Nascita Takma Kirpik Backstage Collection 95

170,71 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Takma Kirpik Backstage Collection 95

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultra hafif tekrar kullanılabilir takma kirpik

Ürün Özellikleri

  • Etki Hacim Verici
  • Tip Tekli
Geri Bildirim Ver

Nascita Pro Backstage Collection Eye Lashes No:95 El Yapımı Takma Kirpik

Etkili bakışlar elde etmek için kullanılan Nascita el yapımı takma kirpik, kolay bir kullanıma sahiptir. Yoğun ve doğal görünümlü kirpik tercih edenler için bu ürün özel olarak üretilir. Nascita kirpik 95, kusursuz bir makyajı tamamlar ve gözlerinizin ortaya çıkmasını sağlar. Hem özel günlerde hem de günlük yaşantınızda Nascita kirpik kullanabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda dikkatleri üzerinize çekmenizi sağlayacak olan ürün, farklı tarzlara sahip kullanıcılar tarafından tercih edilebilir.

  • Nascita el yapımı takma kirpik, hafif ve ince bir yapıya sahiptir. Bu nedenle göze ağırlık yapmadan eşsiz bir görünüm yaratır.
  • Ürün, tekrar kullanılabilecek bir yapıdadır.
  • Nascita kirpik 95 ile birlikte gönderilen yapıştırıcı sayesinde ek bir ürün almanıza gerek kalmaz.

Nascita El Yapımı Takma Kirpik Nasıl Kullanılmalıdır?

Nascita El Yapımı Takma Kirpik Nasıl Kullanılmalıdır?

Kirpiklerinize gür ve doğal bir görünüm verecek olan Nascita el yapımı takma kirpik, pratik bir kullanıma sahiptir. Paketin içerisinden çıkan el yapımı kirpikleri özel yapıştırıcı ile kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Ürünü yapıştırmadan önce göz makyajınızı tamamlamış olmanız gerekir. Nascita kirpik 95, standart ölçüye sahiptir. Bu nedenle kirpiği takmadan önce kendi göz kapağınıza göre kesmeniz tavsiye edilir. Yapıştırıcı, takma kirpiğin şeridine yavaşça ve az miktarda sürülmelidir. Kirpiğin göz kapağına daha iyi yapışması için ürünün 1-2 dakika kurumaya bırakılması tavsiye edilir. Nascita el yapımı kirpiği bir cımbız yardımıyla önce iç sonra dış olacak şekilde kirpik diplerinize yapıştırarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Söz konusu kirpiğin doğal ve hafif yapıda olması sayesinde kirpik takma işlemi oldukça konforludur.

Nascita El Yapımı Takma Kirpik Her Göz Yapısına Uygun Mudur?

Nascita el yapımı takma kirpik standart ölçülerde üretilir. Buna rağmen neredeyse her göze rahatlıkla uyum sağlar. Ürünü kullananlar, kirpiklerin göz yapısına uyum sağladığını ve kesme işlemine gerek duyulmadığını belirtir. Nascita el yapımı takma kirpik pro backstage 95 göz yapısına uyum sağlamadığı takdirde ürünü yan kısımlarından keserek uyumlu hâle getirebilirsiniz. Özel kesim fiber kıl yapısına sahip olan ürün, kesme işleminin ardından kusursuz bir biçimde göze takılabilir. Bu işlemi gerçekleştirmeden evvel göz kapağınızın boyutunu mümkün olduğunca hatasız bir biçimde ölçmeniz tavsiye edilir. Ürünü uyumlu hâle getirdikten sonra saniyeler içerisinde dilediğiniz görünüme sahip olabilirsiniz. Gözlerinizin ortaya çıkmasını sağlayacak olan ürün, kolay bir biçimde yapıştırılarak gün boyunca kullanılabilir.

Nascita El Yapımı Takma Kirpik Kaç Defa Kullanılabilir?

Nascita backstage kirpik, birden fazla kez gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Ürüne düzenli bakım yapıldığı takdirde uzun ömürlü bir kullanım sunar. El yapımı kirpiğinizi gözünüzden çıkardıktan sonra ürünün üzerinde kalan makyaj ve yapıştırıcıyı temizlemeniz gerekir. Bu işlem gerçekleştirilmeden çıkarılan kirpikler, bir sonraki kullanımda istenilen etkiyi yaratmaz ve ilk günkü formunda bozulmalar meydana gelebilir. Bu ihtimali ortadan kaldırmak için Nascita takma kirpiği çıkarır çıkarmaz temizlemeniz ve kuruduktan sonra kutusunda muhafaza etmeniz önerilir. Uzun süre boyunca takıp çıkarabileceğiniz bu ürün, tekrar tekrar kullanılmak üzere üretilir. Bu nedenle önerilen şekilde kullanıldığında sürekli olarak bu tür bir ürün alma masrafından sizi kurtararak tasarruf etmenizi sağlar. Kaliteli bir yapıya sahip olan ürün, gün içerisinde herhangi bir rahatsızlık hissi yaratmaz. Dilerseniz siz de Nascita el yapımı takma kirpik pro backstage 95 yorumlarını inceleyerek hayalini kurduğunuz görünüme sahip olmanıza imkân tanıyacak olan bu ürünü Trendyol’da hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.