Nascita Dar Yapılı Far Karıştırma Fırçası 0139

164,67 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
89,90 TL
Kurumsal Fatura
109,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nascita Dar Yapılı Far Karıştırma Fırçası 0139

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: atoly Satıcı Ünvanı: KADİR SOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7720912887
    Bu ürün atoly tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nascita Geniş Yapılı Far FırçasıToz ve krem yapıdaki farlar ile göz kapağı üzerinde geniş hatlar elde etmek için kullanılır

Ürün Özellikleri

  • Tip Tekli
  • Fırça Tipi Far Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
Geri Bildirim Ver

Dar Yapılı Far Karıştırma Fırçası ile Makyajlar Daha Pratik

Kusursuz makyajı rahat bir şekilde yapabilmek için far karıştırma fırçası önemli bir gereçtir. Bu sayede daha profesyonel bir makyaj görünümü elde etmek mümkündür. Toz ve krem ürünlerin kullanımı için özel olarak tasarlanmıştır. Sentetik kıl yapısına ve yumuşacık fırça kıllarına sahiptir. Böylece hassas ve keyifli bir şekilde kullanabilirsiniz. Göz kapağınız üzerinde daha geniş hatlar elde etmenize yardımcı olur. Toz ve sıkıştırılmış haldeki farları göz kapağınızda eşit bir şekilde dağıtmanız ve gölgelendirme yapmanız için idealdir. Fırça kılları kaliteli yapıya sahip olduğundan dökülme yapmaz; böylece uzun süreli olarak kullanım yapabilirsiniz. Sap kısmı rahat bir şekilde tutabilmeniz için ideal yapı ve uzunluktadır. Nascita karıştırma fırçası, ergonomik tasarımı sayesinde kolayca makyaj çantalarına sığar; böylece dışarda da kullanabilirsiniz.

  • Yumuşak ve Hassas Fırça
  • Profesyonel Uygulama
  • Pratik ve Kolay Temizlik

Nascita Far Karıştırma Fırçası Özellikleri

Göz kapaklarınızda kusursuz ve profesyonel bir görünüm oluşturabilmeniz için Nascita far karıştırma fırçası size kolaylık sağlar. Fırça kısmı dar yapılıdır ve far dağıtmak için ideal kullanım özelliklerine sahiptir. Göz kapağınızda farı dağıtmanıza yardımcı olur. Daha geniş hatlara sahip bir makyaj için kullanabilirsiniz. Ayrıca gölgelendirme yapmak için de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir fırçadır. Makyaj esnasında farklı tekniklerde size kolaylık sağlar. Kolay kullanıma uygun tasarlanan fırçası, uygulama esnasında ya da diğer zamanlarda dökülme yapmaz. Bu sayede rahatlıkla kullanabilir ve makyajınızı kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Nascita dar yapılı far karıştırma fırçası sayesinde makyaj yapmak daha keyifli ve kolay bir hale gelir. Göz kapaklarınızı ön plana çıkarmak için profesyonel bir fırça kullanmanız şarttır. Nascita fırça da bunun için tercih edebileceğiniz ideal özellikte bir fırçalardandır.

Nascita Far Karıştırma Fırçası Kullanımı

Yumuşak fırça kıllarına sahip dar yapılı far karıştırma fırçası 0139, size uygulama esnasında kolaylık sağlar. Göz kapaklarınızı rahatsız etmeden, tahriş vb. oluşturmadan hoş bir görünüm kazandırır. Toz ya da sıkıştırılmış haldeki farlarda kullanabilirsiniz. Göz kapağınız üzerinde daha eşit bir görünüm elde etmek ve gölgelendirme yapmak için oldukça idealdir. Uzun sapı vardır ve uygulama tekniğinize göre dilediğiniz yerden tutarak kusursuz bir görünüm oluşturabilirsiniz. Profesyonel makyajların olmazsa olmazı 139 numaralı karıştırma fırçası sayesinde siz de makyajınızın daha etkileyici olmasını sağlayabilirsiniz. Uzun ömürlü kullanım için oldukça kaliteli ve dayanıklı yapısı ile öne çıkar. Böylece makyaj yaparken her zaman size eşlik eder ve göz kapaklarınızın ön plana çıkmasını sağlar. Eşit dağıtma ve gölgelendirme için güvenle tercih edebilir ve göz makyajınıza havalı bir dokunuş yapabilirsiniz.

Nascita Far Karıştırma Fırçası Yorumları

Farklı göz farlarını göz kapağınıza uygulamak için dar yapılı far karıştırma fırçası 0139 özellikleri idealdir. Göz etrafı, göz kapağı ve kıvrımlara rahatlıkla ulaşabildiği için hayallerinizdeki makyajı yapmanıza yardım eder. İnce yapıya sahiptir; böylece zarif dokunuşlar yapmanızı sağlar. Farı istediğiniz gibi homojen bir şekilde uygulamanıza yardımcı olur. Farklı renklerdeki farları birbirine kolayca karıştırabilirsiniz. Kaliteli ve çok yönlü bir kullanım ile kusursuz göz makyajı yapabilirsiniz. Makyaj yapmayı seven kadınların dar yapılı far karıştırma fırçası 0139 yorumları oldukça olumludur. Kullanım, yumuşaklık ve kalite açısından kadınların beğenisini kazanmıştır ve profesyonellere hitap eder. Dilediğiniz gibi bir göz makyajı yapabilmek için tercih edebilirsiniz. Fırça kılları dayanıklı yapıda olduğu için temizlenme sonrası azalma olmaz. Ayrıca kullanırken kıllar zarar görmez ve göz kapaklarınız da uygulama esnasında rahatsız olmaz. Trendyol'da bulabilecğeiniz bu ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.