4
Saç Fırçası ve Tarak kategorisinde
en çok favorilenen 4. ürün

Nascita Pro Üç Boyutlu Saç Fırçası -01

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (66)
Kurumsal Fatura
174,99 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
85,14 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Pro Üç Boyutlu Saç Fırçası -01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evina Accessory Satıcı Ünvanı: EVİN YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9900437672
    Bu ürün Evina Accessory tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nascita Pro ! Profesyonellerin Tercihi Yepyeni kaliteli ve ergonomik tasarımı sayesinde uzun yıllar severek kullanabileceğiniz bir saç fırçasıdır Saç bakımında elektriklenmeyi kontrol altına almak için özel olarak formüle edilmiştir Özel dişleri sayesinde saçlarınızın kolayca taranmasını ve özellikle kıvırcık saçlarda yumuşak bir tarak geçişi hissetmenizi sağlar Saçlarınızın daha fazla hava alarak kısa sürede kurumasına yardımcı olur Yarattığı hava akımı sayesinde çabuk ve kolay şekil verebilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
  • Tip Saç Açıcı Tarak
Geri Bildirim Ver

Nascita Pro Üç Boyutlu Saç Fırçası 01

Bukleler güzelliği vurgulayan ve yüzün şeklini belirginleştiren önemli bir unsurdur. Saçların güzel görünmesi için uygulanması gereken çok çeşitli bakım önerileri vardır. Fakat tarama işlemi her şeyin başında gelir. Eğer saçlarınız çabuk dolaşıyor, hemen düğüm düğüm oluyor ve tararken elektriklenip kabarıyorsa Nascita Pro üç boyutlu saç fırçası ile tanışabilirsiniz. Üç boyutlu tasarımıyla hem şık hem çok fonksiyonlu olan bu ürün, profesyonel kuaförlerin tercih ettiği özelliklere sahiptir. Profesyonel tasarımı ile bakım yaparken kolayca açılmasını sağlayarak elektriklenip kabarmasını önler. Nascita Pro 3 boyutlu saç fırçası 01 ile imajınızı yeni stiller deneyerek değiştirebilir, her gün farklı şekillerle tarzınızı yenileyebilirsiniz. Ürün tabanında bulunan havadar bölge sayesinde elektriklenme sorunu da ortadan kalkar. Üç boyutlu fırçanın özellikleri beğeni toplar.

  • Elektriklenmeyi önleyici
  • Etkili bakım
  • Kolay tarama imkanı

Nascita Pro Üç Boyutlu Saç Fırçasının Pratik Özellikleri

Nascita Pro Üç Boyutlu Saç Fırçasının Pratik Özellikleri

Koparak kırılma problemi yüksek ısı ve yanlış tarak kullanımı sonucunda ortaya çıkar. Fırça kullanırken elektriklenen kıllar, koparak dökülür. Nascita Pro üç boyutlu saç fırçası - 01 ince ve esnek kıl yapısı sayesinde nazikçe tarama ve dolaşan kısımları açma fırsatı sunar. Bu işlevsel ürünün çok sevilmesinin nedeni; hızlı kurutmada rol oynayan fırça aralarındaki hava kanallarıdır. Üç boyutlu fırça ile tarama esnasında bu kanallardan giren hava yardımıyla saç tellerinin hızlı bir şekilde kuruduğunu fark edersiniz. Hava kanalları aynı zamanda buklelere şekil vermek için kullanılır. Kıvırcık, düz veya dalgalı formda modeller için kullanılabilen Nascita Pro 3 boyutlu saç fırçası ıslak ve kuru kullanıma uygundur. Bu etkili ürün kafa derisine masaj yaparak kepekli bölgelerin temizlenmesini sağlar. Nascita Pro üç boyutlu saç fırçası kullananlar ürünü severek arkadaşlarına tavsiye edebilir.

Nascita Pro 3 Boyutlu Saç Fırçası ile Bakımlı Saçlar

Nascita Pro 3 Boyutlu Saç Fırçası ile Bakımlı Saçlar

Nascita Pro üç boyutlu saç fırçası özellikleri arasında hacimli bir görüntü elde etmek de vardır. Kadınlar dolgun saçlara sahip olmak için her türlü yöntemi dener fakat bu işlem hava dolaşımıyla desteklenen üç boyutlu fırçayla çok daha hızlı olur. Hızlanan kan dolaşımı sayesinde beslenen kıl kökleri ekstra hacimli görünüm sağlar. Fırça üzerinde bulunan uzun ve kısa dişler kolay tarama sağlamakla kalmaz, yumuşak ve parlak görünüm kazandırır. Çocukların da ince telli ve çabuk dolaşan saçlarını keyifle taramak istiyorsanız Nascita 3 boyutlu saç fırçası kullanabilirsiniz. Ürün esnek yapıda olduğu için ince telli ve dalgalı buklelere pratik şekilde biçim vermek daha basittir. Kendinize uygun fırçayı belirlemek ya da masaj özelliği olan fırça seçmek istiyorsanız Nascita Pro üç boyutlu saç fırçası yorum bölümüne göz atarak karar verebilirsiniz.

Nascita Pro Üç Boyutlu Saç Fırçası Uygun Fiyat Seçenekleri

Nascita Pro Üç Boyutlu Saç Fırçası Uygun Fiyat Seçenekleri

Hiç kimse elektriklenerek kabarmış, tiftik tiftik bir stile sahip olmak istemez. Kontrol edilen bukleler, kolay şekil alan tutamlar ve acısız tarama işlemi fırça seçerken çok tercih edilen özelliklerdir. Tüm bunlara ek olarak Nascita Pro üç boyutlu saç fırçası 01 avantajları arasında hava akımı oluşturarak hızlı kuruma sağlamak ve ölü derileri temizlemek yer alır. Ölü deri bazen çok büyük bir problem teşkil etmez ama kafa derisinden atılmadığı sürece tehdit arz eder. Kepek, egzama ve sedef gibi deri hastalığı olan müşteriler için Nascita Pro üç boyutlu saç fırçası en uygun bakımı sağlar. Siz de etrafınızda saçını tararken elektriklenme yaşayan, kepek sorunu olan veya çabuk kabaran ince telli saçlara sahip herkese bu çok fonksiyonlu ürünü avantajlı fiyatlara alıp hediye edebilirsiniz. Nascita saç fırçası yorumları için Trendyol’a göz atabilirsiniz.