Nascita Geniş Yapılı Far Karıştırma Fırçası Nasbrush0138

145,01 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
66,65 TL
4 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Geniş Yapılı Far Karıştırma Fırçası Nasbrush0138

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nascita Geniş Yapılı Far Karıştırma Fırçası Nasbrush0138

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Far Fırçası
  • Kıl Tipi Sentetik
Geri Bildirim Ver

Nascita Geniş Yapılı Far Karıştırma Fırçası Nasbrush0138

Far karıştırma fırçaları, far bazlı kozmetik ürünlerin göz kapaklarına sürülmesine yardımcı olur. Nascita karıştırma fırçası, makyaj esnasında sıkıştırılmış veya toz formüle sahip göz makyaj ürünlerinin göz kapağına eşit olarak dağılmasını sağlar. Ürün, yumuşak renk geçişlerini sağlayan yapıda tasarlanır. Bunun yanında farın arzu ettiğiniz gibi homojen olarak uygulanmasını kolaylaştırır. Sağladığı yumuşak renk geçişi ve homojenlik, Nascita geniş yapılı far karıştırma fırçası kullananlar arasında büyük beğeni ve ilgi toplar. Ürün farklı göz ürünlerinin göz kapağına sürülmesine yardımcı olur. Farklı renkteki farların homojen şekilde dağıtılmasını sağlar. Fırça boyutu göz etrafına, göz kapağına ve kıvrımlara kolayca ulaşabilecek şekilde tasarlanır. Bu ürün sayesinde kısa sürede dikkat çekici bir göz makyajına sahip olabilirsiniz.

  • Estetik renk geçişleri
  • Hassas ciltler için yumuşak doku
  • Geniş fırça yapısı

Kullanışlı Nascita Far Dağıtma Fırçasının Yapısı

Kullanışlı Nascita Far Dağıtma Fırçasının Yapısı

Far, etkili göz makyajı için olmazsa olmaz bir kozmetik ürünüdür. Ancak göz kapaklarına, doğru ve eşit şekilde sürülüp dağıtılarak uygulanmalıdır. Bu nedenle kullanılan far karıştırma fırçasının önemi büyüktür. Nascita geniş yapılı far karıştırma fırçası Nasbrush 0138 sıkıştırılmış ya da toz bazlı göz makyaj ürünlerini, ulaşılması güç kıvrımlara kadar sürmenize yardımcı olur. Geniş fırça yapısı sayesinde zorlanmadan makyajınızı tamamlayabilir ve dilediğiniz estetik renk geçişlerine sahip olabilirsiniz. Far karıştırma fırçasının yumuşak yapısı hassas ciltlere zarar vermez ve ince yapıya sahip olan göz kapağı dokusunu zedelemez. Cilt dostu yapısı ve tasarımı ile ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Homojen ve estetik şekilde göz kapaklarınıza yayılan far sayesinde şık bir göz makyajına sahip olabilirsiniz. Ürünün, kullanış anındaki pratikliği ise göz makyajı sırasında zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Nascita Geniş Yapılı Far Dağıtma Fırçası Etkisi

Nascita Geniş Yapılı Far Dağıtma Fırçası Etkisi

Ürünün geniş yapılı fırça kısmı, farınızın göz kapaklarınıza homojen şekilde uygulanmasını sağlar. Göz makyajınızı öne çıkararak bakışlarınızı etkili hale getirir. Gündelik kullanımdaki pratikliği sayesinde makyaj için uzun süren vakitler harcamanıza gerek kalmaz, böylece zamandan tasarruf edebilirsiniz. Bunun yanında Nascita geniş yapılı far karıştırma fırçası özel günlerde özenle yapılan makyajların da vazgeçilmez bir parçasıdır. Sağladığı estetik renk geçişleri gözlerinizi belirgin hale getirir. Geniş fırça yapısı farın eşit olarak dağılmasına ve far karıştırma işlemine de yardımcı olur. Bu nedenle etkili bir göz makyajı için tercih edilen kozmetik ürünleri arasında yerini alır. Ürünü kullanarak deneyimlemiş müşterilerin Nascita geniş yapılı far karıştırma fırçası yorumları ve geri dönüşleri, pratik kullanımı ve cildi tahriş etmeyen dokusu sayesinde son derece olumludur. Yorumlar sayesinde ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Nascita Far Dağıtma Fırçası

Uygun Fiyatlı Nascita Far Dağıtma Fırçası

Nascita geniş yapılı far karıştırma fırçası fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürünü, hem günlük makyajlarınızda hem de özel günlerinizde rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ürünün fırça kısmının geniş ve yumuşak yapısı, far karışımını kolaylaştırır. Aynı zamanda ürün, göz çevresindeki kıvrımlara kolaylıkla ulaşmanıza yardımcı olur. Geniş yapılı far karıştırma fırçası sayesinde farınız tüm göz çevresine, ulaşılması güç kıvrımlara ve göz kapaklarına nüfuz eder. Bu ürünle yapılan göz makyajıyla birlikte gözler öne çıkar. Nascita’nın geniş yapılı far karıştırma fırçasını kullanarak etkileyici bakışlara sahip olabilirsiniz. Ürün sayesinde göz makyajınızı kısa bir sürede tamamlayabilir, istediğiniz görünüme ulaşabilirsiniz. Farınızı göz kapaklarınıza ve çevresine özenle uygulamanıza yardımcı olan, aynı zamanda hassas ciltlere zarar vermeyen bir dokuya sahip bu ürüne Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.