Nascita Bamboo Serisi 5li Göz Fırça Seti

104,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nascita Bamboo Serisi 5li Göz Fırça Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtatarakcom Satıcı Ünvanı: FAMER KOZMETİK BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385062778818609 Vergi Kimlik Numarası: 3850627788
    Bu ürün Tahtatarakcom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bamboo Serisi 5li Göz Fırça Seti nascita

Ürün Özellikleri

  • Tip Set
  • Fırça Tipi Far Fırçası
  • Kıl Tipi Doğal
Geri Bildirim Ver

Nascita Bamboo Serisi 5'li Göz Fırça Seti

Göz makyajı, gözlerin vurgulanarak ön plana çıkarılması için yapılır. Göz kapakları, makyajın tamamlanması adına fazla uğraşılan yerlerdir. Makyaj yaparken bu alana her zaman çok özen gösterilir. Güzel bir göz makyajı yaparak derin bakışlara sahip olabilirsiniz. Alımlı bir makyaj için kozmetik ürünler kadar uygulama sağlayan gereçler de önemlidir. Doğru uygulama sayesinde istediğiniz çekici etkiye sahip olabilirsiniz. Nascita Bamboo serisi 5’li göz fırça seti, göz makyajında ihtiyacınız olan tüm parçalarıyla size tam hizmet verir. Yumuşak malzemeli fırçalar ile kusursuz bir makyaj yapma imkanı sunar ve sürülen malzemeyi güzel dağıtır. Kaliteli kıl yapısı ve tasarımı sayesinde dökülme yapmaz. İdeal boyutu sebebiyle çantanızda taşıması kolay olan bu seti dilediğiniz her yerde yanınızda bulundurabilir ve makyajınız için kullanabilirsiniz.

  • Dayanıklı yumuşak kıllar
  • İdeal boyut
  • Pratik kullanım

Kullanımı Kolay Nascita Göz Fırça Seti Özellikleri

Kullanımı Kolay Nascita Göz Fırça Seti Özellikleri

Kadınlar için vazgeçilmez bir tutku olan makyajda, göz makyajının önemi ayrıdır. Gözler yüzün vitrini konumundadır. Nascita göz fırça seti, ürün uygulamasını belirgin hale getirmek için gerekli olan tüm parçaları içerisinde bulundurur. Temel olarak kullanılan bütün fırçaları içeriğinde bulunduran set, kaliteli fırça malzemesiyle dökülme yapmaz. Yumuşak yapısı sayesinde sürülen malzemeyi alana güzelce yedirir. Sürekli temasla yüzünüzde tahriş ya da rahatsız edici hiçbir etkiye sebep olmaz. Doğal sentetik ve profesyonel kıl yapısına sahiptir. Farklı işlevler için kullanabileceğiniz beş adet parçadan oluşan takım yüksek kalitededir. Açık bej mat renkli ürün, fırçanın üzerindeki makyaj malzemesinin miktarını rahat görebilmeniz için tasarlanır. Kolay yıkanabilir yapıda olan Nascita Bamboo serisi 5li göz fırça seti, çantanızda taşıyabileceğiniz ideal boyutuyla size dilediğiniz yerde pratik kullanım kolaylığı sağlar.

Pratik 5’li Nascita Göz Fırça Seti Yorumları

Pratik 5’li Nascita Göz Fırça Seti Yorumları

Makyajda odaklanılan yerlerin başında gözler gelir. Bu sebeple göz makyajına önem verilir. İddialı ve çarpıcı bakışların yolu doğru yapılan iyi bir göz makyajıyla mümkün olur. İlgileri bakışlarınıza odaklamak için doğru malzemeleri tercih etmeniz önerilir. Nascita Bamboo serisi 5'li göz fırça seti kullananlar konuyla ilgili tüm memnuniyetlerini yorumlarda sıkça dile getirirler. Bamboo set, içeriğindeki çeşitlilik ile bu konudaki tüm beklentilerinize yanıt verir. Geniş yapılı far karıştırma fırçası toz halinde, sıkıştırılmış bazdaki malzemelerin göz kapağına eşit dağıtılarak yumuşak renk geçişi sağlanması için kullanılır. Toz ve sıkıştırılmış bazlı farları eşit ve yumuşak bir şekilde uygulayabildiğinden beklentilerinizi karşılar. Eğimli kesme fırçası da jel ve krem eyelinerlerin kapak kısmına uygulanması için kullanılır. Nascita Bamboo serisi 5'li göz fırça seti yorum bölümünde ürünün müşteri memnuniyetini inceleyebilirsiniz.

Kaliteli Nascita 5’li Göz Fırça Seti Fiyatları

Kaliteli Nascita 5’li Göz Fırça Seti Fiyatları

Yüzün dikkatleri üzerinde toplayan uzuvları gözlerdir. Doğru malzemeler ile kusursuz görüntüye ulaşmak mümkündür. Bamboo set, ihtiyacınız olan bütün fırça türlerini içeriğinde bulundurur. Açılı ve kapatıcı fırçası, makyaj ürünlerinin yüzün birçok bölgesine kolay uygulanmasını sağlar. Bölgenin altındaki ya da etrafındaki kızarıklık, leke ve renk eşitsizliklerini aza indirerek güzel ve doğal görünmesini sağlar. Kısa yapılı gölgelendirme fırçası yumuşak, kısa ve sık kılları sayesinde farları göz kapağına muntazam şekilde dağıtır. Kusursuz ve pürüzsüz bir görüntü verir. Yüksek kalitedeki dökülme yapmayan doğal sentetik kıl yapısı, cildinize yumuşak dokunuş yapar ve zarar vermez. Üretim aşamasında hayvanlar üzerinde test edilmeyen ürün doğa ve çevre dostudur. Nascita Bamboo serisi 5'li göz fırça seti fiyatları, yorumları ve diğer özelliklerine Trendyol üzerinden ulaşıp ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.