NATURABALANCE Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 5.34 Çikolata Kahve 60ml

259,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  259,90 TL
%5 indirim
2 x  246,91 TL
493,81 TL
%6 indirim
3 x  244,31 TL
732,92 TL
%7 indirim
4 x  241,71 TL
966,83 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
5 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
253,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,95 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NATURABALANCE Natura Balance - Organik Krem Saç Boyası 5.34 Çikolata Kahve 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bitkiseldepo Satıcı Ünvanı: MUSTAFA SERKAN CİMİTOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2100097697
    Bu ürün Bitkiseldepo tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Natura balance - organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve 60mlnatura balance organik krem saç boyasıamanyok içermez.Organik sertifikalı. kutu içeriği:1 tüp natura balanca krem saç boyası 60 ml1 tüp natura balanca oksidan 90 ml1 tüp natura balanca şampuan 10 ml1 tüp natura balanca saç kremi 10 ml1 çift koruyucu eldiven1 adet kullanım kılavuzuürünü kullanmadan önce kullanma kılavuzundaki uyarıları ve talimatları dikkatlice okuyup uygulayınız. uyarılar:Saç boyaları ciddi alerjik reaksiyonlara sebep olabilir.Kullanma talimatlarını okuyup uygulayın. bu ürün 16 yaşının altındakilere uygun değildir.Geçici kara kına dövmeleri alerji riskini artırabilir.Eğer saç derinizde hassasiyet varsa ve yüzünüzde şişme veya kaşıntı oluyorsa ürünü kullanmayınız.Eğer geçmişte saçınızı boyadıktan sonra ve ayrıca kara kına dövmesine dayalı problemler yaşadıysanız ürünü kullanmayınız.Ürünü hazırlarken, uygularken ve saçınızı durularken uygun eldivenler kullanınız.Uygulamadan sonra saçınızı iyice durulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Form Tüp
  • Renk Kahverengi
  • Kalıcılık Geçici
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver

NATURABALANCE Organik Krem Saç Boyası 5.34 Çikolata Kahve

Kozmetik sektöründe önemli bir yere sahip olan krem saç boyaları, günümüzde birçok kişi tarafından oldukça tercih edilmektedir. Hayatında ve görünüşünde değişiklik yapmak isteyen çoğu kişi güzellik sektöründe en çok saçlarında değişiklik yapmaktadır. Saçların şekli ve rengi ile tamamen farklı bir insana ve enerjiye sahip olan kişiler günümüzde oldukça popülerleşen organik saç boyalarını sıklıkla tercih etmektedir. Özellikle içeriği doğal olan organik saç boyaları, renk pigmentlerini bitkisel özlerden alan içeriğe sahiptir. Natura Balance organik saç boyası, tamamen organik içeriği ile saçlarınıza istediğiniz canlılığı ve parlaklığı katabilmektedir. Organik saç boyalarının içeriğinde bulunan formülde amonyak yoktur, sadece doğal özler bulunur. Saçlara doğal bir renk katmak isteyen kullanıcılar için kullanıma uygun olan Natura Balance – organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve 60 ml, kullanım açısından pratik ve işlevseldir.

  • Organik Saç Boyası
  • Doğal Çikolata Kahvesi Görünümü
  • Saça Zarar Vermeyen Formül

Natura Balance Organik Saç Boyası İçeriği

Natura Balance Organik Saç Boyası İçeriği

Normal saç boyalarına kıyasla kimyasal maddeler içermeyen organik saç boyası içerisinde buğday özü, şeftali, kayısı, soya proteini, üzüm, keten tohumu yağı, mandalina ve limon gibi doğal özler bulunur. Natura Balance – organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve 60 ml 869936718100, kullanıcıların saçlarına doğal yollarla canlılık ve kahve rengi katar. Organik sertifikası bulunan Natura Balance - organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve 60 ml yorumları arasında birçok kullanıcının güvenle ürünü kullandığından bahseder. Kutu içerisinde 1 tüp Natura Balance krem saç boyası 60 ml, 1 tüp oksidan 90 ml, 1 tüp şampuan 10 ml, 1 tüp saç kremi, 1 çift koruyucu eldiven, 1 adet kullanım kılavuzu bulunur. Kullanım talimatları dikkatli bir şekilde okuduktan sonra ürünü saça uygulamaya başlayabilirsiniz. Natura Balance - organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve 60 ml içeriği ile herkesin beğenisini kazanır.

Natura Balance Organik Saç Boyası Kullanımı

Natura Balance Organik Saç Boyası Kullanımı

Saç boyama işlemi Natura Balance organik krem saç boyası sayesinde evde de rahatlıkla yapılabilir. Kullanıcılar kuaföre gitmeden de kendileri saçlarını organik boya ile basit bir şekilde boyayabilir. Saç boyanmaya başlanmadan önceki aşama saçın yaklaşık 24-48 saat öncesinde yıkanmasıdır. 24-48 saat önce yıkanan saçlarda oluşan doğal yağlar boyanın saçta daha uzun süre durmasını sağlarken daha doğal bir şekilde karışmasını sağlar. Bir sonraki aşamada ise saç boyanmaya başlamadan önce kullanıcıların etrafa boya saçılmasını engellemesi için boyama önlüğü veya havlu kullanması gerekmektedir. Bu sayede boyama işlemi gerçekleşirken etrafa saçılan boyalar sadece önlüğe ve havluya gelir. Boya uygulaması esnasında boyanın saçta dengeli bir şekilde yayılmasını sağlamak için saçların iyice taranması gerekir. Bu aşamadan sonra ise eldiven takarak boyama işlemine başlanabilir. Natura Balance - organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve 60 ml 8699367128100 sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Natura Balance - organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve 60 ml satın al işlemi ile ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Natura Balance Organik Saç Boyası Özellikleri

Natura Balance Organik Saç Boyası Özellikleri

Doğal ve organik üretime geçiş yapan kozmetik sektöründe organik boyalar birçok kullanıcının dikkatini çekmektedir. Saçlarının rengini değiştirmek isteyen kullanıcılar için doğal içerikli Natura Balance - organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve 60 ml kullanımı kuaföre gitmeden de evde pratik bir kullanım kolaylığı sunuyor. Organik saç boyaları normal boyaların aksine, amonyak, petrol kökenli maddeler ve parafin gibi saça zarar veren kimyasal maddeler içermez. Boyadaki pigmentleri aktive eden ve açıcı olan maddeler organik saç boyasının içerisinde bulunmaz. Saçın gerçek rengini tamamen yok etmeden doğal çikolata kahvesi rengine dönüştüren organik boya, özünde doğal pigmentler kullanarak saça rengini verir. Saç boyama işlemi tamamlandıktan sonra saçı ılık suyla yıkayarak doğal çikolata kahvesi saçların rengi korunur. Natura Balanca – organik krem saç boyası 5.34 çikolata kahve, Trendyol’da yer almaktadır, dilerseniz hemen sipariş verebilirsiniz.