), zerdeçal kök ekstraktı (curcuma longa), çinko sülfat, yağ asitlerinin magnezyum tuzları (topaklanmayı önleyici), piridoksin hidroklorür, retinol palmitat, siyanokobalamin, silikon dioksit (topaklanmayı önleyici), bakır sülfat, kolekalsiferol, l-Selenometionin, kalsiyum-L-Metilfolat. Net miktar: 60 g ? Tavsiye edilen günlük tüketim miktarı: yetişkinler için günde 2 tablet tüketilmesi tavsiye edilir. Uyarılar: Tavsiye edilen günlük tüketim dozunu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız. Ilaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz. Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız. Bu takviye edici gıda yetişkinlere yöneliktir. Tavsiye edilen tükerim tarihi (tett) ve parti numarası ambalaj üzerindedir. Muhafaza koşulları: serin ve kuru bir yerde muhafaza ediniz

Ürün Özellikleri

  • Aroma Curcumin
  • Form Tablet
  • İçerik Multivitamin
  • Özellik Tip 1
  • Tip Sığır Kolajen
  • Paket İçeriği 60'lı
Geri Bildirim Ver