Nascita Pro Yuvarlak Açılı Allık Makyaj Fırçası Nasbrush0255

143,03 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
143,90 TL
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Pro Yuvarlak Açılı Allık Makyaj Fırçası Nasbrush0255

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: rdeticaret Satıcı Ünvanı: RD E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734193501500001 Vergi Kimlik Numarası: 7341935015
    Bu ürün rdeticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay kullanım,kalite ve sağlamlık bir arada. Nascita Pro Yuvarlak Açılı Allık Makyaj Fırçası allık, broznlaştırıcı gibi toz bazlı ürünlerin yüzün dar alanlarına uygulanmasına için ideal kullanım sunar. Allık Fırçası Nasıl Kullanılır Yanaklara, hafif alın bölgesine ve hafifçe burun ucuna allık sürülür. Allık Fırçaları Nasıl Temizlenir Uygulamadan sonra allık fırçası hafifçe silkelenir Makyaj Fırça Temizleme jelini makyaj fırça temizleme süngerini üzerine döküp allık fırçasını süngerin üzerinde narince yıkayınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Allık Fırçası
  • Kıl Tipi Sentetik
Geri Bildirim Ver

Nascita 8680742419500 Nasbrush0255 Pro Yuvarlak Açılı Allık Makyaj Fırçası

Nascita Pro yuvarlak açılı allık makyaj fırçası, makyaj setlerinin olmazsa olmaz parçalarından biridir. Kadınlar tarafından en çok tercih edilen markalar arasında bulunan Nascita, bu ürünü ile de farkını ortaya koyar. Üst düzey kalite sunmasının yanında sağlam bir yapıda olması, bu makyaj fırçasının en önemli avantajıdır. Zamandan tasarruf yapmak isteyenler için pratik bir kullanımı mümkün kılan bu ürün, allık uygulamalarını kolay bir hâle getirir. Profesyonellerin tercih ettiği bir model olmasının yanı sıra günlük kullanım için de oldukça idealdir. Çok basit bir şekilde temizlenebilmesi, fırçanın her zaman hijyenik kalmasını sağlar. Bu durum da sağlıklı ve güvenli bir kullanıma olanak tanır.

  • Allık, bronzlaştırıcı ve toz bazlı ürünler için kullanılır.
  • Doğal bir görünüm elde etmeyi sağlar.
  • Kolay bir şekilde temizlenir.

Nascita Pro Allık Makyaj Fırçasının Kullanımı Nasıldır?

Nascita Pro Allık Makyaj Fırçasının Kullanımı Nasıldır?

Nascita Pro yuvarlak açılı allık makyaj fırçası, en kullanışlı makyaj malzemelerinden biridir. Hemen her makyaj uygulama yönteminde ihtiyaç duyulan bir üründür. Allık fırçasının ideal bir yumuşaklığa sahip olması gerekir; Nascita, bu yumuşaklık seviyesini sunabilen bir üründür. Nascita Pro yuvarlak açılı allık fırçası, tok bir yapıda olmadığı için allığın tek bir yerde, yoğun bir şekilde birikmesine neden olmaz. Açısı ve ergonomik sapı sayesinde kontrol edilebilirliği en üst düzeye çıkardığı. Böylece doğal sonuçlar elde etmeye yardımcı olur. Ürünün kullanımı ise son derece basittir. Alın bölgesine, yanaklara ve burun ucuna istenen miktarda allık sürülür. Sürülen allık bu fırça ile gerekli bölgelere, doğal bir görünüm elde edilene kadar yayılır. Ürün, allığın yanı sıra bronzlaştırıcı ve benzeri toz bazlı makyaj ürünlerinin uygulanması için de kullanılabilir.

Nascita Pro Yuvarlak Açılı Allık Fırçası Nasıl Temizlenir?

Nascita Pro Yuvarlak Açılı Allık Fırçası Nasıl Temizlenir?

Profesyonellerin favorisi olan Nascita markasının en sevilen modellerinden biri Nasbrush0255 makyaj fırçasıdır. Ürün hem doğru açılı yapısı hem de yumuşak kılları ile elmacık kemiği, burun gibi bölgelere tam oturur. Bu sayede makyaj uygulamasının verimini artırır. Nascita Pro yuvarlak açılı allık makyaj fırçası, kolay temizlenebilir bir ürün olmasıyla kullanıcıların favorileri arasına girmeyi başarır. Makyaj uygulamasının ardından allık fırçası öncelikle hafifçe silkelenmelidir. Ardından temizlik jelini sünger üzerine sürerek fırça narince temizlenmelidir. Hafif bir yıkama sonra ürün tertemiz bir hâle gelir ve yeniden kullanıma hazır olur. Temizlik süreci hiçbir zaman es geçilmemelidir. Her uygulamadan sonra mutlaka allık fırçasının temizliği yapılmalıdır. Fırçayı doğru bir şekilde temizlemek kullanım ömrünü uzatırken bu işlemi düzenli olarak yapmak hijyen açısından da oldukça önem taşır.

Nascita Pro Yuvarlak Açılı Allık Makyaj Fırçası Kaliteli mi?

Nascita Pro yuvarlak açılı allık makyaj fırçası, her bir detayı ile kalitesini yansıtabilen bir üründür. Fırça kılları özel olarak dizayn edilerek gövde ile sağlam bir şekilde birleştirilmiştir. Bu nedenle kullanım sırasında yüze yapışması ya da dökülmesi söz konusu olmaz. Kullanım ömrünün sonuna kadar kıllarda ciddi oranda eksilme görülmez. Birleşim noktasında kullanılan metal materyal, hijyen konusunda bir problem yaratmayacak türdendir. Fırçanın siyah gövdesi ise son derece güçlü, sağlam ve dayanıklı bir malzemeden imal edilmiştir. Düşmelere, darbelere ve dış etkenlere karşı dirençli bir yapısı vardır. Nascita Pro yuvarlak açılı allık makyaj fırçası yorum sayfasında da ürünün her bir parçasının kaliteli olduğu hakkında görüşler bulunur. Ürünü satın alma sürecinde bu sayfanın incelenmesi, karar verme aşamasında faydalı olabilir. Yorumları sadece ürünü satın alanlar yaptığı için gerçek kullanıcı deneyimini yansıtır. Ürünü satın almaya karar verdiğinizde kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz. Siparişiniz adresinize hızlıca teslim edilir.