NATURABALANCE Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 4 Kahve 60ml

259,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  259,90 TL
%5 indirim
2 x  246,91 TL
493,81 TL
%6 indirim
3 x  244,31 TL
732,92 TL
%7 indirim
4 x  241,71 TL
966,83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
252,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NATURABALANCE Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 4 Kahve 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bitkiseldepo Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SERKAN CİMİTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2100097697
    Bu ürün Bitkiseldepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natura balance - organik krem saç boyası 4 kahve 60mlnatura balance organik krem saç boyasıamanyok içermez.Organik sertifikalı. kutu içeriği:1 tüp natura balanca krem saç boyası 60 ml1 tüp natura balanca oksidan 90 ml1 tüp natura balanca şampuan 10 ml1 tüp natura balanca saç kremi 10 ml1 çift koruyucu eldiven1 adet kullanım kılavuzuürünü kullanmadan önce kullanma kılavuzundaki uyarıları ve talimatları dikkatlice okuyup uygulayınız. uyarılar:Saç boyaları ciddi alerjik reaksiyonlara sebep olabilir.Kullanma talimatlarını okuyup uygulayın. bu ürün 16 yaşının altındakilere uygun değildir.Geçici kara kına dövmeleri alerji riskini artırabilir.Eğer saç derinizde hassasiyet varsa ve yüzünüzde şişme veya kaşıntı oluyorsa ürünü kullanmayınız.Eğer geçmişte saçınızı boyadıktan sonra ve ayrıca kara kına dövmesine dayalı problemler yaşadıysanız ürünü kullanmayınız.Ürünü hazırlarken, uygularken ve saçınızı durularken uygun eldivenler kullanınız.Uygulamadan sonra saçınızı iyice durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Ek Özellik Organik
  • Tip Organik
Geri Bildirim Ver

Natura Balance Organik Krem Saç Boyası 4 Kahve 60 ml

Saçlarına doğal kahve rengini katmak isteyen kullanıcılar için organik formüller ile tasarlanmış Natura Balance organik krem saç boyası 4 kahve, kimyasal içeren boyalara kıyasla saç sağlığını koruyan içeriklere sahiptir. Güzellik sektöründe önemli bir yere sahip olan saç bakımı ve saç boyaları, doğal formülleri ile saça zarar vermeyen organik boyaları kullanıcılar daha çok tercih ediyor. Sürekli işlemden geçen ve bu yüzden yıpranan saçların kaybettiği parlaklığı yeniden kazandırmak için saçlara sürekli bakım yapılması gerekiyor. Devamlı bakım yapıldığında da işlem görmeye devam eden saçlar zamanla yıpranabiliyor. Özellikle kimyasal içeren normal boyalar kullanıldığında saçlar nemini kaybedip kurumaya başlıyor. Doğal kahve ışıltısı saçların doğal dengesini bozmadan ve nemini koruyarak saç rengini değiştirebilmenize olanak sağlar. Natura Balance organik saç boyası, kimyasal boyalara kıyasla günümüzde kullanıcılar tarafından oldukça rağbet görüyor.

  • Doğal Kahve Işıltısı
  • Organik Saç Boyası
  • Kimyasal İçermeyen Formül

Natura Balance Organik Saç Boyasının Saça Faydaları

Natura Balance Organik Saç Boyasının Saça Faydaları

Saç derisine ve saç tellerine zarar vermeden saçlarına kahve renginin ışıltısını vermek isteyen kullanıcıları için tasarlanmış Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 4 Kahve 60ml, saçların sağlıklı yapısını korumaya devam eder. Kimyasal içermeyen formül ile işlem görmeyen doğal saçların yumuşak ve parlak yapısını bozmadan saça kahve rengini ve parlaklığını katar. Saçların sağlıklı görünebilmesi için saçta bulunması gereken bazı proteinler vardır. Saç tellerinin yüzeyinde bulunan kütikül adına sahip olan madde saçı korumaya fayda sağlar. Saçta bulunan diğer faydalı proteinler arasında keratin bulunur. Bu proteinler saçların doğal yapısında saça parlaklık katar. Saç bakımında önemli yerlere sahip olan proteinlerin sağlıklı ve parlak saçlarda bulunması gerekir. Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 4 Kahve 60 ml 8699367127950, içerisinde bulunan doğal yağlar ile saçların kaybettiği parlaklığı yeniden kazandırır.

Natura Balance Organik Saç Boyası Kullanımı

Natura Balance Organik Saç Boyası Kullanımı

Doğal özleri ve yağları ile saça kahve rengini katan organik boya saça aynı zamanda bakım yapar. İçerisinde bulunan greyfurt kabuğu yağı, kayısı çekirdeği yağı, şeftali çekirdeği yağı, üzüm çekirdeği yağı ile saçları yeniden canlandıran Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 4 Kahve 60 ml kullanımı, günlük hayatta oldukça kolay ve pratiktir. Hayatın yoğun temposunda kuaföre gitmeye vakit bulamayan kullanıcıların evinde kendi saçlarını kolaylıkla boyayabileceği bir boyadır. Boya kutusunun içinde bulunan 1 tüp Natura Balance krem saç boyası 60 ml, 1 tüp Natura Balance oksidan 90 ml, 1 tüp Natura Balance şampuan 10 ml, 1 tüp Natura Balance saç kremi 10 ml, 1 çift koruyucu eldiven ve 1 adet kullanım kılavuzu ile saç boyama işlemi evde dikkatli bir şekilde yapılabilir. Natura Balance organik saç boyası yorumları arasına kullanıcıların boya hakkındaki memnuniyeti yansır.

Natura Balance Organik Saç Boyası ile Işıltılı Saçlar

Natura Balance Organik Saç Boyası ile Işıltılı Saçlar

Doğal özlü pigmentleri ile saça kahve rengini veren Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 4 Kahve 60 ml yorumları arasında kullanıcıların saçlarına eşsiz bir kahve rengi kattığından söz eder. İçerisinde paraben, sülfat ve amonyak gibi saça zarar veren kimyasalları içermeyen organik saç boyası, saça kaybettiği sağlığı ve parlaklığı yeniden kazandırır. Organik kökenli bileşenleri ile saça nüfuz eden yağlar saçın doğal dengesini koruyarak doğal bir görünüm katar. Kahvenin eşsiz tonlarına saçlarına zarar vermeden sahip olmak isteyen kullanıcılar için organik krem saç boyası kahve uygun bir üründür. Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 4 Kahve 60 ml satın al işleminden sonra kullanım kılavuzuna uyarak evde de saçlarınızda işlemi kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Saç derisine ve tellerine zarar vermeden saç rengini değiştirmek için gerekli olan organik boyalar Trendyol’da avantajlı fiyatlarla bulunuyor.