Nascita Krepe Tarağı 7

139,53 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
7 Adet ve Üzeri 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
64,40 TL
Kurumsal Fatura
66,94 TL
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Krepe Tarağı 7

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tarak

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Tip Krepe Tarağı
  • Şekil Geniş Yüzeyli
Geri Bildirim Ver

Nascita Krepe Tarağı 7

Saçlarınızı olduğundan çok daha hacimli ve dolgun gösteren krepe işlemi, özel günlerinizde saçlarınızı yaparken oldukça sık kullanabileceğiniz bir işlemdir. Yaygın olarak ince telli saçlara sahip olanların tercih ettiği bir işlem olan krepe, yaptığınız saç modelini tamamen değiştirebilir. Bu işlem doğru tarak kullanılmadan yapıldığında istenilen görüntü elde edilemeyebilir. Nascita krepe tarağı 7 numara, dilediğiniz krepeye ulaşmanız için uygun olarak tasarlanmış bir taraktır. Tarak dişlerinin aralığı ve dişlerin uzunlukları kusursuz bir krepe işlemi gerçekleştirmenize yardımcı olur. Krepe işlemini oldukça kolay hale getiren bu tarak hem profesyonel ortamda hem de ev ortamında tercih edilebilir.

 
  • Pratik bir kullanım sağlar.
  • Profesyonel kullanımlar için de uygundur.
  • İnce ucu sayesinde detaylı bir krepe işlemi yapılabilir.

Nascita Krepe Tarağı 7 Özellikleri

Nascita Krepe Tarağı 7 Özellikleri

Saç tutamlarını ayırıp kabartarak daha hacimli gözükmesini sağlamak amacıyla kullanabileceğiniz Nascita krepe tarağı 7’nin birden fazla özelliği bulunur. Krepe işlemi esnasında saçlarınızın alacağı hasarı en aza indirgemek amacıyla tarağın dişleri uygun uzunlukta ve uygun aralıklardadır. Böylelikle saçı yoran bir işlem olan krepe işleminden saçlarınız olabilecek en az düzeyde hasarı alabilir. Nascita krepe tarağı özellikleri arasında sayılabilecek bir diğer unsur ise ince bir diğer ucu olmasıdır. Saç tutamlarını detaylı bir şekilde ayırarak kusursuz krepeler yapmanız için tarağın diğer bir ucu, ince bir tasarıma sahiptir. Bu ucu ile saç tutamlarını detaylı bir şekilde ayırarak krepe ve maşa yapabilir, saçlarınızı boyarken pratik bir uygulama sağlayabilirsiniz.

 

Nascita Krepe Tarağı 7 Kullanımı

Nascita Krepe Tarağı 7 Kullanımı

Krepe yaparken en uygun tarağı seçmek oldukça önemlidir. Saç tipinize uygun bir krepe tarağı seçimi yaparak, yapmak istediğiniz saç modelini çok daha doğru bir şekilde yapabilirsiniz. Nascita krepe tarağı 7, kusursuz krepeler yapmanıza imkan sağlayan oldukça uygun bir alternatiftir. Nascita krepe tarağının kullanımı oldukça pratiktir. Tarağın ince ucunu kullanarak krepe yapacağınız saçları detaylı bir şekilde ayırabilirsiniz. Krepe yapmak istediğiniz bölgeyi belirledikten sonra bu bölgedeki saçların diplerine krepe uygulamasını yapabilirsiniz. Nascita krepe tarağı yardımıyla saç boyundan başlayıp diplere doğru krepe atabilir, kusursuz bir saç modeli yaratabilirsiniz. Saçlarınızın ne kadar hacimli ve dolgun gözükmesini diliyorsanız bu uygulamayı o kadar tekrarlayabilir, arzu ettiğiniz saç modeline kavuşabilirsiniz.

 

Nascita Krepe Tarağı 7 Fiyatları ve Yorumları

Nascita Krepe Tarağı 7 Fiyatları ve Yorumları

Krepe işlemi pek çok kişi tarafından kolaylıkla yapılabilen bir işlemdir. Saçların çok daha dolgun ve hacimli gözükmesini sağlayan krepe uygulaması, krepe tarağı yardımıyla saçlar elektriklenmeden ve zarar görmeden yapılabilir. Bu işlem için uygun krepe tarağı kullanılmalıdır. Piyasa içinde pek çok krepe tarağı modeli bulunmaktadır. Bu modeller arasında kullanıcıların severek tercih ettiği tarak modellerinden biri Nascita krepe tarağı 7’dir. Kusursuz ve profesyonel gözüken krepeler yapmak isteyenler için oldukça uygun bir alternatiftir. Uygun fiyatıyla sizlere profesyonel bir deneyim yaşatacak olan bu tarağa Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz. Nascita krepe tarağı fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz Nascita krepe tarağı yorum ve değerlendirmelerine göz atabilir ve sonrasında sepetinize ekleyerek kolayca satın alabilirsiniz.